• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Kıyafetlerini yıkamaya karar vermiştir. Çok ciddiyim. Bazı insanlar giysileri yıpranmasın diye yıkansa bile askıya asıp yine giyiyorlar.

Bir arkadaşım vardı, fazlasıyla cimri, teee fi tarihinde paraya kıyıp kendine elbise almış, kalın naylon jarse. Yaz kış ne zaman gezmeye gitse onu giyer. Güzel birşey de değil, modası geçmiş ama para vermiş ya o elbise giyilecek 😆 Durumu da iyi bu arada. Bi gün gezmeye gideceğiz, onu evinden almaya gittim. Duştan yeni çıkmış saçları falan ıslak. Neyse hazırlandı bu, yine o elbise. Arabaya oturduk, oturduğu an bir koku, aman... Klima açık, koku içerde. Camı açtım "rahatsız oluyorum" dedi. Ben de bunaldım napiyim dedim. Ona rağmen koku gitmedi ya kız :KK70: Roll on olsun, parfüm olsun zaten kullanan biri. E elbise yıkanmayınca kokuyor haliyle. Sırf bu koku konusu yüzünden görüşmeyi bıraktım. O bunu bilmiyor tabii 🙄
Ay yaa gerçekten bana tuhaf geliyor başkasının aldığı kokuyu o almıyor mu? Elbiseyi yıkamamak nedir yaa😣😣

Bir yere giderken bi pamuklu sirkeyle Güzelce silerim koltuk altımı akşama kadar ne terler ne kokarım ki hamilelikten sonra hormanal olarak yıkansamda ter kokarım

Arkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
sosyal mesafeye uymuyorsunuz ve maske kullanmıyorsunuz demekki😃😂

karbonatı marketten alıp pudra gibi koltuk altına mı sürüyorsunuz ilk defa bu konu altında duydum karbonatı
Aynen öyle. Duştan çıktığımızda elimize bir parça karbonat alıp pudra sürer gibi sürüyoruz. İşte bu kadar. Miss gibi, kokmadan günü kurtarıyoruz🙏🏻

Ay yaa gerçekten bana tuhaf geliyor başkasının aldığı kokuyu o almıyor mu? Elbiseyi yıkamamak nedir yaa😣😣
Bilmiyorum ya. Ama cidden aşırı kokuyordu elbise. Kendi duş alıyor ama orası önemli :D

Bir yere giderken bi pamuklu sirkeyle Güzelce silerim koltuk altımı akşama kadar ne terler ne kokarım ki hamilelikten sonra hormanal olarak yıkansamda ter kokarım
Sirke kokmaz mı?

Arkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Direkt söyleyin. Havalar ısındı artik terliyoruz deodorant kullanmamiz gerek ben kullanıyorum lütfen sende kullanir misin deyin. Hem kendinize hem de cevresindekilere iyilik yapmis olursunuz. Hediye etseniz ya kullanır ya kullanmaz kendi sorununu bilmesi gerek bana biri gelip boyle dese uyardığı icin teşekkür ederim kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok.

Back
X