Konusmaktan dilimde tüy bitti. Yildim artik..Ben sorunlarımı konusarak ve empatiyle çözdüm ama yine de toplaşayım hadi. Belki faydam olur.
Evet canım çünkü çok yorgun oluyosun ama eşinin gönlünü yap derim erkek milleti güven olmazKızlar ben 5 ay önce doğum yaptım. Ikinci bebegim elhamdülillah ama ben hiç istemiyorum yaaa. Doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde?
Anlıyor ve ben isteksiz olduğum için psikolojisinin bozulduğunu söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım.Evet canım çünkü çok yorgun oluyosun ama eşinin gönlünü yap derim erkek milleti güven olmaz
Zor bir durum ama kendini toparlamisin ya da bir terapi almalısın bu süreç uzun süre bilir ve evliliğin sarsila bilirAnlıyor ve ben isteksiz olduğum için psikolojisinin bozulduğunu söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Teşekkür ederimZor bir durum ama kendini toparlamisin ya da bir terapi almalısın bu süreç uzun süre bilir ve evliliğin sarsila bilir
Rica ederim Allah yardımcın olsun bebisin nasıl alistinmiTeşekkür ederim
Aminnnn.Elhamdülillah iyi. Bazen çok yoruluyorum ama bir gülüşü yetiyor. Allah hayırlı ömürler versin bütün bebeklere. Bu arada forum değiştik. Anne bebek forumu oldu.Rica ederim Allah yardımcın olsun bebisin nasıl alistinmi ☺♥
aynen canım belki çözüm buluruz :/Elifffcikkk
Kız takip et konuyu belki bir şey bulur hanımlar, işine yarar.
-Her gün isteyenden bıkılıyor, istemeyenler de özleniyor, değişik durumlar valla...
Süper fikirBurda bir çok kişinin cinsellikle ve özellikle eşinin cinselliğe uzak olmasıyla sorunu var. Burada konuşarak sorunlarımızı çözelim. Destek olalım, fikir verelim. Ben 1 senedir kendim çözmeye çalışıyorum ama başarılı olamadım. Hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hemen sorunumu yazmayacağım. Bir toplasalim sonra konuşalım
sorunu çözenler nasıl çözdüğünü anlatsa süper olur. Çok zor bir durum ben boşanma eşiğine geldimBen sorunlarımı konusarak ve empatiyle çözdüm ama yine de toplaşayım hadi. Belki faydam olur.
İnşallah canım, Allah yardımcınız olsun özele bi baksana.aynen canım belki çözüm buluruz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?