Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

sorun neydi canım nasıl halletiniz. Detaylı anlatır mısın? Cinsellik sorunu nasıl konuşarak çözülür ki???
Bizde sorun sadece ilişki aralığının 1 haftadan fazla sürmesi. Ve bana yetmemesi. Konuştum belki sana göre yeterli bir süredir ama benim yaşım 24 her şeyin basindayim ve bu aralıklar beni tatmin etmiyor. Sadece senin isteklerine göre hareket edemeyiz neticede bende insanım ve evlilik iki kişilik. Tek tarafa göre yasamak ikimizi de yorar.
Onun dışında performans da falan ilişki esnasında sorun yoktu cok sukur.

Sizin ki büyük sorun değilmiş. Peki olunca ne kadar sürüyor. Öpme sarılma vs ne sıklıkla var??

TeRaPi oRDusU 03
Elifffcikkk
socialscientist
nnazzoo
C CiNNET NUR
Feslegen Kokulu Nane
blaues_meer
ehemm
Hellohappiness

Öncelikle kusura bakmayın kızlar sınavım vardı, yarın da sınavım var, yarın akşam müsaitim çok şükür. Geldiğinize çok çok sevindim. Başlangıç olması açısından ben de biraz bahsedeyim.

Bizim sorunumuz ilişkinin kısa sürmesi, ve 2. yi yapmamamız yoruluyormus yapamıyormuş, uzun sürmüyor ki yorulsun bence çok garip, sen tamam yat sen prens ol ben yapayım diyorum ona da yoruluyorum diyor. Çok kavga ettik ben şuan regl olduğum için bekliyorum bitince zorla yapcam resmen icimden gelsin istiyorum zorla yapmak istemiyorum diyor senden sogurum diyor ama benim o kadar da yorucu olmadigini gostermem gerek kizlar. Inadim inat. Haftada 2 veya 1 kere oluyor. Ben de tam aksine cok istekliyim her gun olsa her gun yaparim benim eşim okuyor çalışmıyor bile hem de 23 yaşında bi insan ben de 22 yim. Yani akıl sır erdiremiyorum gerçekten. Testesteron ölçümü yaptırdık normal hatta üst sınırda cıktı. Kan batırdık gayet iyi kansızlık yok. Vitaminler de iyi. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Tavsiyeniz varsa çok sevinirim

Kızlar ben 5 ay önce doğum yaptım. Ikinci bebegim elhamdülillah ama ben hiç istemiyorum yaaa. Doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde?
Ben de isteksiz olmayı çok istiyorum. O da bensiz kalsın anlasin ne hissettiğimi diye. Ama hormonlarıma söz geçiremiyorum

Karanfil çayı ile erken boşalmayı bir tık düşürdük. Kadınlarda da etkili. Beslenme düzeni cinsellikte bence çok etkili. İnternetten araştırın ona göre beslenmenizi düzenleyebilirsiniz.
Çok iyi beslenir eşim. Ben nedenin bu olduğunu hiç sanmıyorum kuzum

Daha 6 aylığız ama haftada 1 e düştü. Bazen olunca 3 gün üst üste 3er posta oluyor bazen hiç. Ve ben hiç bir şey hissetmiyorum
3 gun arka arkaya 3 tane bence gayet iyi. Ama sen neden hissetmiyorsun bunu çözmemiz gerek. Kuruyor musun, tam olarak nasıl bi hissizlik. Zevk alamamak mi hissizlikten kastın?

Bayanlar ben de yazayım 7 aylık evliyim. Evlendiğimden beri eşimde tuhaflık olduğunu gördüm. Çok isteksiz erken boşalma iktidarsızlık sorunu var. Ben yaklaşmadan aramızda hiç temas yok. Ben yaklaşınca organı kalkıyor (açık yazıyorum) 2-3 dakika ilişki oluyor o kadar. Sadece 1 post oluyor. İlişki olunca da ben üstte olmalıyım eşim üstüme çıkmak hiç istemiyor ön sevişme de yok gözlerini kapatıp hareketsiz uzanıyor. Öpme sarılma el tutma. Ben yatakta en azından sarıl diye ısrar ediyorum. Ben temas sevmiyorum diyor. Üroloji doktoruna 2 aydır gidiyoruz testesteron sınırda çıktı ilaç içiyor ve Hergün sertleşme için ilaç içiyor. Biraz daha sertleşme oluyor ama yine çok isteksiz boşanmayı düşünüyorum artık. Kocama sarıl öp diye yalvarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…