- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
sorun neydi canım nasıl halletiniz. Detaylı anlatır mısın? Cinsellik sorunu nasıl konuşarak çözülür ki???Valla kızlar konuşmakla anlamayan adamı düzeltmek biraz zor maalesef..
Bizimki iletisimsizlikten oluyordu hallettik hiçbir sorunumuz yok artık..
Bizde sorun sadece ilişki aralığının 1 haftadan fazla sürmesi. Ve bana yetmemesi. Konuştum belki sana göre yeterli bir süredir ama benim yaşım 24 her şeyin basindayim ve bu aralıklar beni tatmin etmiyor. Sadece senin isteklerine göre hareket edemeyiz neticede bende insanım ve evlilik iki kişilik. Tek tarafa göre yasamak ikimizi de yorar.sorun neydi canım nasıl halletiniz. Detaylı anlatır mısın? Cinsellik sorunu nasıl konuşarak çözülür ki???
Sizin ki büyük sorun değilmiş. Peki olunca ne kadar sürüyor. Öpme sarılma vs ne sıklıkla var??Bizde sorun sadece ilişki aralığının 1 haftadan fazla sürmesi. Ve bana yetmemesi. Konuştum belki sana göre yeterli bir süredir ama benim yaşım 24 her şeyin basindayim ve bu aralıklar beni tatmin etmiyor. Sadece senin isteklerine göre hareket edemeyiz neticede bende insanım ve evlilik iki kişilik. Tek tarafa göre yasamak ikimizi de yorar.
Onun dışında performans da falan ilişki esnasında sorun yoktu cok sukur.
3 er post olıyorsa o da iyi. Neden hissetmiyorsun? Erken boşalma mı var?Daha 6 aylığız ama haftada 1 e düştü. Bazen olunca 3 gün üst üste 3er posta oluyor bazen hiç. Ve ben hiç bir şey hissetmiyorum
Yoo o ne kadar isterse o kadar sürüyor. Bilmiyorum artık yoruldum galiba psikolojik olarak hissedememeye kilitledim kendimi3 er post olıyorsa o da iyi. Neden hissetmiyorsun? Erken boşalma mı var?
O Zaman eşinden yana sorun yok sen psikolojik olarak soğudun ilişkiden. Bizim haftada 1 olsa şükredecez. Ben yaklaşmasam hiç olmaz bizdeYoo o ne kadar isterse o kadar sürüyor. Bilmiyorum artık yoruldum galiba psikolojik olarak hissedememeye kilitledim kendimi
Evet bunu da konuşalım.Merhabalar.
Genelde eşden sikayet edilmiş burda ama bizde tam tersi ben isteksizim.ne yapicam bilmiyorum bende
Tabi konuşalım kızlar, konuşması zor ama konuşulmadığı zaman da sorunları çok büyüyen bir konu. Hem eşte hem de kadında olabiliyor. Hep beraber aşalım mutlu olalım inşallahEvet bunu da konuşalım.
Konuşurken sakin davranmıyor ki gerginlik çıkıyor kuzum, sen konuşunca ne tepki veriyorKonusmaktan dilimde tüy bitti. Yildim artik..
Sen ne düşünüyorsun sence nedeni ne?Geldimbende senin gibi kendim nedenini çözümünü bulmaya çalışıyorum olmuyor malesef bu tek kişinin cabalamasiyla olacak bir şey değil olan bize oluyor
Ben de isteksiz olmayı çok istiyorum. O da bensiz kalsın anlasin ne hissettiğimi diye. Ama hormonlarıma söz geçiremiyorumKızlar ben 5 ay önce doğum yaptım. Ikinci bebegim elhamdülillah ama ben hiç istemiyorum yaaa. Doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde?
Çok iyi beslenir eşim. Ben nedenin bu olduğunu hiç sanmıyorum kuzumKaranfil çayı ile erken boşalmayı bir tık düşürdük. Kadınlarda da etkili. Beslenme düzeni cinsellikte bence çok etkili. İnternetten araştırın ona göre beslenmenizi düzenleyebilirsiniz.
Sorun tam olarak ne, erken boşalma mi isteksizlik mi,Selam bayanlar ben de 6 aylık evliyim. Eşimde cinsellik sıkıntısı var. Konuşalım değerlendirme yapalım çok iyi olur..
Kesinlikle çok zor bir durum, deme öyle güzelim çözülür inşallahsorunu çözenler nasıl çözdüğünü anlatsa süper olur. Çok zor bir durum ben boşanma eşiğine geldim((
3 gun arka arkaya 3 tane bence gayet iyi. Ama sen neden hissetmiyorsun bunu çözmemiz gerek. Kuruyor musun, tam olarak nasıl bi hissizlik. Zevk alamamak mi hissizlikten kastın?Daha 6 aylığız ama haftada 1 e düştü. Bazen olunca 3 gün üst üste 3er posta oluyor bazen hiç. Ve ben hiç bir şey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?