Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Tongkat madura kullanan varmış ithal urun darlastiriyomus 6 ay lik tarihi varmis iliskiden 10 dakka onde surunce darlastiriyormus

Kızlar merhaba
Bende belki faydası olur diye anlatmak istiyorum
1 buçuk yıllık evliyiz ve evliliğimizin ilk aylarında benim eşimde de isteksizlik vardı normalde yeni evliler çok istekli olur diye etraftan duymuştum sonra sorunlar başladı az kavga etmedik bu yüzden. Birbirimizi çok severek evlenmistik nişanlılık dönemimizde sürekli fırsat kollayan bı insandı ama evlenince çok değişti hevesimi kalmadı ne oldu bilmiyorum konuştuk olmadı tartıştık olmadı bı ara saldım bende istemedim falan biz bir türlü çözemedik. 6-7 ay sonra çocuk düşünmeye başladık bu defa daha berbat oldu cinsellik sadece çocuk için yapıyoduk. Bir kaç ay denedik çocuk olmadı önce ben gittim doktora sıkıntıları hallettim yine olmayınca eşim gitti ve eşimde sorun çıktı şuan kullandığı ilaçlardan mı sigarayı bıraktı ondan mı bilmiyorum cinselligimiz o kadar düzene girdi ki inanamıyorum suanki halimize
Yani kizlar konuşarak veya terapiyle düzelmiyorsa takviyeler denemeyi düşünün bizim çocuğumuz olmuyor ama cinselligimiz düzene girdi

arkadaşlar bu isteksizlik olayını eşleriniz ile ne kadar açık konuşuyorsunuz ben eşimle sürekli konuşurum edindiğim bilgiler şu şekilde bu arada şu anki evliliğim ikinci evliliğim onuda belirtmek isterim bende sizin gibi hergün olmasını istiyordum sonra eşimle konuşmalar yapa yapa aslında hergün yapmanın sadece cinselliğin ömrünü bitirdiği konusuna vakıf oldum

öncelikle erkekler sahip oldukları bedenden çok çabuk sıkılıyorlar siz ne yaparsanız yapın buna engel olamıyorsunuz ilk evlendiğiniz zamandan bu yana hergün yapalım üst üste 2 olsun 3 olsun derseniz sizin cinsel hayatınız inanın bana 6 ay sürmez

onun yerine ilk evlendiğiniz zamanlar da buna dahil 3-4 günde bir yapın yani bi zaman sonra erkekler bu işten sıkılmaya başlıyor sonra masturbasyon yapmak bile erkek için daha zevkli hale geliyor bizim 3 sene oldu evliliğimiz hala ilk gün ki kadar zevk alıyoruz birbirimizden en ufak sıkılma bıkma yok bu işi yapmak için biraz kendinizi sıkın eşiniz sizi özlesin sadece özlediği zamanlar yaparsanız hem ateşli bi ilişki yaşarsınız hemde eşiniz sizden senelerce bıkmaz

ama şuda var adamlar zaten bıkmış bunun için ne yapmak lazım oda yine eşinizle konuşmaktan geçiyor illaki onunda hayır demeyeceği şeyler vardır belki oda sizden çekinip söyleyemiyordur anal ilişki hariç değişik fanteziler deneyebilirsiniz beraber film izlemeyi bile önerebilirsiniz sonucta cinselliğin bittiği evliliğin ömrüde çok üzün sürmüyor

Öyle de olmaz ki. Kadınsın dokunsun sarılsın istersin peki senin bu isteğin nolcak ne diyor eşin. Ne öyle dümdüz yat kadın yapsın herşeyi.

Ya hanımlar ben cok merak ediyorum gercekten zevk alıyor musunuz ??? Yani gerici değilim,bekarım ama hep cinsellik kadının zevk almaması gereken bir seymis gibi yansıtıldığı icin ama gercekten kadınlar zevk almıyor mu diye düşünmeye başladım

Valla ben de aynı dertten muzdaribim hem isteksiz hem erken. Hem çok ara verdiğimiz zaman daha da erken. 30 sn sürdüğğ oluypr. 10 dkyı hiç görmedim. Evliliğimizin ilk zamanları bir iki kere rahatlafım o kadar. 1.5 yıllık evliyim bu arada. O yanaşsın istiyorum 15günden sonra yanaşıyor ona bırakınca ben yanaştığımda haftada iki. Çoğu zaman reddeder. Cinsellik bizim de hakkımız bizler birçpk şeyi evlenimce yaşıyoruz daha arzularımız yoğun ama karşıdaki varlık bencil.fıtrat olarak da böyle. Ben birkaç kere konuştum ilk başlarda yeni evliler yoğun yaşıypr cinsellik vs. Biz artık evliyiz biliyorum ki canım ne zaman istese o zaman yapabilirim hergün hergün anlamlı değil demişti. Karşı taraf gene hrsaba katılmıyor farkındaysanız canım ne zaman isterse diyor. Bi kadın için gurur kırıcı insan beni istemiyor beğenmiyor falan diyor. Bir de ben eşimi birkaç kere geciktirici hap bakarken yakaladım sanırım ilişkide kendini yeteraiz gördüğğ için çok istekli değil. Ama bu da bol ilişkiyle çözülebilecek bir problem bilmiyorum çözümü zor.

Sanırım hemen hemen hepimizin derdi aynı. Aslına bakarsak bizde problem hem var hem yok. Bebek için tedavi görüyoruz zaten. Yeterince yıpratıcı oluyo. 1 yıldır ara ara tedaviden dolayı seks yasaklarımız olduğu oluyo. Yada iğnelerden dolayı vs düşünecek halimiz olmuyo. Ama o zamanlar harici ben haftada 3 filan olsun istiyorum. Eşimde bi dengesizlik var maalesef. Bazen günde 2 oluyo, bazen haftada 1 oluyo. Geçenlerde 10 gün yattı uyudu hatta. Konuşuyorum, söylüyorum ama nafile. Sigara bırakma ilacı kullanıyo 1.5 aydır. O mu etkiledi bilmiyorum. Bencillik yapması sinir ediyo beni en çokta. Eşim içince ilişkiye giremiyoruz biz maalesef. Yani çakırkeyif seks yapmak gibi bi durumumuz yok. Sonuca varamıyoruz çünkü. Bunu bile bile pazar günü bira aldı içti mesela. Ben söylendim artık. Açık açıkta konuştum. İnsanın bi zoruna gider, alınır filan ama yok, nafile. Bi bende değil demekki...

biz yeni evliyken eşim de erken boşalıyordu ama erken boşalma denmez belki de, bir kaç dakika sürüyordu,
sonra geciktirici sprey kullandı bir ara, daha sonra zararlı diye bıraktı,
zamanla tutmayı öğreniyorlar, eşim de bir süre sonra öğrendi, şimdi 8-10 dk, bazen 15 dk sürüyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…