- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ay bu erkeklere ne oluyor Allah aşkına? Bahane bulan ,istemeyen bizdik. Ne yapmaya çalışıyorlar?Ben de isteksiz olmayı çok istiyorum. O da bensiz kalsın anlasin ne hissettiğimi diye. Ama hormonlarıma söz geçiremiyorum
Istek için ilaçlar varMerhabalar.
Genelde eşden sikayet edilmiş burda ama bizde tam tersi ben isteksizim.ne yapicam bilmiyorum bende
Bayanlar ben de yazayım 7 aylık evliyim. Evlendiğimden beri eşimde tuhaflık olduğunu gördüm. Çok isteksiz erken boşalma iktidarsızlık sorunu var. Ben yaklaşmadan aramızda hiç temas yok. Ben yaklaşınca organı kalkıyor (açık yazıyorum) 2-3 dakika ilişki oluyor o kadar. Sadece 1 post oluyor. İlişki olunca da ben üstte olmalıyım eşim üstüme çıkmak hiç istemiyorön sevişme de yok gözlerini kapatıp hareketsiz uzanıyor. Öpme sarılma el tutma. Ben yatakta en azından sarıl diye ısrar ediyorum. Ben temas sevmiyorum diyor. Üroloji doktoruna 2 aydır gidiyoruz testesteron sınırda çıktı ilaç içiyor ve Hergün sertleşme için ilaç içiyor. Biraz daha sertleşme oluyor ama yine çok isteksiz boşanmayı düşünüyorum artık. Kocama sarıl öp diye yalvarıyorum
Böyle olması daha mı saglikliymis?Istek için ilaçlar varve kremler de var. Keşke sorun bende olsaydı hemen araştırmalara başlar tüm medikal ürünleri denerdim. Ama bizim adama denetemiyorum. Sağlıksız diyor başka bisey demiyor
Kucuk bebegim var + 6 aylik hamileyim + calisiyorum ve ben hala cok istekliyim yaaKızlar ben 5 ay önce doğum yaptım. Ikinci bebegim elhamdülillah ama ben hiç istemiyorum yaaa. Doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde?
benim kocam beni dinliyor, hak veriyor, özür diliyor. Bir şeyler degişecek sanıyorum ve yine her şey aynıKonuşurken sakin davranmıyor ki gerginlik çıkıyor kuzum, sen konuşunca ne tepki veriyor
Bayanlar ben de yazayım 7 aylık evliyim. Evlendiğimden beri eşimde tuhaflık olduğunu gördüm. Çok isteksiz erken boşalma iktidarsızlık sorunu var. Ben yaklaşmadan aramızda hiç temas yok. Ben yaklaşınca organı kalkıyor (açık yazıyorum) 2-3 dakika ilişki oluyor o kadar. Sadece 1 post oluyor. İlişki olunca da ben üstte olmalıyım eşim üstüme çıkmak hiç istemiyorön sevişme de yok gözlerini kapatıp hareketsiz uzanıyor. Öpme sarılma el tutma. Ben yatakta en azından sarıl diye ısrar ediyorum. Ben temas sevmiyorum diyor. Üroloji doktoruna 2 aydır gidiyoruz testesteron sınırda çıktı ilaç içiyor ve Hergün sertleşme için ilaç içiyor. Biraz daha sertleşme oluyor ama yine çok isteksiz boşanmayı düşünüyorum artık. Kocama sarıl öp diye yalvarıyorum
Kendisi rahat tabi, benim abarttığımı düşünüyor. Ben de aferin böyle devam et beni kaybedeceksin diyip konuyu kapattım.Böyle olması daha mı saglikliymis?
Kucuk bebegim var + 6 aylik hamileyim + calisiyorum ve ben hala cok istekliyim yaa
benim kocam beni dinliyor, hak veriyor, özür diliyor. Bir şeyler degişecek sanıyorum ve yine her şey aynı
Olabilir ya bilmiyorum ki hiç, inan bilsem hemen çözüm uygulayacağım. Acep bu erkekler hormonlu yedikleri için mi böyle oldu?
Yapıları öyle bence yiyecekle hiç ilgisi yokOlabilir ya bilmiyorum ki hiç, inan bilsem hemen çözüm uygulayacağım
Benim eşim 33 yaşında daha önce hiç ilişkiye girmemiş bana bunu çok söylemişti ben saf gibi anlamadım problem olduğunuAyy kızmayın ama bir arkadaşım şöyle demişti.
Erkekler zaten o işi yapıyorlar evleneceğim kişi bari iyi öğrensin de beni memnun etsin. Tabi sinir olmuştum. Çünkü benim ilk ise onun da ilk olmalı kafasındayım. Ama burda okuyunca haklıymış diyorum.
Aynı bizimki de böyle ama ne guzel en azindan çaresine bakmayı kabul edip hastaneye gitmis bizimki randevu aldım gitmedi bileBayanlar ben de yazayım 7 aylık evliyim. Evlendiğimden beri eşimde tuhaflık olduğunu gördüm. Çok isteksiz erken boşalma iktidarsızlık sorunu var. Ben yaklaşmadan aramızda hiç temas yok. Ben yaklaşınca organı kalkıyor (açık yazıyorum) 2-3 dakika ilişki oluyor o kadar. Sadece 1 post oluyor. İlişki olunca da ben üstte olmalıyım eşim üstüme çıkmak hiç istemiyorön sevişme de yok gözlerini kapatıp hareketsiz uzanıyor. Öpme sarılma el tutma. Ben yatakta en azından sarıl diye ısrar ediyorum. Ben temas sevmiyorum diyor. Üroloji doktoruna 2 aydır gidiyoruz testesteron sınırda çıktı ilaç içiyor ve Hergün sertleşme için ilaç içiyor. Biraz daha sertleşme oluyor ama yine çok isteksiz boşanmayı düşünüyorum artık. Kocama sarıl öp diye yalvarıyorum
Bizimki benim kadar istekli olsa kına yakacağımYapıları öyle bence yiyecekle hiç ilgisi yokNasıl her bayan istekli değilse her erkek de aynı değil. Ama erkeğin bayana göre 8 kat daha fazla istek olunca normalmiş
Benimki sonradan böyle oldu. Hevesini aldı ve çekildi. Ilk 1 sene çok iyiydik. Ben evlenmeden yaşamış bile olsam bilemezdimAyy kızmayın ama bir arkadaşım şöyle demişti.
Erkekler zaten o işi yapıyorlar evleneceğim kişi bari iyi öğrensin de beni memnun etsin. Tabi sinir olmuştum. Çünkü benim ilk ise onun da ilk olmalı kafasındayım. Ama burda okuyunca haklıymış diyorum.
Yalniz değilmişim iyi bariO Zaman eşinden yana sorun yok sen psikolojik olarak soğudun ilişkiden. Bizim haftada 1 olsa şükredecez. Ben yaklaşmasam hiç olmaz bizde
Aklima gelmez olur mu hic, Beğenir misin diye sordum hiç gerek yok dedi direktAklıma ne geldi. Değişik fantaziler denesenize. Ona gore kıyafet, isim, yer falan... ise yaramaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?