Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Ben de isteksiz olmayı çok istiyorum. O da bensiz kalsın anlasin ne hissettiğimi diye. Ama hormonlarıma söz geçiremiyorum
Ay bu erkeklere ne oluyor Allah aşkına? Bahane bulan ,istemeyen bizdik. Ne yapmaya çalışıyorlar?

Evlendikten sonra çantada keklik olarak gördükleri için, rahat davranıyorlar. Bilseydim evlenmez dost hayati yaşardım.

Merhabalar.
Genelde eşden sikayet edilmiş burda ama bizde tam tersi ben isteksizim.ne yapicam bilmiyorum bende
Istek için ilaçlar var ve kremler de var. Keşke sorun bende olsaydı hemen araştırmalara başlar tüm medikal ürünleri denerdim. Ama bizim adama denetemiyorum. Sağlıksız diyor başka bisey demiyor

. Acep bu erkekler hormonlu yedikleri için mi böyle oldu?

Kızlar ben 5 ay önce doğum yaptım. Ikinci bebegim elhamdülillah ama ben hiç istemiyorum yaaa. Doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde?
Kucuk bebegim var + 6 aylik hamileyim + calisiyorum ve ben hala cok istekliyim yaa
Konuşurken sakin davranmıyor ki gerginlik çıkıyor kuzum, sen konuşunca ne tepki veriyor
benim kocam beni dinliyor, hak veriyor, özür diliyor. Bir şeyler degişecek sanıyorum ve yine her şey aynı

Senin durumun daha kotuymus. Ilaclari içsin bakalım. Grip bile birden iyileşmiyor ki bu kan degeri, normal olabilir. Benim tavsiyem gizlice ilaç al ve yemeğine koy. Sana yaklaşınca da onun üstte olması şartı getir. Ayrıca geç boşalmayı sağlayan kremler var, onlardan alıp sürmesi için ikna edebilirsin. Ben ikna edemiyorum malesef

Kucuk bebegim var + 6 aylik hamileyim + calisiyorum ve ben hala cok istekliyim yaa

benim kocam beni dinliyor, hak veriyor, özür diliyor. Bir şeyler degişecek sanıyorum ve yine her şey aynı

Belki de nasil yapılması gerektiğini bilmiyordur. Yanina oturtup bilgi eksiğimiz olabilir hadi beraber araştıralım desen, okuyup okuduklarınızı beraber deneyebilirsiniz

Ayy kızmayın ama bir arkadaşım şöyle demişti.

Erkekler zaten o işi yapıyorlar evleneceğim kişi bari iyi öğrensin de beni memnun etsin. Tabi sinir olmuştum. Çünkü benim ilk ise onun da ilk olmalı kafasındayım. Ama burda okuyunca haklıymış diyorum.

Benim eşim 33 yaşında daha önce hiç ilişkiye girmemiş bana bunu çok söylemişti ben saf gibi anlamadım problem olduğunu

Aynı bizimki de böyle ama ne guzel en azindan çaresine bakmayı kabul edip hastaneye gitmis bizimki randevu aldım gitmedi bile

Yapıları öyle bence yiyecekle hiç ilgisi yok Nasıl her bayan istekli değilse her erkek de aynı değil. Ama erkeğin bayana göre 8 kat daha fazla istek olunca normalmiş
Bizimki benim kadar istekli olsa kına yakacağım 8 kata gerek yok keşke ben erkek olsaydım

Aklıma ne geldi. Değişik fantaziler denesenize. Ona gore kıyafet, isim, yer falan... ise yaramaz mı?

Benimki sonradan böyle oldu. Hevesini aldı ve çekildi. Ilk 1 sene çok iyiydik. Ben evlenmeden yaşamış bile olsam bilemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…