Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Karşındaki beceriksiz canım. Benimkisi psikolojik biraz. Yaşadığım sorunlar yüzünden kendimi tutuyorum istem dışı.
Eşim daha önce kimseyle bisey yaşamamış beraber öğreniyoruz. Ama şuan yeter kafasında kendine bisey katmaya uğraşmıyor, ben de üstüne düşmüyorum. Utanıyorum yani öğren demeye. Kendi bilmesi lazım

kızlar jeldi halkaydı extra hiç bir şeye gerek kalmadan 12 yıl sonra olayı çözdüm, herşey beyinde bitiyor,öyle uzun bir ön sevişmeye de gerek yok, arzulu istekli olup, zevke odakladığında iş bitiyor, önceden ilişki esnasında aklıma binbir türlü şey gelirdi, şimdi sadece o anı yaşıyorum ve konsantre olup zevke odaklanıyorum,eşimden de önce orgazm oluyorum

Tebrik ederim. Peki kocan istek konusunda normal mi? Buradaki çoğu arkadaşın kocasında isteksizlik var da.

Tebrik ederim. Peki kocan istek konusunda normal mi? Buradaki çoğu arkadaşın kocasında isteksizlik var da.
İstek konusunda çok iyi değil haftada iki kere iki gün üst üste hafta sonları genellikle, ama ben yaklastığımda hafta içi de olabiliyor, ben eşime göre daha istekli buluyorum kendimi

Teşekkürler ederim bu arada, inşaallah devamı gelir ve darısı tüm orgazm olamayanların başına,
İstek konusu iş yoğunluğuna bağlı,eşim çalışma mesailerinden dolayı iki kaftada bire düşmüştü bir ara, iki hafta olmuyor iki hafta sonunda 2-3 gün üst üste oluyordu,şimdi arayı çok acmamaya çalışıyorum,özel olacak ama ramazandan önceki hafta adetim yeni bitmişti, 4 gün üst üste birlikte olduk ve en az ikisi benim baslatmamla oldu,sonraki hafta oruç ve eşim gececiydi 9 gün bir şey olmadı sonra iki gün üst üste oldu,bizim genelde böyle olursa üst üste oluyor olmadı mı bir hafta 10 gün olmuyor

Inan onu bulamayanlar var. 6 aydır, 9 aydır ilişki yaşamamış üyeler var. Benim rekor iki ay.

Inan onu bulamayanlar var. 6 aydır, 9 aydır ilişki yaşamamış üyeler var. Benim rekor iki ay.
Onu aklım almıyor işte,ben olsam çok kızarım, ben erkek sağlık sorunu vs yokken nasıl o kadar süre istemeden durabilir, 10 gün olmasin ben kendimi kötü hissediyorum ve eşime de açık açık söylüyorum 10 gün oldu diye

Merhabalar, erkekte cinsel isteksizlikte toz ginseng önerisini buradan okumuştum, öğütülmüş ginseng şeklinde. Benim sormak istediğim şu, toz ginsengi bal süt ve muzla çekip içiriyorum eşime. Acaba sütle etkisi kaybolur mu ginsengin bilginiz varsa cevabınızı bekliyorum

Merhabalar ben sizinle bi hikayemi paylaşmak istiyorum ne kadar dogru olur bilmiyorum ben cok ailevi sorunlar yaşiyorum ve en son kini bu aksam annemle yaşadim bi pilav yemegini çok yaptim diye annem bogazima saldirdı bana bir sürü kelimeler etti calışmıyorum diye hep kotu ben oldum hic saglık guvencem yok ve korkuyorum gidecek bi yerimde yok korkuyorum artik ne yapcam ne etcem bilmiyorum

Anneniz hasta mı kusura bakmayın ama bir pilav çok yapıldı diye kızının boğazına sıkmak nedir soktayim şuan ciddisin dimi.cnm

Malesef oldu bunca zamandan beri butun kelimlerini yuttum ama bu kadarina dayanamiyorum kendim 23 yasindayim ben boyle bisey gormedim ve evet psikolojik rahatsizligi var ama gozu beni gormeyecek kadar korelmis artik

Ginseng ı nerden temin ediyosun

Slm kizlar bende de sikinti var ama esimde değil bende Adam hergün her dakika istiyor bende tık yok giseng yazmışsınız kullanabilir miyim ? Ne yapacağım bilmiyorum artık :/

Ben kadınların gözünü seveyim ya bak bende tık yok diyorsun adam her gün istiyor diye foruma girip kendince takviye bir şeyler yapmaya çalışıyorsun benim adam konusmuyor bile hiç bir şeyi haketmiyorlar kesinlikle

Nasıl yani anlamadım neden konuşmuyor sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…