- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Nasıl yani anlamadım neden konuşmuyor sizinle
Eşiniz kaç yaşındaYok cinsel isteksizliği var o konuyu konuşmuyor normalde konuşuyoruz sadece çözüm üretmiyor çaba yok öküzün önde gideni yani neden böyle diye sorunca bilmiyorum diyor. Kadın da isteksizliği var bir şeyler için çabalıyor yani kadınla erkek arasındaki farkı göstermekti amacım.
Eşiniz kaç yaşında
Daha çok genç, niye böyle oldu ki ya, en aktif olacağı zamanlar, bir an önce çaresine bakmanız lazım, eşini ikna etmeye çalış33 yaşında
Valla evlendigimizden beri isteksiz bunun için tedavi de gördük terapistten yani mükemmel olmasa da bor tık düzelmisti o da 10 gun 15 gun bazen haftada 1 ama buyuk bir adimdi bizim icin ses cikarmadim sonra hamile kaldim hamilelik suresince hic birlikte olmadik korktuk dogum yapali da 6bucuk ay oldu 2 kere birlikte olduk sadece bilmiyorum yıldım artık aynı şeyleri söylemekten nereye kadar böyle onu da bilmiyorum çocuğum var bir de saldim artık zaten boyle bir adami bir zaman sonra kadinda istemiyor bende de pek arzu yok ona karsi artikPeki hamilelik öncesi ne sıklıkta istiyordu, süresi nasıldı, o zamanlar bir problem var mıydı?
Zaten birdenbire öyle olma düşüncesi çok mantıksız gelmişti, yaşı da çok genç çünkü, problemi daha önce kabullenip tedavi görmüş daha önce tekrar güzel bir şekilde ikna etmeye çalışın, daha çok gençsiniz ve ömrünüzün en güzel yıllarını heba etmeyinValla evlendigimizden beri isteksiz bunun için tedavi de gördük terapistten yani mükemmel olmasa da bor tık düzelmisti o da 10 gun 15 gun bazen haftada 1 ama buyuk bir adimdi bizim icin ses cikarmadim sonra hamile kaldim hamilelik suresince hic birlikte olmadik korktuk dogum yapali da 6bucuk ay oldu 2 kere birlikte olduk sadece bilmiyorum yıldım artık aynı şeyleri söylemekten nereye kadar böyle onu da bilmiyorum çocuğum var bir de saldim artık zaten boyle bir adami bir zaman sonra kadinda istemiyor bende de pek arzu yok ona karsi artik
Zaten birdenbire öyle olma düşüncesi çok mantıksız gelmişti, yaşı da çok genç çünkü, problemi daha önce kabullenip tedavi görmüş daha önce tekrar güzel bir şekilde ikna etmeye çalışın, daha çok gençsiniz ve ömrünüzün en güzel yıllarını heba etmeyin
Düzelirim diyor madem biraz daha zaman tanıyın bence, psikolojik bir durum galiba, çok zor bir durum inşaallah bir an önce kendi isteğiyle adım atar ve tamamen düzelirIlk yıllar güzelce konustum baktım olmuyor boşanıcam dedim cinnet gecirdim onun baskisiyla gittik terapiye cift olarak ama zor bir hasta yani terapisti bile illallah ettirmisti konusmuyordu 2 kelimeyi zor aliyordu agzindan. dogumdan sonra 2 kere kendi istegiyle yaklasti acaba bende mi begenmedigi bir sey oldu diye dusundum sonra cunku isteksiz olsa hic yanasmazdi kilo da aldım ama bilemiyorum..2 gun once bu konudan tartistik dedim bu boyle gitmez ya tekrar tedaviye basla ya da bozulacak aramiz bosanicaz dedim hadi beni dusunmuyorsun kendini de mi dusunmuyorsun bosanirken ne dicem ben dedim ? Terapiye gitmeye gerek yok duzelirim dedi suan oyle beklemedeyim soruyorum da neden benden kaynakliysa soyle kirilmam dedim kilo aldim normal yani sadece sebep soyles kotu bir sey mi oldu soguttum mu seni diye sordum kiziyor ne alakasi var sacmalama diyor.
Anladım zor bi durum olsa gerek ne diyebilirim ki..Yok cinsel isteksizliği var o konuyu konuşmuyor normalde konuşuyoruz sadece çözüm üretmiyor çaba yok öküzün önde gideni yani neden böyle diye sorunca bilmiyorum diyor. Kadın da isteksizliği var bir şeyler için çabalıyor yani kadınla erkek arasındaki farkı göstermekti amacım.
Düzelirim diyor madem biraz daha zaman tanıyın bence, psikolojik bir durum galiba, çok zor bir durum inşaallah bir an önce kendi isteğiyle adım atar ve tamamen düzelir
Düzelirim diyor madem biraz daha zaman tanıyın bence, psikolojik bir durum galiba, çok zor bir durum inşaallah bir an önce kendi isteğiyle adım atar ve tamamen düzelir
Bence de hem kendin için de ver kilo, insan kilo verince özgüveni geliyor kendini daha çok beğeniyor,Insallah tek umudum artık kendi kendine duzelmesi dua etmekten baska carem de kalmadı kilo vermeye çalışıyorum belki durum kiloyla alakaliysa falan
Kilonun çok etkisi yoktur, çünkü eşin önceden de isteksizmis,hamilelikte ara verince başa sarmış demek ki, ama yine de kilo vermeni tavsiye ederim en başta kendin için, sağlık için önemliInsallah tek umudum artık kendi kendine duzelmesi dua etmekten baska carem de kalmadı kilo vermeye çalışıyorum belki durum kiloyla alakaliysa falan
Kesinlikle katılıyorum özgüvenim zaten kaybettim onu geri getirmem lazım biraz kendime bakıcamKilonun çok etkisi yoktur, çünkü eşin önceden de isteksizmis,hamilelikte ara verince başa sarmış demek ki, ama yine de kilo vermeni tavsiye ederim en başta kendin için, sağlık için önemli
Evet örnek benBu durumda sakın çocuk yapma işler iyice sarpa sarar. Biliyorsun 1 kere ile de hamile kalınıyor. 1 kere olur biter başka da olmaz
Ben de kiloluyum. Kilo cinselliğe engel değil ki. 120 kilo değilsen tabiki.Insallah tek umudum artık kendi kendine duzelmesi dua etmekten baska carem de kalmadı kilo vermeye çalışıyorum belki durum kiloyla alakaliysa falan
Ben de kiloluyum. Kilo cinselliğe engel değil ki. 120 kilo değilsen tabiki.
Bazı erkekler çocuk olunca çocuğumun anası moduna giriyorlar. Benim eşim ilk kızımda öyle davranmıştı. Ikinci de yapmadı. Ama bu sefer bende tik yok.
Yok senin dediğin gibi değil. Bizim 4-5 ay sürmüştü. Ben bir cinnet geçirene kadar. Şunu da söyleyeyim. Doğum yapalı bir hafta olmuştu, eşim karnımın çok sarktığını kaçırdı ağzından. Tuhaf tuhaf bakıyordu. Sonra alıştı.Çocuğumun anası moduna girse bu 6 buçuk ayda 2 kere yaklaştı hiç yaklaşmazdı heralde diye düşünüyorumsonra neredeyse 2 bucuk ay oldu yine tık yok bir de ilginc bir sey bunu kinustugumda ne zamandır birlikte olmuyoruz yine sorun mu var en son su zaman oldu diye adam ne zaman olduğunu bile hatırlamıyor ! Sorduğumda beni beğeniyormuş isteksizliği yokmuş e ne o zaman diyorum bön bön suratıma bakıyor bilmiyorum diyor tekme tokat dalasım geliyor siz de ne kadar sürdü peki eşinizde doğum sonrası bu durum.Belki normal erkeklerde gecici bir durum olabilir ama benimkinin gecmisi pek ic acici degil evlendigimizden beri isteksiz. yalniz ciddi kilo aldım evlenmeye yakın basladi benim kilo almam nisanliyken 58 dim evlenirken 64 hamile kaldigimda 72 dogum yaptigimdaysa 88 kiloya ciktim simdi 78 kiloyum diyet yapiyorum tum kilolarımıvericem en azından özgüvenim yerine gelir belki
Yok senin dediğin gibi değil. Bizim 4-5 ay sürmüştü. Ben bir cinnet geçirene kadar. Şunu da söyleyeyim. Doğum yapalı bir hafta olmuştu, eşim karnımın çok sarktığını kaçırdı ağzından. Tuhaf tuhaf bakıyordu. Sonra alıştı.
Içimizden bir canlı çıkıyor. Vücudumuz tabiki değişecek ama erkeklere hava civa geliyor.
Sağlığın için kilo ver tabiki o ayrı ama kendini bu kadar hırpalama.
Inşallah canım. Cinsellik olmadan evliliğin bir anlamı da kalmıyor.Benim de doğumdan önce çok cinbet geçirmelerim vardır tabakları kırdığımı bilirim çok kotu zamanlardı insallah o duruma gelmem tekrareşim kilomla alakali hic kotu bir sey demedi hic bir zaman ama icini bilemem bazen keske sorun kilo olsa diyorum cunku duzeltilebilir bir sey ama iste ne oldugunu bilemiyorum inşallah düzelir bizim de durumumuz zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?