- Konu Sahibi bulutlarpembedir
Coğrafya sınavım berbattı..]
Düzeltirsin canım .. Nerede okuyorsun ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaar, matematik sınavım iyi geçti 90 üstü alıyorum galiba![]()
![]()
Merhaba gençler sınavlarım 12 kasımda başlıyor heyecanlıym ama hiç çalışmadım daha.. lise 1deyim fen lisesi okuyorum.. siz nerde okuyosunuz?![]()
Nereye kadar işlemiştiniz canım? :44:
Bi de ne sordular?
ticaret meslek bilgisayrlı muhasebe. 11. sınıf canım :) sınavlarına şimdiden başla bence :)
Neye çalışayım nasıl çalışayım bilmiyorum kii :26:
Merhaba gençler sınavlarım 12 kasımda başlıyor heyecanlıym ama hiç çalışmadım daha.. lise 1deyim fen lisesi okuyorum.. siz nerde okuyosunuz?![]()
Nereye kadar işlemiştiniz canım? :44:
Bi de ne sordular?
Biz kartezyen çarpımına kadar işlemiştik ama çıkmadı onlardan.. Mantık ve kümeler çıktı.. Heyecanlıydım, hatta sınavın ilk 15 dk'sında bacaklarım titriyordu baya.. Ama iyi geçti çok şükür![]()
Yaşar dedeman lisesi.![]()
Biz kartezyen çarpımına kadar işlemiştik ama çıkmadı onlardan.. Mantık ve kümeler çıktı.. Heyecanlıydım, hatta sınavın ilk 15 dk'sında bacaklarım titriyordu baya.. Ama iyi geçti çok şükür![]()
Aaa inanmıyorum ya biz fonksiyonları yarıladık ve sınavda soracakmış hain kadın!![]()
yazarak çalış tanımları anlayana kadar yaz :)
Aaa inanmıyorum ya biz fonksiyonları yarıladık ve sınavda soracakmış hain kadın!![]()
Bizim de bir sonraki sınavda çıkacakmış zaten :18:
Bizim de bir sonraki sınavda çıkacakmış zaten :18: