Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmeden para biriktirip ev alasaniz yada birikim yapsaniz
bence akliniz rahat olur bir iki taksiti yatirirsaniz sonrasi gelir zaten
kızlar çok merak ediyodum ne cevap vericek diye, verdiği cevap beni çok tatmin etmedi aslında. işte demişki aynı evde olursak yani rahat olamazsak sıkıcı olur, ama ekonomi için büyük artı olur ev alnır kredi öderiz (annesi emekli ya onu diyo), ama inşallah o günler gelince elimizde çok para olurda rahat rahat evimizi alırız sıkıntı çekmeden yazmış. bu cevap bana biraz yuvarlak geldi, ve ben yine yazdım,bu kez o tatı dili bıraktım, kardeşim bile olsa yapamam,herkezin kendi evi, sıkıntı bile çeksek ben kendi ailemin evine bile girmem, gibi şeler dedim.
bu arada ailem eğer ev bir olcaksa bu evliliğe kesinlikle kaarşı çıkarlar. Duurumumuz kötü olsa annesinin emekli maaşına kalmaz zaten durum babamı annemi biliyorum çünkü. Dedim zaten ev alırız birimizn maaşı krediye gider diğerimizin maaşıyla geçiniriz sıkıntı çekmeden bişey olmuyo, böyle bişey olmaz diye.
İyiki konuştum açık açık söyledim, ve artık bu laf arasında dense bile pat diye lafı söylerim, cidden kızdım ben. Karışık yazdıysam kusuruma bakmayın:)
eşimle ilk tanıştığımda annem dul.tek kalamaz beraber oturacağım dedi.bende çalışıyorum nasıl olsa ev işi yemek yapar çocuk olursa bakar dedim kabul ettim.ama sonra 1 hafta içinde kararım değişti annesini bi gördüm kadın ağa karısı gibi koltukta oturuyor ve genç yani dinamik.dedimki hayatım ben kararımı değiştridim istersen ayrılalım ama ben aynı ev istemiyorum.eşim beni seçti kabul etti çok şkr.aradan 1,5 sene geçti eşim tarafı annesini önce kabul ettim sonra istemedim diye hala benimle konuşmuyor.ama eşim hergün dua ediyor aynı evde oturmadığımz içinherkeze merhaba
Acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. Özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
Ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. Çünkü bana göre bu böyle lAF arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. o zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana
kızlar çok merak ediyodum ne cevap vericek diye, verdiği cevap beni çok tatmin etmedi aslında. işte demişki aynı evde olursak yani rahat olamazsak sıkıcı olur, ama ekonomi için büyük artı olur ev alnır kredi öderiz (annesi emekli ya onu diyo), ama inşallah o günler gelince elimizde çok para olurda rahat rahat evimizi alırız sıkıntı çekmeden yazmış. bu cevap bana biraz yuvarlak geldi, ve ben yine yazdım,bu kez o tatı dili bıraktım, kardeşim bile olsa yapamam,herkezin kendi evi, sıkıntı bile çeksek ben kendi ailemin evine bile girmem, gibi şeler dedim.
bu arada ailem eğer ev bir olcaksa bu evliliğe kesinlikle kaarşı çıkarlar. Duurumumuz kötü olsa annesinin emekli maaşına kalmaz zaten durum babamı annemi biliyorum çünkü. Dedim zaten ev alırız birimizn maaşı krediye gider diğerimizin maaşıyla geçiniriz sıkıntı çekmeden bişey olmuyo, böyle bişey olmaz diye.
İyiki konuştum açık açık söyledim, ve artık bu laf arasında dense bile pat diye lafı söylerim, cidden kızdım ben. Karışık yazdıysam kusuruma bakmayın:)
benim kayınvalidemde boşanmış ve şu anda yalnız yaşıyor ama bu seneden sonra yanımıza almayı düşünüyoruz
nedeni artık yaşlanıyor tek başına nereye kadar tek çocuğu benim eşim hayır istemiyorum deme gibi bir lüksüm yok
benimde babam 4 ay önce vefat etti ve annem yalnız kaldı kardeşim şu anda sözlü ve annemle beraber oturucaklar allah razı olsun kız böyle düşünüyor sadece kardeşimin fikri değil
boşanmamış olsa aman sakın derim bende ama yanlızlık çok zor onların yerine kendinizi koyun öyle karar verin bence evladından başka kimin kapısına gidebilirki
kendi annenizi koyun yerine tek başına kaldı ve eşiniz hayır istemiyorum diyor ne yapardınız