Beraber olduğunuz kişi ya sizden önce birine cok asik olmuşsa?

Senin olmuş sevgilin ama

erkekler de böyle düşünse ayy o adamı sevmiş böyle konuşmuş şöyle gülüşmüş dese senin hayatına kimse girmeyecek demek ki

Bir de senin eski sevgilin var ama hiç sevgilisi olmamış adam istiyorsun adil mi bu
Ben belki yanılgıya düştüm ayrıca yanılgıya düşene saygım var keyfi sevgilisi olana değil galiba algılayamadınız

Kendimi hiçbiriyle kıyaslamıyorum. Sormadım bile. Çünkü benim eşim en çok beni sevdi. Bende en çok onu sevdim. Biz o yüzden karı-koca olduk çok Şükür. Böyle şeylere takılma.

Eskiden ne cok takintiliydim bu konuya. Hep bunu dusunur kurardim. Ve gun geldi bende birisine asik oldum olmadi. Ne yani simdi birisini sevemez miyim? Hayir severim cokta guzel severim. Yani hic onemli degilmis bu durum onu anladim. Fakat iste ona asiktim dedigi icin degil sizi ondan daha az sever dusuncesinden hep bunlar. Size verecek sevgisi kalmadi va artik binbir dusunce olusuyor. Ama en dogrusu sizi seven ve en onemlisi sizin onu seveceginiz biri olsun. Gecmise takilsaniz yol alamazsiniz.

Senden önce olmuş bir şey niye bu kadar kafana taktın.
Eşimden önceki sevgilime deli gibi aşıktım. Üniversite yılları tabi. Noldu bitti gitti. Kısmet değilmiş. Şimdi eşimi deli gibi seviyorum. Eşiminde benden önce bi nişanlılık geçmiş başından. İkimizde bunu kafamıza taksaydık bugünlere gelemezdik. Geçmişi unut geleceğe bak.

Benim eşimin benle tanışmadan önce 3 yıllık ilişkisi olmuş. Ve kızı hönkürürcesine sevmiş. Hatta benle tanışana kadar her kızı da ben başkasına aşığım, onu asla unutamam diye red etmiş. Facebook'unda bu tip mesajlarını bizzat okudum. Benle tanıştığında ise eski sevgilisnin mevzunu bile açmadı. Bana ilk görüşte aşık olmuş :KK36: 3.5 yıl flört ettik, 3.5 aylıkta evliyiz. Aramızda ne onun ne de benim geçmişimdeki kimse 1 kez bile problem olmadı. Yani diyeceğim o ki, herkes herkesi unutur..

Artık size aşık demekki :)
Rahat olun

Benim kocam da benden evvelki sevgilisine cok asıkmıs 6 yıl sevgililermiş

Bastan içimde cok kıskanclıklar yaptım ama snr düşündüm artık bana asık ki benim yanımda diye:)

Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?

erkeği daha kundaktayken sahiplenip yıllar sonra da evlenirdim.Töbe haşa öyle şey olamaz adamın gözü açılır açılmaz benden başkasını görememeli

Geçmişte birine çok aşık olmuş olmak bişeyi değiştirmez. Bu ilişkimden önceki ilişkimde çok gözü kara çok mantık dışı davranan çok aşık bi insandım. Anlatsam roman olur da tarif edicek cümlede nasıl kurulur bilmiyorum zaten. Fakaat suanda yıllardır düşe kalka devam eden çok sevdiğim bi sevgilim var. Geçmişteki de ne yapıyo ne ediyo hiç bi fikrim yok zaten beni ilgilendirmezde yani. o sebepten bir hayatı etkileyecek hali yok. Öyle olmuyor yani.

Sevgilim benden önce birini deliler gibi sevmis en az 10 yil hayatinda var olmus bi kiz kendini bildi bileli var olan biri fakat ben su an onun bisey hissetmedigini geride biraktigini gorebiliyorum anlayabiliyorum bu yuzden sorun yapmiyorum

İki açıdan bakıyorum olaya. Böyle adamlar ya çok güzel sever, ya da eskinin intikamını alır. Eski ilişkisinde belki çok mutluydu belki çok mutsuzdu, bunu bilemeyiz. Ama eskiden büyük bi aşk yaşayanlar sevmeyi daha iyi biliyor bence. He bu eski ilişki çok özenilecek bi ilişki de olmayabilir, o zaman zaten erkekler daha iyisini bulunca unutuyor merak etme.

Olmuş, ayrılmış berbat duruma düşmüş. Ben de ondan önce boşandım ve uzun bir ilişki yaşadım hastanelik oldum üzüntüden. Sonuç : dün dünde kaldı bugünde yaşıyoruz.

Back
X