Beraber oturmayi istememek suç mu

Aynen banyoya tuvalete bile girmeye çekinir insan. Zaten çok bilmiş kadındır dominanttır kaynanam. Ama bende dominantım 1 evde 2 dominant olmaz

Takılarım var biraz işte o yüzden ev alın diyor kv
. Ama zaten çocuk büyüyünce çalışıcam inşallah planlarım öyle

guncelleme:

kaynana yine o konuyu açtı bana "beraber oturalim" diye , hayir ev ustune ev olmaz diyorum anlamıyor, yillardir söyler, bıkmadı söylemekten yine soyluyor para biriktirirmişiz bilmemne,huzurum olmadıktan sonra parayi ne yapayım ben, bir de oğluna demiyor asla. Bana diyor, oğluna neden demiyorsun dedigimde de oglum bana bagirsa da biz barışırız biz anne oğuluz diyor.

Benim ağzımı arıyormuş,olmaz deyince de ben kötü oldum !!! arkamdan söylemedikleri kalmadi eminim!! e abicim o zaman azcik bilinçli ol,herkesin evi kendine düzeni kendine, ne diye gelinin üstüne gidiyorsun! çok canımı sıktı bu kv. ağzımı arıyormuş öyle dedi. Aldı ağzının payını. Ama sıkıntılar var stresten karnim ağrıyor gecenin bu saatinde!!

Son düzenleme:
Ona ne soyleyeyim ki asla beraber oturma konusunu açmasın ve kötü olmayayım, hayir ne dinen ne manen gelin kaynanayla beraber oturmak zorunda degil , sanki bir de zorundaymışım gibi davraniyolar. Olmaz deyince "yaşlıları istemiyor" diyorlar. ‍♀‍♀ kv ve kp yaşları 64.

Kesinlikle ama kesinlikle yapma öyle bir şey.

küçük çocuğunla beraber çocuk bakabilirsin, mutlaka çalış bence çeneleri kapanır

Guncelleme: ev alma gibi derdim yok artık, kv kp huzurumu kaçırmasın yeter. kirada oturmaya raziyim. Ne demişler azcik aşım kaygısız başım
Niye kafaya takiyorsunuzko konussun dursun birkikte oturalim dediginde asla boyle bisey olmayacak anne herkesin evi kendine de gec ister alinsin ister laf soksun sende ona lf sok

Valla benim kayınvalidem ciddi anlamda bir melek harbi abartmiyorum kendi kayınvalidesinxdn yıllarca zulüm gördüğü için Allah yukarda hiç bir yanlışını sözünü görmedim kendi halinde bir kadın hiç karışmaz ses etmez çok şanslıyım bu konuda ama ona rağmen ben bile ayni evde oturmam çünkü ne kadar iyi olursan ol aynı evin içinde olmaz imkansız yani belli bir süre sonra insana batar en ufak bir davranışı bile çekilmez hale gelir duruşunun arkasında ol muhakkak bu devirde zaten ev sahibi olmak bir lüks çocuk biraz büyüsün ver kreşe gir sende bir işe zaten kayinpederin maaşı da düşükmus o eve yerlessen bile sizden destek isticekler o para neyinize yeticek siz yine para biriktiremezsiniz ülke şartlarında o yüzden hiç canını sıkma bırak konuşsun dursun havlayan köpek ısırmaz misali

Oğlunu boşayayım siz birlikte oturun deseydin ya.

Kocan bu hikayenin neresinde? Kv nin cani skliyor bos yapiyor bence..gitsin calissin cani skliyosa eminim o evlerinden 5 kurus faydasi yoktur ama neyse.. bence bisey deme muhatab bile olma artik cok bos yapiyo

Kayinbabanizin 1400 Muş maaşı , 4 kişi o parayla nasıl gecinecek . Bence onlar geçinmeye yardımcı arıyor. Eşinizin maaşı da gider bu gidişle .
İyiyken kötü olmayalim. Bu konuyu tekrar tekrar açıp huzur bozmayq gerek yok. Her seferinde aynı cevabı vereceğim diyin

Valla eskidenmiş o beraber oturmalar. Ben kendi ailemi bile istemem ev üstüne ev kurulmaz, belki de başka türlü deniyordu, gelsinler misafir olarak otursunlar başım üstüne ama diğer türlüsü ters. Kv illa beraber oturacak tepkinizi koymuşsunuz zaten vazgeçmeyin. Dilerim kurtulursunuz bu durumdan.

Hepten biter evliliğin öyle bir saçmalık sakın yapma.. gerekirse çalışmaya baslayabilirsin .. onların birBucuk liralik maaşıyla mi ev parası biriktireceksiniz .. o kadar kalabalık torunlar gelen giden vs.. şaka gibi

Gelinle bir arada oturmaya ne meraklı kv var, neyin merakı bu anlamıyorum.

hiç kayınvalide ile oturmaya can atan bir gelin tanımadım

sayfalarca açıklama yapmanıza gerek yok, istememek en doğal hakkınız. bunu sorgulama hakkımız da yok.

aynen oyle 1400 liraya 2 kisi zor gecinir 4 kisi nasil gecinecek ?

âçık konuşmakla iyi etmissiniz hiç hayal kurmasin aklindan bile geçirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…