- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi immanuelkant
-
Bende yanıma bir arkadaş arıyordum istersen birlikte uzatabiliriz. :)merhaba arkadaşlar, benim saçlarım kafama göre açıp boyamaktan baya yıprandı bi kısmını kestirdim ama şu an kahveye boyalı çoğu kısmı duruyor. amacım kendi saçıma geri dönmek bütün boyalı kısmı uzatarak kestirmek, sonra güzel bir ombreşu an kendi saçım dipten 4 cm kadar gelmiş durumda. bugün turplu suya başladım şu an turbu demliyorum. başka saç uzatan var mı ki? ya da beraber uzatalım mı?
Bende yanıma bir arkadaş arıyordum istersen birlikte uzatabiliriz. :)
Benim saçlarım belimdeydi çok güzeldi ama arkadaşlarımın gazına gelip kısacık kestirdim. Hoş zaten çok yıpranmışti. Şimdi saçım 41 cm fotoğrafta paylaşcam :) ben sinemaki kürü uyguluyorum dün 3. Kürümü uyguladım.
http://i.hizliresim.com/Yj6q1z.jpg
Canım seninki de uzunmuş rengi de o kadar kotü durmuyor üzülmesaçların uzun senin yine de, ama bele gelmesi başka tabi, benimkilerde sapsarı belimdeydi bi bunalımla mahfettim. hazirana kadar belime gelsin istiyorum.. turp kürü yapıyorum ben de, dün ilk kürümü yaptım. bi de hep örgüde tutuyorum. yıkadıktan sonra örüyorum. fotoğraf da ekleyeyim, bak rengi nasıl oldu
Canım seninki de uzunmuş rengi de o kadar kotü durmuyor üzülme
Bi dönem boya vardı canım sonra kısacık kestirince gitti :)siyaha boyayayım olmuşken tam olsun dedim de kendi saç rengim kumral yine dipten uzadıkça kötü durcam diye ellemedim hiç, dayancam böyle bir müddet sabrın sonu selamet olurmuş sonuçta: ) senin saçların boya mı
Pekii:) hangi kürü yapmayi dusunuyosun?bende varım şu an saçlarım sizinki kadar uzunluğu yok.
MerhabaaKızlar ben de sizinle birlikte saç uzatmak istiyorum
Açıcı var boya var :-( sıcak zeytinyağı uyguluyorumMerhabaa
Ne uyguluyorsun saçlarına?
Boya var mı :)
sbirsupost: 38902473 .!.:Kızlar ben de sizinle bir s istiyorum
Mayonez maskesi mi burda okumuştum ama fazla iğrenç değil miBen turp kuru ile birlikte mayonez maskesi de yapmaya karar verdim haftada bir gun
HmmAçıcı var boya var :-( sıcak zeytinyağı uyguluyorum
Yoo :) avucuma alip elimle yayip sac dİplerine hafif nemlendirip taradim guzelce yayip sacimi tepeden topladim az once. Cok sikmadim 2 kasik siktim mayonez. Nemlendirecegini dusunuyorum. Uzatmak icin yaptigimiz kurler kurutur gibi geliyo. Bu takviye olur nem icinMayonez maskesi mi burda okumuştum ama fazla iğrenç değil mi
ben soğan kürü yapıyorum.ne etkiliyse onu yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?