- Konu Sahibi immanuelkant
-
Saç yapısı farklıdır herkesin ama bende de dökülme yaptı..merhaba bende sacima sinameki uyguladim etkisini gordum fakat cok fazla doktu ayni sorun sizde de oldu mu
canım şampuana E ve B vitamini ve çam terebentin yağı katabilirsin eczanelerde ya da aktarda oluyor küçük şişe ama önce bi dene teninde kaşıntı kızarma yapmazsa devam et.Merhaba kızlar ben 16 yaşımdayım bi yanlışlık yaptım saçlarımı boyadım. Şimdi dip boyası geldi. Ben de arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine saçımın dibiyle aynı renkte bir boya alıp tekrar boyayacağım. Biliyorum bu kadar genç yaşta ve sık boyamak doğru değil ama sadece 2 kereye mahsus bir daha asla...
Saçlarım geçen yıl omuz hizamdaydı. Geçen sene Mayıs aylarından itibaren Bioblas sarmaşık özlü yavaş uzayan saçlar için olan şampuanda iki şişe kullandım. Şu an saçlarım göğüs hizamda. Bioblası kullanmayı bıraktım saçlarımı daha çok güçlendirecek bi şampuan kullanmak istedim. Bir ay kadar önce falan Syoss onarıcı terapi şampuan aldım. O da bana alerji yaptı gözlerim kızardı ve şişti. Cildiye doktoru bebek şampuanı kullanmamı söyledi. Şu an Johnsons baby kullanıyorum 3. kez yıkadım. Saçlarımı uzatmak için alerji yapmayacak bir şeye ihtiyacım var. Ne yapsam bilemedim herkes farklı şeyler kullanıyor. Ben de sizinle beraber saçlarımı uzatmak istiyorum :))
Canim bende 17 yasindayim senin gibi bir hata yapip saclarimin ucunu actirmak istedim kuafor resmen civciv sarisi bir renk cikardi bana sonra sinirlenip dip rengime boya dedim bu seferde simsiyah yapti neler cektim valla guzelim saclarim gitti psikolojim bozuldu aylarca.. Boyamadan once saclarim boyleydi cok guzeldiMerhaba kızlar ben 16 yaşımdayım bi yanlışlık yaptım saçlarımı boyadım. Şimdi dip boyası geldi. Ben de arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine saçımın dibiyle aynı renkte bir boya alıp tekrar boyayacağım. Biliyorum bu kadar genç yaşta ve sık boyamak doğru değil ama sadece 2 kereye mahsus bir daha asla...
Saçlarım geçen yıl omuz hizamdaydı. Geçen sene Mayıs aylarından itibaren Bioblas sarmaşık özlü yavaş uzayan saçlar için olan şampuanda iki şişe kullandım. Şu an saçlarım göğüs hizamda. Bioblası kullanmayı bıraktım saçlarımı daha çok güçlendirecek bi şampuan kullanmak istedim. Bir ay kadar önce falan Syoss onarıcı terapi şampuan aldım. O da bana alerji yaptı gözlerim kızardı ve şişti. Cildiye doktoru bebek şampuanı kullanmamı söyledi. Şu an Johnsons baby kullanıyorum 3. kez yıkadım. Saçlarımı uzatmak için alerji yapmayacak bir şeye ihtiyacım var. Ne yapsam bilemedim herkes farklı şeyler kullanıyor. Ben de sizinle beraber saçlarımı uzatmak istiyorum :))
Canim bende 17 yasindayim senin gibi bir hata yapip saclarimin ucunu actirmak istedim kuafor resmen civciv sarisi bir renk cikardi bana sonra sinirlenip dip rengime boya dedim bu seferde simsiyah yapti neler cektim valla guzelim saclarim gitti psikolojim bozuldu aylarca.. Boyamadan once saclarim boyleydi cok guzeldi
Eki Görüntüle 1444760
Boyaya bulasmak cok yanlis ben simdi omzumda dumduz kestirdim boyaya da tovbe ettim beyazlarim cikana kadar boyamam artik..
aynen uzatmak bir omur kestirmek bir dakika :) simdi omuzlarimda neyseki boyasi gitti saclarimin canlandi. Uzar yine koku bende napalim kismet boyleymis ama az aglamadim yani ilk gunler :)ay bu neee benim bile içim gitti yazık olmuş valla harikaymış saçların, saç dediğin de pat diye uzamıyor ki neler çektim aylardır anlatamam, renginden de geçtim yeter ki uzasın..
Lavanta cayi nerde satlıyor canım yaaBakimlariniz ne alemde kizlar :) ben sampuana bemiks ve evin ampul de attim ve her aksam lavanta cayi iciyorum
lavanta aktarda satılıyor işte:) kendin demleyip çay yapıyorsunLavanta cayi nerde satlıyor canım yaa
Saçların çok güzelmiş... Ay nasıl kıydın onlaraCanim bende 17 yasindayim senin gibi bir hata yapip saclarimin ucunu actirmak istedim kuafor resmen civciv sarisi bir renk cikardi bana sonra sinirlenip dip rengime boya dedim bu seferde simsiyah yapti neler cektim valla guzelim saclarim gitti psikolojim bozuldu aylarca.. Boyamadan once saclarim boyleydi cok guzeldi
Eki Görüntüle 1444760
Boyaya bulasmak cok yanlis ben simdi omzumda dumduz kestirdim boyaya da tovbe ettim beyazlarim cikana kadar boyamam artik..
Sağol Canım yaa ☺lavanta aktarda satılıyor işte:) kendin demleyip çay yapıyorsun
Saçlarımi bende açtırmak istiyorum yanar diye korkuyorum yaa yaptraym mi Canım çok mu yanıyor çok korkuym yaa kızl renkten kurtulmak istiyorum 3aydır boya Yok saçımda 6yıl falan kızıl kullandım 3ay önce siyah yapmıştım o akti kızıl oldu yarısı turuncu oldu bilmiyorum yani çok tuaf bir SeyÇok olmuş konuya gelmeyelisaçlarımı yeterince uzattıktan sonra sarıya açmak için kuaföre gittim ve lastik gibi kopmaya dökülmeye başladı sonuc olarak iyice kestirdim kat kat ve uzatma cabam tekrar basladı. Tekrar koyu renge boyatıp restorex aldım ve biotin hapı kullanmaya basladım. Bir sürü minik saçım cıktı 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?