Saç Uzatma Yöntemleri beraber saç uzatalım mı?:))

Turp kullandım cok zahmetli ve kokulu olmasa işe yarıyo valla ama babam isyan ediyodu ne bicim kokuyo ev diye bıraktım

Turp kullandım cok zahmetli ve kokulu olmasa işe yarıyo valla ama babam isyan ediyodu ne bicim kokuyo ev diye bıraktım

evet ev çöp gibi kokuyor ama yalnız olduğumdan açıyorum camı pencereyi çıkartıyorum kokuyu. taktım kafaya aksa da koksa da yapıcam

turp kürünü önceden yapmıştım biraz zahmetli geldi ama soğan kürünün saçlarımı yumuşacık yapması vazgeçilmezim oldu.belki turpuda yapabilirim madem uzatmada etkili isterim yapmayı

Bide akması var tabi saç rengini de açıyor. Ne zamana kadar uzatmayı düşünüyorsun

evet ya boynumdan akıp kazağımı ıslattı ilk acemilikle, elimde peçeteyle gezdim. 2. yapışıma daha tedbirli olurum. temmuza dek devam etmek istiyorum. çünkü saçımın boyalı kısmını komple kestirmek istiyorum.

Umarım iyi sonuclar alırsın

Her moral bozuklugunda acisini saclardan cikardim.uzasinlar biranonce diye dua ediyorum.Turp ve sogan suyu kuru hakk. Bilgi verirmisiniz bende yapiyim.nasil hazirlayip kullaniyorsunuz.

Her moral bozuklugunda acisini saclardan cikardim.uzasinlar biranonce diye dua ediyorum.Turp ve sogan suyu kuru hakk. Bilgi verirmisiniz bende yapiyim.nasil hazirlayip kullaniyorsunuz.
Forumda her türlü saç uzatma tarifleri mevcut bence kendine uygun olanı seçmelisin hangisi kolayına gelirse.. Kafana cok takma taktıkca uzamıyor

Takmamak mumkun mu.cok takintili biriyim.sacimdaki yaniklari bile kendim kesiyorum dayanamiyorum.uzerine gittikce uzamiyor dogru

Takmamak mumkun mu.cok takintili biriyim.sacimdaki yaniklari bile kendim kesiyorum dayanamiyorum.uzerine gittikce uzamiyor dogru
Elma sirkesini sulandırıp kullan her yıkamadan sonra boy ve uclarına bence kuaföre gidip kısa kestir ve yanıklardan kurtul böylece saglıklı uzamıs olur

Her moral bozuklugunda acisini saclardan cikardim.uzoyllar biranonce diye dua ediyorum.Turp ve sogan suyu kuru hakk. Bilgi verirmisiniz bende yapiyim.nasil hazirlayip kullaniyorsunuz.

Bir tane siyah turp rendeliyorum kabuklariyla beraber, onu 3 bardak kaynamis suyun icina atip 20 dkda oyle kaynatiyorum. Ocaktan alip su ilininca suzuyorum. İcine 1 yumurta sarisi atip iyice cirpiyorum. Baya civik su oluyor zaten. Sacimdan asagi yavas yavas masaj yaparak bosaltiyorum ve tum sacima yediriyorum. Sacima tulbent sarip bi kac saat oyle duruyorum. 1 kez sampuanlayip kremliyorum. Bu kadar:) turp daha etkilidir tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…