- Konu Sahibi immanuelkant
-
Turp kullandım cok zahmetli ve kokulu olmasa işe yarıyo valla ama babam isyan ediyodu ne bicim kokuyo ev diye bıraktımturp kürüne ben çok güveniyorum, çok olumlu yorumlar var. ilk yapışımda daha şampuan vurmadan arındırırken elime o kadar yumuşak geldi ki saçım inanamazsın. bol bol kükürt içerdiği için uzatıyor da zaten 1 taşla 2 kuş. soğan da uzatıyor ama turp için daha verimli dediler.
Turp kullandım cok zahmetli ve kokulu olmasa işe yarıyo valla ama babam isyan ediyodu ne bicim kokuyo ev diye bıraktım
Bide akması var tabi saç rengini de açıyor. Ne zamana kadar uzatmayı düşünüyorsunevet ev çöp gibi kokuyorama yalnız olduğumdan açıyorum camı pencereyi çıkartıyorum kokuyu. taktım kafaya aksa da koksa da yapıcam
Bide akması var tabi saç rengini de açıyor. Ne zamana kadar uzatmayı düşünüyorsun
Umarım iyi sonuclar alırsınevet ya boynumdan akıp kazağımı ıslattı ilk acemilikle, elimde peçeteyle gezdim. 2. yapışıma daha tedbirli olurum. temmuza dek devam etmek istiyorum. çünkü saçımın boyalı kısmını komple kestirmek istiyorum.
saçların uzun senin yine de, ama bele gelmesi başka tabi, benimkilerde sapsarı belimdeydi bi bunalımla mahfettim. hazirana kadar belime gelsin istiyorum.. turp kürü yapıyorum ben de, dün ilk kürümü yaptım. bi de hep örgüde tutuyorum. yıkadıktan sonra örüyorum. fotoğraf da ekleyeyim, bak rengi nasıl oldu
merhaba arkadaşlar, benim saçlarım kafama göre açıp boyamaktan baya yıprandı bi kısmını kestirdim ama şu an kahveye boyalı çoğu kısmı duruyor. amacım kendi saçıma geri dönmek bütün boyalı kısmı uzatarak kestirmek, sonra güzel bir ombreşu an kendi saçım dipten 4 cm kadar gelmiş durumda. bugün turplu suya başladım şu an turbu demliyorum. başka saç uzatan var mı ki? ya da beraber uzatalım mı?
Forumda her türlü saç uzatma tarifleri mevcut bence kendine uygun olanı seçmelisin hangisi kolayına gelirse.. Kafana cok takma taktıkca uzamıyorHer moral bozuklugunda acisini saclardan cikardim.uzasinlar biranonce diye dua ediyorum.Turp ve sogan suyu kuru hakk. Bilgi verirmisiniz bende yapiyim.nasil hazirlayip kullaniyorsunuz.
.Forumda her türlü saç uzatma tarifleri mevcut bence kendine uygun olanı seçmelisin hangisi kolayına gelirse.. Kafana cok takma taktıkca uzamıyor
Elma sirkesini sulandırıp kullan her yıkamadan sonra boy ve uclarına bence kuaföre gidip kısa kestir ve yanıklardan kurtul böylece saglıklı uzamıs olurTakmamak mumkun mu.cok takintili biriyim.sacimdaki yaniklari bile kendim kesiyorum dayanamiyorum.uzerine gittikce uzamiyor dogru
Elma sirkesini sulandırıp kullan her yıkamadan sonra boy ve uclarına bence kuaföre gidip kısa kestir ve yanıklardan kurtul böylece saglıklı uzamıs olur
Her moral bozuklugunda acisini saclardan cikardim.uzoyllar biranonce diye dua ediyorum.Turp ve sogan suyu kuru hakk. Bilgi verirmisiniz bende yapiyim.nasil hazirlayip kullaniyorsunuz.
Bir tane siyah turp rendeliyorum kabuklariyla beraber, onu 3 bardak kaynamis suyun icina atip 20 dkda oyle kaynatiyorum. Ocaktan alip su ilininca suzuyorum. İcine 1 yumurta sarisi atip iyice cirpiyorum. Baya civik su oluyor zaten. Sacimdan asagi yavas yavas masaj yaparak bosaltiyorum ve tum sacima yediriyorum. Sacima tulbent sarip bi kac saat oyle duruyorum. 1 kez sampuanlayip kremliyorum. Bu kadar:) turp daha etkilidir tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?