- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi immanuelkant
-
Ben de şampuana eczaneden aldığım vitamini koydum özellikle bunu koy şampuana dedi 10 tl bir şeydi fiyatı.. Kokusu muhteşem..Bakimlariniz ne alemde kizlar :) ben sampuana bemiks ve evin ampul de attim ve her aksam lavanta cayi iciyorum
Benimkiler devam canım :) sinemaki yapıyprum restorex sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum bi de iki günde bir lavanta suyu, jojoba yağı, tatlı badem yağı, aktaardan aldığım karışım yağı ( argan, sarımsak, susam, jojoba, yılan, çam terebentin, zeytin vs vs aklimda kalan bu kadar :) ) sürüp iki saat bekletiyorumBakimlariniz ne alemde kizlar :) ben sampuana bemiks ve evin ampul de attim ve her aksam lavanta cayi iciyorum
Şampuanına veya kürüne çam terebentin koymanı öneririm canımZeytinyagi badem yagi yapiyorum turpu yapicam hala.saclarim esjiden ince telliydi simdi gozume normal gorunuyolar.yaniklari kestirdim daha saglikli gorunuyolar.tek eksik uzamalari gerekiyor birde dokulen saclarim var sac cikmasi icin ne yapabilirim acaba.deneyipte yarar gordugunuz bisey varmi.
Zeytinyagi badem yagi yapiyorum turpu yapicam hala.saclarim esjiden ince telliydi simdi gozume normal gorunuyolar.yaniklari kestirdim daha saglikli gorunuyolar.tek eksik uzamalari gerekiyor birde dokulen saclarim var sac cikmasi icin ne yapabilirim acaba.deneyipte yarar gordugunuz bisey varmi.
aaa, hızlı uzamış benceEki Görüntüle 1398867 Eki Görüntüle 1398868
ilk fotoğraf 26 ocakta çekildi diğeri bugün.Uzama hızı normal mi anlayamadım
Bu lavanta çayının etkisi var mı denemek isterim ?aaa, hızlı uzamış bence
Bu lavanta çayının etkisi var mı denemek isterim ?
Etkisi olursa paylaş lütfen ben de başlıyorum bu gecevar mı yok mu henüz anlayamam sanırım ama kullananlar baya memnun ben de her gece yatmadan yarım saat önce içiyorum, cildim berraklaştı karaciğeri düzenlediğinden.. saçıma tesirini de göreceğim inşallah.
tamam :) istersen son durulama suyu olarak da kullanabilirsin aynı zamanda, durulamana gerek yok ibrahim saraçoğlundan dinledim youtubeda, zahmetsiz ve çok da pratik onu da yaptım ben dünEtkisi olursa paylaş lütfen ben de başlıyorum bu gece
Dahili kullanım daha çok etki eder diye düşünüyorum :) şifa olsuntamam :) istersen son durulama suyu olarak da kullanabilirsin aynı zamanda, durulamana gerek yok ibrahim saraçoğlundan dinledim youtubeda, zahmetsiz ve çok da pratik onu da yaptım ben dün
http://hm.com/Yj6q1z.jpgBende yanıma bir arkadaş arıyordum istersen birlikte uzatabiliriz. :)
Benim saçlarım belimdeydi çok güzeldi ama arkadaşlarımın gazına gelip kısacık kestirdim. Hoş zaten çok yıpranmışti. Şimdi saçım 41 cm fotoğrafta paylaşcam :) ben sinemaki kürü juyguluyorum dün 3. Kürümü uyguladım.
hm.com/Yj6q1z.jpg[/
merhaba bende denedim sinameki kurunu faydasini gordum fakat asiri derecede dokulme oldu sizde de oldu mu
URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?