Saç Uzatma Yöntemleri beraber saç uzatalım mı?:))

Bakimlariniz ne alemde kizlar :) ben sampuana bemiks ve evin ampul de attim ve her aksam lavanta cayi iciyorum
Ben de şampuana eczaneden aldığım vitamini koydum özellikle bunu koy şampuana dedi 10 tl bir şeydi fiyatı.. Kokusu muhteşem.. Haftada iki günde zeytinyağı,çörekotu yağı ve balı karıştırıp saçıma sürüyorum.Duruladıktan sonra da elma sirkesi zaten saç kremine ihtiyacım kalmıyor.

Bakimlariniz ne alemde kizlar :) ben sampuana bemiks ve evin ampul de attim ve her aksam lavanta cayi iciyorum
Benimkiler devam canım :) sinemaki yapıyprum restorex sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum bi de iki günde bir lavanta suyu, jojoba yağı, tatlı badem yağı, aktaardan aldığım karışım yağı ( argan, sarımsak, susam, jojoba, yılan, çam terebentin, zeytin vs vs aklimda kalan bu kadar :) ) sürüp iki saat bekletiyorum

Zeytinyagi badem yagi yapiyorum turpu yapicam hala.saclarim esjiden ince telliydi simdi gozume normal gorunuyolar.yaniklari kestirdim daha saglikli gorunuyolar.tek eksik uzamalari gerekiyor birde dokulen saclarim var sac cikmasi icin ne yapabilirim acaba.deneyipte yarar gordugunuz bisey varmi.

Şampuanına veya kürüne çam terebentin koymanı öneririm canım

ben yeni saç çıkarmaiçin geçen kış sarımsak ezip 1 kavanoz zeytinyağında 3 gün beklettikten sonra haftada 1 sürmeye başlamıştım, şu alnımın hemen üstündeki bebek saçları bile gürleşip normal boyundan daha çok uzamıştı bir nevi hafif kahkül gibi :/ ama öyle kötü kokuyordu ki inanamazsın saçımı yıkarken falan su değdikçe daha beter kokuyordu ve ne zaman saçım ıslansa yine kokuyordu kabus gibi :/ artık saçımı yıkarken öğürüyordum kafamdan hiç çıkmıcak o koku sanıyordum korkuçtu ama kavanoz bitene kadar yaklaşık 10 kür yaptım. çok da iyi geldi. kokusu da 2-3 haftasonra çıktı. dersen ki dayanırım. yap gitsin

Bu lavanta çayının etkisi var mı denemek isterim ?

var mı yok mu henüz anlayamam sanırım ama kullananlar baya memnun ben de her gece yatmadan yarım saat önce içiyorum, cildim berraklaştı karaciğeri düzenlediğinden.. saçıma tesirini de göreceğim inşallah.

Merhaba kızlar bügün cektim saclarımı.. 15 gün lavanta cayı kürümü bitirdim. Saçlarımın son hali

Eklentiler

• IMG-20150220-WA0004.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 155
http://hm.com/Yj6q1z.jpg

merhaba bende sacima sinameki uyguladim etkisini gordum fakat cok fazla doktu ayni sorun sizde de oldu mu

merhaba kızlarr.. benim saçlarım açıcı nedeniyle fazlasıyla yanmıştı. bende kısacık kestirdim ama çok pişman oldum çok üzülüyorum. şampuanıma çam terebentin kattım. onu deniyorum. sizce bir etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…