Beraber yaşama teklifi

Hayatım asla takılmam normalde yazar geçerim,yazdığı mesajda var zaten o laf..
Benim tepkim aslında saygısızca yazmasıydı...
Sorunları olması bizlere alaycı yazmasını gerektirmez değilmi..
Sana neden kızayım canısı..

Sevindim valla biraz korkarak yazdim yanlış anlaşılma olduğunu
Bana kalırsa o içindeki yaraları
Deliliğe vurarak atlatmaya calisiyo .
Bi komşumuz vardı mahalleyi çınlatirdi
Ota .oka her şeye ağız dolusu gülerdi kadın
Özel hayatı ise tam bir dram ..
Onu anımsattı bana

Sevdiklerime kızmam kuru fasulyem benim
İnsanların ne yaşadığını bizler bilemeyiz burada.
Yeri geliyorbizde yaşıyoruz ama böyleşeyler yapmıyoruz..

Sevdiklerime kızmam kuru fasulyem benim
İnsanların ne yaşadığını bizler bilemeyiz burada.
Yeri geliyorbizde yaşıyoruz ama böyleşeyler yapmıyoruz..

Işte değişik hayatlar ,değişik tepkiler ne bileyim..
Toptan tirlatmasak bari
Tek temennim o
Hadi benim için bi kahve yap kendine iç şöyle hopurdete hopurdete

Hayata bakışınıza bağlı. Geleneksel değilseniz siz ve diğerleri için çok eğlenceli olabilir ama diyorsanız ki ben geleneksel aile yapısındayım o zaman zor.
Benim hoşuma giderdi.

Benim adam garip ötesi biri. Bana sarkan komşum hacı amcayla! da pencereden muhabbet etmiş. Adamın memleketini öğrenmiş. Adam işyerime gelip bana arkadaşlığım! Karşılığında ev açmayı teklif etmişti. Bir artı bir daire alacaktı. Kiracı olduğum için balıklama atlayacağım zannetti geri zekalı. Bunuda eşime anlatmıştım. Oda gülmüştü. Gerçi bende gülmüştüm, komiğimize gitmişti açıkcası ama pencere muhabbeti ne ya?! Ben o sapık yüzünden o cephedeki güneşlikleri bile açmıyorum. Pencereleri bile silmiyorum.

Tabi tabi memlekette ne kadar sarkan adam var hepsi de sizi bulmus zaten.
Konu gerçekse kocan xxxxxl.
Değilse de acilen tedavi olun, değişik türden fantezileriniz sizi ele geçirmiş.

Adam size arkadaşlığınız karşılığı ev açmayı teklif etme curetini göstermiş, bir de iş yerinize kadar gelip... Ve eşinizle bunu komik mi buluyorsunuz? Ya farklı gezegenlerin canlılarıyız, ya da eşinizin ve sizin algılarınız bozulmuş. Bir de ne hikmetse başka biri de gelip sizinle aynı evde yaşamayı teklif ediyor. Ailecek insanlara nasıl bir izlenim bırakıyoruz ki, bu sapıkların hepsi bizi buluyor kısmını düşündünüz mü?

Eşinizle yaşadığınız garip ötesi simbiyotik ilişkinizi daha önceki konularınızda da anlatmıştınız.
Amacınız nedir? İlgi çekmek mi? Yoksa kendi über garip ahlak anlayışınızı normalleştirmeye çalışmak mı?
Eşiniz dediğiniz adamdan kurtulmaya ve normalleşmeye çalışın, burda onun garipliklerini yazmak yerine.

Bu konuyu daha önce de anlattınız sanki ya da birinde daha böyle bi durum okumuştum eşiniz resmen sizi çarpık ilişkiye adım adım yaklaştırma çabasında siz bunu görmüyorsanız burdakiler ne dese boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…