- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Afiyetler olsun :)Keyifle içiyorum çayımı şu anda nasılsa kib'te yaptım ohhh:))
Hayır sizin mesajınız için yazdım ama süzme torbası gibi diye size söylemedim. Yorumumu bir daha okuyun.Benim mesajım..
Sizin benden alıntıladığınız mesaj..
Sayfa 45'e iyi bakın okuyun..
Sonrada demedim deyin..
Aklımla oynatmam hanımefendi yazdıklarınız aşikar ortada...
Beynimi yakmayın şimdi..
Konuyu bunun içinmi aştım, size fantazi çeşitleri nelerdir diye mi sordum?Teyze fantezi arıyor
Böyle bir teklif için illaki aklıma art niyetli şeyler gelmiyor. Aslında kesinlikle eminim. Ama yinede tuhaf.Kafasi normal degil galiba adamin ne yapcak sizin evde.
Senin gelmemis olabilir ama erkek akli en ince seyi bile planlar unutmaBöyle bir teklif için illaki aklıma art niyetli şeyler gelmiyor. Aslında kesinlikle eminim. Ama yinede tuhaf.
Evliliğimiz boyunca en az 10 kez boşanmayı denedik. Sonunu getiremedim. Sanki basiretim bağlamış. Ailelerinde etkisi büyük. Bence boşanacak çiftlerin arasını yapmak için kimse uğraşmamalı. İyilik değil kesinlikle. Şimdiye kadar çoktan kurtulmuştum. Zaten cesaretim yok, iyice kırıyorlar cesaretimi.Burda son durum nedir ay hep sonları merak ediyorum hahaben olsam boşardım bu teklifden sonra
kaç yıllık evlisiniz hiç mi yoktu?Cinsel hayat diye bir şey yok. Öyle bir duruma geldik ki bunu eşimle düşünemiyorum bile.
Hiçbir heteroseksüel erkeğin şakasına ben homoyum diyeceğini sanmamBundan şüpheleniyorum ama kanıtım yok. Ama lendisi bir keresinde güya şakaymış ben homoyum demişti. Bir kafeye gitmiştik. Hiç konuşmadan oturuyordu. Meğer zaten konuşmuyormuş. Huyu böyle. Bir şeyde sen söylesene dedim ben homoyum dedi. Ben şaşırınca, onu konuşmaya zorladığım için şaka yaptığını söyledi. Ama neden durup dururken öyle desin ki? Nişanlıyken ilgiliydi, devamlı yakınlaşmaya çalışıyordu bu yüzden şakadır diye düşündüm. Ama her türlü şeye ilgisi var gibi. Cinsel ahlakı yok sanki. İnternette bakarken yakaladığım şeylerden bu sonuca vardım. Bu konuda gerçekten basiretim bağlanmış benim
De kız içinde kalmasın!. Ne olacak yani. Bir daha mı gelecen dünyaya..şimdi yavaştan alıyoruz dediğin yaşı da çok ararsın ilerde. Süzme torbasına dönene kadar tadını çıkar.
Hayır sizin mesajınız için yazdım ama süzme torbası gibi diye size söylemedim. Yorumumu bir daha okuyun.
Siz okuyun hanımefendi ne yazdığınız kabak gibi ortada işte...
Bana değilde ruhumamı yazdınız...
Çevirmeyin laflarınızı...
Sayfa 45'e bakın önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?