Beraber yaşama teklifi

Benim mesajım..
Sizin benden alıntıladığınız mesaj..
Sayfa 45'e iyi bakın okuyun..

Sonrada demedim deyin..
Aklımla oynatmam hanımefendi yazdıklarınız aşikar ortada...
Beynimi yakmayın şimdi..
Hayır sizin mesajınız için yazdım ama süzme torbası gibi diye size söylemedim. Yorumumu bir daha okuyun.

Kimseyi hedef alıp hakaret etmedim. Yorumları dikkatli okumadığınız için yanlış anlıyorsunuz.

Sorularınıza yarı ciddi yarı şaka verdiğim cevapları bile yanlış anlamışsınız, pes doğrusu.

Burda son durum nedir ay hep sonları merak ediyorum haha ben olsam boşardım bu teklifden sonra
Evliliğimiz boyunca en az 10 kez boşanmayı denedik. Sonunu getiremedim. Sanki basiretim bağlamış. Ailelerinde etkisi büyük. Bence boşanacak çiftlerin arasını yapmak için kimse uğraşmamalı. İyilik değil kesinlikle. Şimdiye kadar çoktan kurtulmuştum. Zaten cesaretim yok, iyice kırıyorlar cesaretimi.

Hiçbir heteroseksüel erkeğin şakasına ben homoyum diyeceğini sanmam
Malesef bu durumu erkekliğe yakışmayan bir şey olarak görüyorlar çünkü
Birine hakaret ederken top, i..e, yumuşak dediklerini düşününce homoyum diye yapılan şakanın altında bir gerçek yatıyor sanki

De kız içinde kalmasın!. Ne olacak yani. Bir daha mı gelecen dünyaya..şimdi yavaştan alıyoruz dediğin yaşı da çok ararsın ilerde. Süzme torbasına dönene kadar tadını çıkar.

Hayır sizin mesajınız için yazdım ama süzme torbası gibi diye size söylemedim. Yorumumu bir daha okuyun.

Siz okuyun hanımefendi ne yazdığınız kabak gibi ortada işte...
Bana değilde ruhumamı yazdınız...
Çevirmeyin laflarınızı...
Sayfa 45'e bakın önce...

Siz okuyun hanımefendi ne yazdığınız kabak gibi ortada işte...
Bana değilde ruhumamı yazdınız...
Çevirmeyin laflarınızı...
Sayfa 45'e bakın önce...

Hanim abla sen bu konuya epey takıldın
Hepimiz estik gürledik teyzeye maşallah enteresan bir kişilik ..
Ama süzme torbası kelimesini sana demedi ..
Boşver sende benim gibi kendini öv,sev kendini nasıl olsa hepimiz bir gün süzme torbasına döneceğiz minvalinde bir seydi söylediği ..
Dün belki konu anlaşılır dedim ama
Kızmazsan bunu ifade edeyim dedim
Bu arada konu sahibi maalesef çocukluğunda kötü bir travma geçirmiş .
Bende dahil kendisine epey saydirdik
Ama içinde maalesef küçük bir kız çocuğu var
Hem de epey yaralisindan .
Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…