- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi naznaznaznaz
-
ben kötü birşey demedim ki sizin hakkınızda,niye savunmaya geçtiniz?
aksine ben de farklı görüşlere saygılı bir insanım ben birlikte yaşamayı doğru bulduğumu belirttiğim halde,doğru bulmadığını ama yaşayanlara da saygı duyduğunu belirten arkadaşların yorumlarını beğendim.kimi beğenip kimi beğenmediğiniz elbette beni ilgilendirmez,bunu ifade etmeye çalışmamıştım yalnızca anlayamadığımı belirttim.özellikle sizi takip ediyor değili,m sadece yorumları tek tek okurken birçoğunun altında sizin isminizi gördüğüm için dikkatimi çekti,elbette her görüşe saygı duyabilirsiniz,ama tekrar söylüyorum,anlayamadığım nokta kınayanı da kınamanın yanlış olduğunu belirteni de beğenmenizdi.bu da benim görüşüm,saygı lütfen:)
İllaki kafamızı duvarlara çarpıcaz,başımız kanayacak yani ..... Böyle böyle aklımız başımıza geliyor malesef.......
O zaman bir görüşün bu kadar ateşli savunucusu olmanıza da gerek yok. Konun başından beri burdasınız ve sürekli savunma halindesiniz. Madem fikirlerde ortak noktalar var polemiğe gerek yok. Evlilik ayakbağı değildir mesela bunu demeye hakkınız yok. EVlilik bana göre ayakbağı deseniz neyse de. Beğenmiyorsanız, gereksiz buluyorsanız kime ne? Ama evliliği kutsal görenler de vardır bilmiyorum şahsen ben. Kelimeleri düzgün seçersek tartışma konusu da çıkmaz, böylece herkes fikrini savunabilir daha rahat
ilişkiler o şekilde şekillenmiyor sanırım benim çevremde, siz nasıl ya yarın giderse diye düşünüyorsanız, o da düşünüyor ya yarın giderse diye. her an bavulumu alıp çıkabilirim, elbet bulurum kalacak bir yer. kadın ortada kalır da erkek kalmaz mı? kadın üzülür de erkek üzülmez mi? her şey karşılıklı.
ilişkiler o şekilde şekillenmiyor sanırım benim çevremde, siz nasıl ya yarın giderse diye düşünüyorsanız, o da düşünüyor ya yarın giderse diye. her an bavulumu alıp çıkabilirim, elbet bulurum kalacak bir yer. kadın ortada kalır da erkek kalmaz mı? kadın üzülür de erkek üzülmez mi? her şey karşılıklı.
Off buralara kadar indik yani birazdan herkesin eski konuları deşifre olur. Bakınız; aa sen zaten bunu demişsin zamanında gibi.[/nCOLOR]
Kadın kadar üzülmez emin olErkeklere çok da inanmayın ya da inanın zamanla inanmamayı göreceksiniz zaten
Bu tek tarafli degil... Bunun altini cizeyim.. Herkes icin gecerli...
Bu tek tarafli degil... Bunun altini cizeyim.. Herkes icin gecerli...
ayakbağı demedim, ayakbağı olmasını istemiyoruz dedim. ve ne yazık ki okul bitmeden evlilik ayakbağıdır. aileler de bu yüzden istemezler zaten çocukları okurken evlensin. eşimle aynı şehirde olmak için bir kariyer fırsatını tepmek istemem ya da onun böyle bir fedakarlık yapmak zorunda olmasını istemem.
Cok feminist bir yorum olmus...
Cok feminist bir yorum olmus...
Kadın kadar üzülmez emin olErkeklere çok da inanmayın ya da inanın zamanla inanmamayı göreceksiniz zaten
Elbette kadın da diyebilir...Ama erkek kadın kadar acı çekip üzülmez...Ortada kalmak değil zaten kastettiğim....Başka kalacak yer de bulursunuz...Ama duygularınız ,ruhunuz çok acır..........
Erkeklerin yasları kadınlara göre çok daha kısa sürer her zaman....
Gozleri donmus anam kac defa soyledim gormuyorlarki
İlla yiyecekler birbirlerini
Ustunluk saglayacaklar, laf sokacaklar
Sonra ohh ne guzel bu gun birinide alt etim diyip kendilerinle gurur duyacaklar
Ahh biz yokmuyuz biz
Sanal ortamda laf soksan ne olur sokmasan ne olur
Hayir konu sahibi su anda sevgilisiyle sarilip film izlerken( yada diger sosyal aktiviteler yaparken)
Biz burda birbirimizi yiyiyoruz ya ne diyeyim
'İnsanlar başkalarının hatalarından ders alsaydı hiç kimse hata yapmazdı' bu herkes icin gecerli...
Yok canım universitedeki feminist profesörlere rağmen feminist olmamayı başardımKocamı da çok sevyorum ama hayatın gerçeği özellikle belli yaşlarda bizi rahatlıkla kandırabiliyorlar
sumuzcum, beynim durdu galiba, ne demek istediğini anlayamadım. neden altını çizdin öyle?
ayrılmamız durumunda beraber yaşamamızın getireceği ayrıca bir üzüntü göremiyorum. beraber yaşamıyor olsaydık da çok üzülürdüm zaten ayrıldığımızda. insan kendini ne kadar korursa korusun elbet üzülüyor. elbet biri bir darbe vuruyor. çocuk gibi kalbimiz elbet düşücek ama düşücek diye çocuğun oynamasına izin vermemek de olmaz. kendimizi korumak için bu kadar sarıp sarmalamak insanları hayatımızdan uzak tutmak, dikkat etmektense; ben kalbimi sonuna kadar açarım, bi şans veririm. yine de kırarsa canı sağolsun ben sevdim, mutlu günlerim, güzel anılarım oldu derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?