Beraber Yaşamak

Olaya sadece erkeğin caymasının kolaylaşması penceresinden bakmak hata olur bence.
Aynı durum kadın için de var ve olmalı.

İnanmıyorum..

Piliciniz güzeldi demek olsa gerek Töbe ya

Ciddi manada gülme krizine girdim bu cevaplardan sonra.

Allah da sizi güldürsün.

sonu evliliğe giden ama henüz evlilik için hazırlıklar tamamlanmamış veya uygun değilse şartlar yaşanabilir herkesin kendi tercihi ben yaşarmıydım olabilir fakat ailem böyle şeylere karşı bizim burada biri yaşasa erkek arkadaşıyla ilk başta ananem konuşur zaten bak bak aynı evde yaşıyorlar terbiyesizler diye kendi ailem olmasına rağmen uygun bulmuyorum bu lafları.nikah konusunda ise benim için önemli olan imam nikahı resmi nikah ise boşanma vs olduğunda hak talep edebilmek oda bir formalite olduğundan ileride uygulayacağız tabi el mecbur :)
Aynı ev konusunda erkek arkadaşımın ailesi pek sorun etmez arada kalmak için çağırırlar ama ben bunu aileme söylesem bile savaş çıkar :) benim ailemde biraz rahat olsa gider kalırdım

müslümanlar için nikahsız birlikte yaşamak helal değildir. eğer müslüman değilseniz ya da müslüman olup dini sorumluluklarınızı önemsemiyorsanız şu soruyu sormak isterim yirmili yaşların başında biriyle beraber yaşamak, dışarıdan bir aile gibi görünmek rahatsız etmiyor da gerçekten aile olmak, hukuki olarak da birlikte olmak neden rahatsız ediyor. bir insanı onunla yaşamayı isteyecek kadar sevip, değer verip, hukuken eşi olmamayı istemek nedir?

ben kesinlikle onaylamıyorum böyle bir ilişki biçimini.

Bizimkiler buraya toplanmış..

Konu dışı yazmak istemezdim ama

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzre dicem sadece Kazen amca kızma

Hoşça kalın arkadaşlar

yanlız dini konular paylasmak yasak baska acılardan yaparsanız yorumlarınızını

bence heyecanlandırır.
ne olursa olsun evet demek, o gelinliği giymek bile ayrı bir şey.
birlikte yaşamaya karşı değilim bu arada.
huff hemen dine bağlanmış konu yine

Son düzenleme:

evlilik öncesi birbirini tanımak içimn çok gerekli demişsiniz peki evlilik öncesi anlaşamadınız ve bitirdiniz peki bu birlikte yaşama olayını asıl evleneceğiniz kişi öğrendiğinde çokmu hoşuna gider :26:
Burası türkiye ve gelenekleri görenekleri adetleri belli bunu kalkıpta ben bunu normal görüyorum diyerek değiştiremezsiin
evlendikten sonra tanıyın ozaman birbirinizi bir imza atmaktan bukadar korkmayın en zından anlaşamayıp ayrıldığınızda (boşandı ) derler ama evlenmeden aynı evde yaşayıp ayrıldığınızda toplumun ne söyleyeceği malum
bence kendinize saygı duyun ve üstünüze laf getirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…