Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar günde 3 bardak yeşil çay içelim ve evinize ne olur un,şeker,maya,kabartma tozu vs. gibi hiç birsey sokmayalım.ekmeği sadece kahvaltıda yiyelim ve yemeklerimize bi tatlı kaşığı yağ koyalım.Et yemeklerine hiç koymaylım etin kendi yağı yeter bide kızartma kesinlikle yok ve çikola içinde şu önerim var ya bitter yiyelim yada k bar (90) kalori ne dersiniz kızlar denemeye değer mi

selamlarr ben geldim nasıl gidiyor diyett

hoşgeldin valla kahvaltımı yaptım oldukça sağlıklı ama terayağlı yumurtayı saymaksak bir bardakça yeşil çayımı içtim bide bir avuş fındık ve kuru üzüm yedim bazı şeylerden feragat etcem ama zor oluyor yavaş yavaş çünkü şok diyetler benim çok yıprattı....terayağlı yumurta ve fındığı saymazsan iyi diyelim....

sabah kahvaltısını fazla kacırdıgını dusunuosan aksam yemegını hafıf yıyebılırsın ben oyle yapıyorum .zaten hep su aksam yemeklerı kılo aldırıo

sabah kahvaltısını fazla kacırdıgını dusunuosan aksam yemegını hafıf yıyebılırsın ben oyle yapıyorum .zaten hep su aksam yemeklerı kılo aldırıo

evet cnm iyi fikir akşam yemesek cidden daha kolay olur ama çok zor oda akşam inşallah sadece salatayla yetinebilirim

ben bir bitki çayı içiyorum canım adını verirsem reklam olur belki içinde 12 tane falan bitki var
kabızlık problemi için bire bir, yeşil çay da var içinde
pasta börek konusunda haklısında ama eşim ve kızım istiyor yapıyorum sonra da ağzımın suyu akıyor bakarken
yemek te ben kendime ayrı yapıyorum çoğu zaman çünkü yağsız olunca eşim bu ne hastane yemeği mi diyor martın 23 ü 1 ay olcak benim yaklaşık 3.5 kilo verdim ama özellikle karında fark çok

bi de unutmadan söyliyim günde 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum kalorisepeti diye bi site var ordan hesaplıyorum masum görünüp kalorisi yüksek olan o kadar çok şey var ki şaşarsınız

özellikle avuç avuç yediğim çerezden vazgeçtim
uyuzum canım 1 avuç fındık yaklaşık 600 kalori yanılmıyosam:44:
ben de fındık badem sağlıklı diye götürüyodum ha bire aman 1kurabiye 1 dilim kek derken doğum sonrası 61 olan ben oldum 75 tekrar 60 kilo olmak istiyorum

cnm işte burda eşlere çok büyük iş düşüyor madem karın mutsuz kilo vermek istiyor biraz destek ol dimi hem kilomuzdan yakınırlar hemde en kalorili gıdaları isterler bunada bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler. cnm ilk önce eşinle konuş ben mutsuzum kilo vermek istiyorum ama evde sen böyle yemekler,hamur işleri isteyip yerken ben dayanamıyorum bende fit ve güzel olmak istiyorum sende bu halimi istersin dimi de.kızın için bisiy diyemem benim oğlumda öyle ona alınanlardan yemekten şiştim ya birazda :26:eşin bi zahmet dışarda yesin hamur işlerini yada çok az yap onlar yerken sana kalmasın yada sen onlar yerken odada git biraz ezgersiz yap yada bi küçük kase sütlü tatlı ye,kuru meyveleri ye yada bi kare bitter veya k bar tüket o an onlar kadar yemiş olursun inş 3.5 kilo niyede başarı cnm 1 ayda inş devamı gelir ve cnm öbür ay yine bi 3 5 kilo verirsen 7 kilo vermiş olursun ve bi 6 ay sonra fıstık olursun inş eşinde sana bakar ve bu kez o kilo alınca sen ona laf edersin :84:işte böyle sevinmek için durmak yok diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye devam

vay fındığa bak :26: cnm inş olursun azmini ve umudunu kaybetme ok

yok canım eşimin bi şikayeti yok benden aslında şöyle diyim boyum 1.72 olduğu için öyle çok fazla durmuyorum.
bende yemek yaparken örneğin taze fasulye küçük bi tencerede kendime ayırıyorum biraz.pasta börek görünce tükürük bezlerim fazla çalışıyor sadece

umudumu kaybedince buraya bakıyorum zaten.
ama memlekete gidince maşallah iyi gördük seni, allahtan boyun var vb yorumlara deli oluyorum
bakalım verebilecek miyiz hep beraber omuz omuza

inş cnm hep beraber vericez ben inanıyorum yeter ki motive olalım pasta börek çörek olayındada kendini tutarsan ben sana güveniyorum fıstık olcak valla boyunda varmış sen kendine inan gerisi gelir

selam ben de katıldım aranıza.. 'ay ne kadar kilo almışsın' laflarından sıkıldım artık.. benim eşim çok zayıf ve ben onun yanında dikkat çekiyorum tabi

alalh yardımcımız olsun cnm bu arada hoşgeldin adet olcam galiba çünkü öğlen ve aralarımı abarttım 2 gofret nestle bide bi poşet bebw büsküvisi süte bana bana ama cidden adet olcam tatlıya doymuyorum adet günlerimde ne yapmam gerek acaba :26:

ben de bayılırım bebe bisküvisine ama çok kalorili.evde bu tür şeyler oldu mu aklımdan çıkmıyor,yemeden rahatlayamıyorum.canın tatlı ister gibi oldu mu kuru kayısı yemeye çalış biraz olsun bastırıyor

Son düzenleme:
kızlar zayıflama takımlarınaa katılmanızı tavsiye ederim
çok çok faydası oluyor toplu şekilde yarış yapmanın :87::87:

bende geldimm.....regl'im başladı da çikolata istiyor canım ama yaza çok az kaldı o yüzden yeşilçayımı aldım elime çikolatayı da arkadaşıma verdim benim canım istemiyor sen ye diyebu arada sigarayı da bıraktım azcık sinirli olabilirim ayyy sabır sabır sabırrrr

ay canım ya ne güzel anlatmıssın cidden allah yardımcımızolsun .....

Sağol canım,amin inş.
Artık ufak ufak başlamalı bi yerden..sonra yine yaz gelicek orayı burayı saklamaya çalışmalar,utanıp sıkılmalar.Unutmayalımki bizde zayıfız aslında,diğerlerinden bi eksiğimiz yok.Fazlalıklar bizim değil ve onların yakılması,enerjiye dönüştürülmesi lazım.Neden olmasın ki sadece bi adım..
Allah yardımcımız olsun inş.:26:

Şu un konusuna çok gıcığım aslında.:97:
Hamur işlerini yapmayıda severim,yapılsında yiyim demem.
Canım çektimi hiç üşenmem yaparım buda sinirimi bozuyor,yiyince pişmanlık çöküyor insanın içine.
Un falan görmek istemiyorum zaten artık bişey yapmıyorum.. 3 beyazdan uzak duruyorum..
Çayımı yıllardır şekersiz içiyorum,bu konuda şansım iyi.
Tuzdan da uzak duruyorum,arada bi hamur işleri vardı artık onlarda olmayacak inşaallah.
Kızartma konusunda da haklısın canım,lezzeti harika ama bol kaloriler ve yağlardan başka kazancımız olmuyor ve istediğimizse zaten yağlarımızdan kurtulmak..
K-bar gerçekten çok iyi,hem hafif ben seviyorum..:82:
Azmimiz bol olsun kızlaarrr:81:

Son düzenleme:

evet cnm kilo veremememmin nedenlerinden biri çocuk gibi sütle mama yapıyorum

süpersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…