Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

cnm bence sen hepsini tüm tüyoları biliyorsun ama şimdiye kadar yapmak istememişindir.şimdi karar verdim hım tamam dedin ya inan bana sende başarı öykülerini yazacaksın buraya ne demişler başlamak bitirmenin (başarmanın )yarısıdır.hersey beyinde bitiyor.beynini sağlıklı beslenmeye odakla gerisi çorap söküğü gibi değil....

canım tüyo çok basit boğazımızı tutacaz kaba tabiri ile

çünkü ben aman 1 dondurma bi dilim kek canım, pizza bu ekmek yemiyom pizza yiyorum diye kendimi kandıra kandıra bu hale geldim
şimdi o küçük kaçamaklara son verdim az ekmek, hamur işi kızartma yağlı vs yok, sonrası geliyor zaten

diyet başarı öyküleri çok etkili. hakikaten kilolu, olduğundan daha yaşlı ve çirkin görünen insanları diğer resimde gencecik ve çok güzel görünce hayrete düşüp neden ben yapamayayım, benim iradem yok mu, ben de çok güzelim sadece kilom bunu gölgeliyor diye motive oluyosun

Ben 18 yaşındayım okumaya devam ediyorum henüz lise
Neyse arkadaşlar 84 kilo oldum başlı başına ve doktorum 1600 kalorilik diyet verdi.
Sporsuz olan hayatta diyet işe yarar mı bilinmez.
Ama sürekli evde olmadığımda okulda abur cuburla yine bitiyor diyet evden götürme şansımda yok ne yapıcam bana bir akıl
Kafayı yemem an meselesi kilolarım hele basen ve göbeğimle
Yaşıtlarımdan daha yaşlı duruyorum

canım benim kıyamam
şöyle düşün genceciksin, güzelsin sırf iradene yenilip hayatını mahvetme, sporsuzda yapabilirsin imkanın varsa sadece yürüyüş yap o bile çok etkili
doktorunun diyetine harfiyen uy, ilk başlarda zor gelir ama sonra alışıyor insan

birde asla hazır tüketme okulda acıkıyorsan evden götür bişeyler
ben hep evden koyarım işe.amaan sende ne cimrisin hazıra para gitmesin diyemi yapıyon vs diyolar hiç takmıyorum

uyuzum canım senin diyetin nasıl gidiyor?

ben acayip motive oldum valla bu ay 5 kg vermek amacım

Ya götürmem problem diyet listesinden anlamıyorum hatta diyet ne bilemiyorum
Doktor bişe demedide günde yarım saat yürü dedi.
Tempolu dedi ama ne bilim nasıl oluo:44:
Sonracığıma evden öyle oluyor götüremiyorum.
Okulda kahvaltı yapmak durumunda kalıyorum ve yarım saat öğlen arasında ancak yürüme şansım var başkada yok ki

cnm önce kaç kilo vermen gerek inş allahım sana çok güzel bir bebek nasip eder cnm önce imkanın varsa hergün yürü 3 beyazı at sağlıklı bslen yeşilliklerle dost 3 litre su büyük kupa bardaklarıyla yeşil çay ve tatlı yerinede kuru meyve (incir,kayısı,erik) bak kilolar nasıl gidiyor.

allahım bide bu verdiğim önerileri ben yapsak valla 50 kilo olmuştum....

buna tek kelimeyle amin inş diyorum ve böyle olurdak aynen hareket şu

inş cnm 7 8 kilo su gibi gider hatta faha fazlası ve asla geri gelmez inş

cnm ara ögün yapıyosun dimi 3 ara ögün bide spor yapıyormusun 3.5 kilo hiç yoktan iyidir cnm eminim devamı gelir...
qaqEvet kızlar hadi kuduralım 2011 yazına bomba gibi girelim.....

mursh
sağol canım sayende yaptım kilo cetvelimi
peki şimdi biz kilo verdikçe güncellicez mi bunu:44:

neyse verelim de o kolay gerçi

evet cnm güncellicen ve kilolar azalıp orda yazınca kendinle gurur duyup dahada motivasyon dolcan

tüm yazdıklarına imzamı atarım

cnm otobüsle gidiyosan okulunu 1 2 furak in ve yürü okuln yakınsa her zaman kinden erken kalk ve yürü.Gelişme çağındasın kesinlikle uydurmasyon kendi kafana göre diyet yapma ve niye evden götürme imkanın yok cnm layt hamburger ekmeğine 2 marul,domates,biraz peynir koy bide yanına ayran vs.en azından biraz daha iyidir abur cuburdan yada elma,kuru meyveler al çok abartınca suyla ye bunları bi hamburger yiyosan 2.yiyemezsin şişirir seni. iyi haberlerini bekliyorum.

tkma cnm kesinlikle evden götür o insanlar değil mi kilo alıncada kınayan. en iyisi valla ben bile artık misafirliğe gidersem yeşil çayımı,tam buğday ekmeğimi götürücem valla...yoksa beyaz ekmeğe dayanamıyorum hele kahvaltıda

oooff benimde 16 kilo vermem lazım yaza kadar vermek istiyorum 3 gün oldu diyete baslayalı ekmeği azalttı sabah 2 dilim aksam 2 dilim kepekli yiyorum hamur işi yemiycem artık çünkü çok seviyorum hele eşim bayılıyo gece 1o da bile bana poğça yaptırıyodu ama şimdi bu kiloları 3 ayda vermek istiyorum 3 ay yapamk yok hele abur cuburu her aksam tv karsısında eşimle çayla oturu yeriz ama artık yesemde diyet olan bisküvilerden yiycem hamur işine dayanırım yeme ama abur cubursuz nasıl yapıcam yaa zor tutuyorum kendimi aklım hem onlara tatlı delisi olduğum için 3gündür zor zaptediyorum kendimi off off keşke herşeyi yesek ama kilo almasak birde benim metabolizmamda az çalışıyo insallah veririm kızlar

cnm o zmman elinden gelenin alakası yap yani sınırlarını zorla yarım saat yürümen bile çok büyük adım hem havalarda iyiye gidiyor. cnm eğer evden illada götürmem diyosan şunu yap mesela hamburger mi yiyosun mayonez ketçap koydurma cola falan içme tost yiyosan çok yağlı yaptıma karışıkda olmasın mümkünse beyaz peynirli yaptır...cips ,kek,çikolata kesinlikle yeme ve yürü cnm akşamda çok abartılı yeme mümkünse salata yiyip yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…