cnmm önerin için tşklr valla çokk iiyi geldi bana kenidmi hissttim özelliklede fotoları görünce şok oldumm evet bugün itibarile atıkk bende aranızdayımHEP BİRLİKTE BAŞARALIMMM ama sizden de bi ksç tiyo alsam ii olur :))
cnmm önerin için tşklr valla çokk iiyi geldi bana kenidmi hissttim özelliklede fotoları görünce şok oldumm evet bugün itibarile atıkk bende aranızdayımHEP BİRLİKTE BAŞARALIMMM ama sizden de bi ksç tiyo alsam ii olur :))
Ben 18 yaşındayım okumaya devam ediyorum henüz lise
Neyse arkadaşlar 84 kilo oldum başlı başına ve doktorum 1600 kalorilik diyet verdi.
Sporsuz olan hayatta diyet işe yarar mı bilinmez.
Ama sürekli evde olmadığımda okulda abur cuburla yine bitiyor diyet evden götürme şansımda yok ne yapıcam bana bir akıl
Kafayı yemem an meselesi kilolarım hele basen ve göbeğimle
Yaşıtlarımdan daha yaşlı duruyorum
canım benim kıyamam
şöyle düşün genceciksin, güzelsin sırf iradene yenilip hayatını mahvetme, sporsuzda yapabilirsin imkanın varsa sadece yürüyüş yap o bile çok etkili
doktorunun diyetine harfiyen uy, ilk başlarda zor gelir ama sonra alışıyor insan
birde asla hazır tüketme okulda acıkıyorsan evden götür bişeyler
ben hep evden koyarım işe.amaan sende ne cimrisin hazıra para gitmesin diyemi yapıyon vs diyolar hiç takmıyorum
arkadaslar bende az önce tartıldım çok kilo aldım üstelik annede değilim uğrasıyorum anne olmak için mayısa kadar 10 kilo verip hamile kalmam lazım neler yapıp zayıflayacaksınız kızlar benimlede paylasın hep beraber zayıflayalım
Nasıl bişeydir bu yaa aynen kot pantalon gıymeyelı belkı 3 yıl olmusturbende cok ozledım ozellıkle su yırtık olanlarından alıcam cok sevıyorum o tarz kotları
O zaman bu kot pant kardeşliği olsunİnş bikiniler kot pant beyaz dar paca pant askılı bady gıyecegımız gunlerde gelecek
İstedigim kiloya gelmem ımkansız ama ıste bı 7 8 kılo gıtse super olur bakalım gorucez benımde tek ıstegım bu ve elımden gelenı yapıyorum hepimizin yolu acık olsun ıstedıgımız seye emın ve karalı adımlarla ılerlıyoruz
herkese merhaba
şu kot olayına kesinlikle katılıyorum yaklaşık 3 yıldır bende giymiyorum ve acayip özledim
ben ancak 3.5 kilo verebilmiş biri olarak söyliyim
sabah klasik domates beyaz peynir vs. haftada 3 gün haşlanmış yumurta
öğlen ne yemek varsa onu götürüyorum işe yanımda mesela bugün 1 kaşık( tahta) plav 2 kaşık türlü koydum ekmek yok
akşam da erken yiyorum mesela yedim şimdi yemeğimi etli nohut salata 2 dilim ekmek
yaza kadar 10 kilo vermeliyim
gaza getirelim birbirimizi tabiri caizse kudurtalım şu kadar kilo verdim diye diye
hadi kızlar kapatın ağzın fermuarlarını
mursh
sağol canım sayende yaptım kilo cetvelimi
peki şimdi biz kilo verdikçe güncellicez mi bunu:44:
neyse verelim de o kolay gerçi
canım tüyo çok basit boğazımızı tutacaz kaba tabiri ile
çünkü ben aman 1 dondurma bi dilim kek canım, pizza bu ekmek yemiyom pizza yiyorum diye kendimi kandıra kandıra bu hale geldim
şimdi o küçük kaçamaklara son verdim az ekmek, hamur işi kızartma yağlı vs yok, sonrası geliyor zaten
diyet başarı öyküleri çok etkili. hakikaten kilolu, olduğundan daha yaşlı ve çirkin görünen insanları diğer resimde gencecik ve çok güzel görünce hayrete düşüp neden ben yapamayayım, benim iradem yok mu, ben de çok güzelim sadece kilom bunu gölgeliyor diye motive oluyosun
Ben 18 yaşındayım okumaya devam ediyorum henüz lise
Neyse arkadaşlar 84 kilo oldum başlı başına ve doktorum 1600 kalorilik diyet verdi.
Sporsuz olan hayatta diyet işe yarar mı bilinmez.
Ama sürekli evde olmadığımda okulda abur cuburla yine bitiyor diyet evden götürme şansımda yok ne yapıcam bana bir akıl
Kafayı yemem an meselesi kilolarım hele basen ve göbeğimle
Yaşıtlarımdan daha yaşlı duruyorum
canım benim kıyamam
şöyle düşün genceciksin, güzelsin sırf iradene yenilip hayatını mahvetme, sporsuzda yapabilirsin imkanın varsa sadece yürüyüş yap o bile çok etkili
doktorunun diyetine harfiyen uy, ilk başlarda zor gelir ama sonra alışıyor insan
birde asla hazır tüketme okulda acıkıyorsan evden götür bişeyler
ben hep evden koyarım işe.amaan sende ne cimrisin hazıra para gitmesin diyemi yapıyon vs diyolar hiç takmıyorum
uyuzum canım senin diyetin nasıl gidiyor?
ben acayip motive oldum valla bu ay 5 kg vermek amacım
Ya götürmem problem diyet listesinden anlamıyorum hatta diyet ne bilemiyorum
Doktor bişe demedide günde yarım saat yürü dedi.
Tempolu dedi ama ne bilim nasıl oluo:44:
Sonracığıma evden öyle oluyor götüremiyorum.
Okulda kahvaltı yapmak durumunda kalıyorum ve yarım saat öğlen arasında ancak yürüme şansım var başkada yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?