inş cnm kesinlikle başarmalıyız montlar kalktı bile nerdeyse cnm ee kilolarımız olunca kıyafet ayrı dert bulamamak ayrı dert düşünün yine bol siyah tuniklere mahkumuz ve sokakta bizim yaşımızda rengarek giyinmiş fit hatunlar :18:
Dün ben de kaçırdım ipin ucunu çok fena hem de. Ama bugun karar verdik eşimle ciddi ciddi artık dikkat edicez. Az önce son dondurmamı da yedim. Şimdi hazırım diete. Hadi hayırlısı olsun.
bende bugun ıtıbarıyle tekrardan basladım saglıklı beslenmeye diyet yapmıyorum cunku benBen sizden biraz daha şanslıyım cunku onumde bellı bır zaman var mayısın 5ıne kadar zayıflamam lazım Belki cok bı zamn yok ama ne gıtse kardır dıyorum Herkeze bol sanslar
Evet canım Allahın izniyle başarcaz.
inş.ben bugün leslieyle yürüycem.:78:
Siyah renginden nefret ettim artık,kot pantolon giyceğim günleri halatla çekiyorum.
merhaba kızlar başarılar diliyorumm hepinize benimde zayıflamam lazım 90 kiloyum yaşımda küçük sayılır moralim bozuluyo böle kendime bu kilo ile geblikte düşünüyorum ama gebe kalmadan önce vermem lazım azda olsa daha önce denedim kafaya takarsam yapıyorum ama benim yine o psikolojiye girmem lazımm :)):84::84:
Evet canım Allahın izniyle başarcaz.
inş.ben bugün leslieyle yürüycem.:78:
Siyah renginden nefret ettim artık,kot pantolon giyceğim günleri halatla çekiyorum.
cnm diyet-sağlıklı beslenme diyet başarı öykülerini oku motiven artar inan bana
sağlıklı beslenme süper inş mayısın 5 şi olmadan istediğin kiloya erişirsin çok zaman yok belki ama istedikten sonra düzenli abarttısız ve kaçamaksız sporla gider cnm emin ol inş mayısa kadar hayırlı haberlerini bekliyorum....
bu cetveli nasıl yapıyosunu kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?