Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ağol canım,amin inş.
Artık ufak ufak başlamalı bi yerden..sonra yine yaz gelicek orayı burayı saklamaya çalışmalar,utanıp sıkılmalar.Unutmayalımki bizde zayıfız aslında,diğerlerinden bi eksiğimiz yok.Fazlalıklar bizim değil ve onların yakılması,enerjiye dönüştürülmesi lazım.Neden olmasın ki sadece bi adım..
Allah yardımcımız olsun inş.

amin cnm inş

Şu un konusuna çok gıcığım aslında.:97:
Hamur işlerini yapmayıda severim,yapılsında yiyim demem.
Canım çektimi hiç üşenmem yaparım buda sinirimi bozuyor,yiyince pişmanlık çöküyor insanın içine.
Un falan görmek istemiyorum zaten artık bişey yapmıyorum.. 3 beyazdan uzak duruyorum..
Çayımı yıllardır şekersiz içiyorum,bu konuda şansım iyi.
Tuzdan da uzak duruyorum,arada bi hamur işleri vardı artık onlarda olmayacak inşaallah.
Kızartma konusunda da haklısın canım,lezzeti harika ama bol kaloriler ve yağlardan başka kazancımız olmuyor ve istediğimizse zaten yağlarımızdan kurtulmak..
K-bar gerçekten çok iyi,hem hafif ben seviyorum..:82:
Azmimiz bol olsun kızlaarrr:81:
[/QUOTE]

inş cnm kesinlikle başarmalıyız montlar kalktı bile nerdeyse cnm ee kilolarımız olunca kıyafet ayrı dert bulamamak ayrı dert düşünün yine bol siyah tuniklere mahkumuz ve sokakta bizim yaşımızda rengarek giyinmiş fit hatunlar :18:

mrb larrr bugün 3. gün mü oldu??nasıl gidiyor sanki güzelmiş gibi geldi bana

cnm ben biraz kaçırdım ama umudumu kaybetmedim özellikle regli olup o bir haftayıda atlatayım daha keyifli hale gelcem bide karnınızı sürekli yatarken otururken içinize çekip bırakın karın kaslarını çalıştırmanın en kolay yanı....

Dün ben de kaçırdım ipin ucunu çok fena hem de. Ama bugun karar verdik eşimle ciddi ciddi artık dikkat edicez. Az önce son dondurmamı da yedim. Şimdi hazırım diete. Hadi hayırlısı olsun.

bende bugun ıtıbarıyle tekrardan basladım saglıklı beslenmeye diyet yapmıyorum cunku ben Ben sizden biraz daha şanslıyım cunku onumde bellı bır zaman var mayısın 5ıne kadar zayıflamam lazım Belki cok bı zamn yok ama ne gıtse kardır dıyorum Herkeze bol sanslar

Evet canım Allahın izniyle başarcaz.
inş.ben bugün leslieyle yürüycem.:78:
Siyah renginden nefret ettim artık,kot pantolon giyceğim günleri halatla çekiyorum.

Son düzenleme:
Dün ben de kaçırdım ipin ucunu çok fena hem de. Ama bugun karar verdik eşimle ciddi ciddi artık dikkat edicez. Az önce son dondurmamı da yedim. Şimdi hazırım diete. Hadi hayırlısı olsun.

cnm hemde eşinle yapacakmıssın diyeti süper olur biriniz vazgeçerse diğeri hatırlatır senin için çok kolay olur inş.bu arada inş son dondurmandır

sağlıklı beslenme süper inş mayısın 5 şi olmadan istediğin kiloya erişirsin çok zaman yok belki ama istedikten sonra düzenli abarttısız ve kaçamaksız sporla gider cnm emin ol inş mayısa kadar hayırlı haberlerini bekliyorum....

Siyah renginden nefret ettim artık,kot pantolon giyceğim günleri halatla çekiyorum.

sen kendine güvendikten sonra nie olmasın cnm tabi olur lessie on numara en azından hareket bereket bide 3 litre su,yeşil çay o zaman nasılter atcak gör

merhaba kızlar başarılar diliyorumm hepinize benimde zayıflamam lazım 90 kiloyum yaşımda küçük sayılır moralim bozuluyo böle kendime bu kilo ile geblikte düşünüyorum ama gebe kalmadan önce vermem lazım azda olsa daha önce denedim kafaya takarsam yapıyorum ama benim yine o psikolojiye girmem lazımm :)):84::84:

cnm diyet-sağlıklı beslenme diyet başarı öykülerini oku motiven artar inan bana

arkadaslar bende az önce tartıldım çok kilo aldım üstelik annede değilim uğrasıyorum anne olmak için mayısa kadar 10 kilo verip hamile kalmam lazım neler yapıp zayıflayacaksınız kızlar benimlede paylasın hep beraber zayıflayalım

Nasıl bişeydir bu yaa aynen kot pantalon gıymeyelı belkı 3 yıl olmustur bende cok ozledım ozellıkle su yırtık olanlarından alıcam cok sevıyorum o tarz kotları

O zaman bu kot pant kardeşliği olsun İnş bikiniler kot pant beyaz dar paca pant askılı bady gıyecegımız gunlerde gelecek

cnm diyet-sağlıklı beslenme diyet başarı öykülerini oku motiven artar inan bana

cnmm önerin için tşklr valla çokk iiyi geldi bana kenidmi hissttim özelliklede fotoları görünce şok oldumm evet bugün itibarile atıkk bende aranızdayımHEP BİRLİKTE BAŞARALIMMM ama sizden de bi ksç tiyo alsam ii olur :))

İstedigim kiloya gelmem ımkansız ama ıste bı 7 8 kılo gıtse super olur bakalım gorucez benımde tek ıstegım bu ve elımden gelenı yapıyorum hepimizin yolu acık olsun ıstedıgımız seye emın ve karalı adımlarla ılerlıyoruz

bu cetveli nasıl yapıyosunu kızlarr

Cnm Diyet-Sağlıklı Beslenme bölümünde Diyet Gruplerı başlığının altında sabitlenmiş konuların içinde 3. sırada resimli şekilde anlatıyor nasıl yapacagını.Konu başlığıda Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır? Gene anlamadıgın bısey olursa sor yarımcı olurum

herkese merhaba
şu kot olayına kesinlikle katılıyorum yaklaşık 3 yıldır bende giymiyorum ve acayip özledim

ben ancak 3.5 kilo verebilmiş biri olarak söyliyim

sabah klasik domates beyaz peynir vs. haftada 3 gün haşlanmış yumurta
öğlen ne yemek varsa onu götürüyorum işe yanımda mesela bugün 1 kaşık( tahta) plav 2 kaşık türlü koydum ekmek yok

akşam da erken yiyorum mesela yedim şimdi yemeğimi etli nohut salata 2 dilim ekmek

yaza kadar 10 kilo vermeliyim
gaza getirelim birbirimizi tabiri caizse kudurtalım şu kadar kilo verdim diye diye

hadi kızlar kapatın ağzın fermuarlarını

mursh
sağol canım sayende yaptım kilo cetvelimi
peki şimdi biz kilo verdikçe güncellicez mi bunu:44:

neyse verelim de o kolay gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…