beraber zayıflayım birbirimizden güç alalım kızlar ne dersiniz ya ?

okyanusya84

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
191
1
16
Bartın
kızlar ben diyet listesini alalı 1 hafta oldu ama halen uygulayamıyorum beraber başlayalım mı hem birbirimize destek oluruz ya :)
tek yapamıyorum demoralize oluyorum kendi halimden hiç memnun değilim öncede 60 kiloydum şimdi 76 kilodayım düşmem lazım yardımcı olun ya...

kızlar ben diyet listesini alalı 1 hafta oldu ama halen uygulayamıyorum beraber başlayalım mı hem birbirimize destek oluruz ya :)
tek yapamıyorum demoralize oluyorum kendi halimden hiç memnun değilim öncede 60 kiloydum şimdi 76 kilodayım düşmem lazım yardımcı olun ya...

bende 79 kiloyum ve en azından 60 kiloya düşmek istiyorum ama bir listem bile yok daha bu siteyi dün keşfettim ve inceliyorum bende zayıflayacağım kararlıyımmm

bende 79 kiloyum ve en azından 60 kiloya düşmek istiyorum ama bir listem bile yok daha bu siteyi dün keşfettim ve inceliyorum bende zayıflayacağım kararlıyımmm

tatlım bir diyetisyene git kesinlikle gerisi gelir tabi egzersiz şart :) bende yeni keşfedeli çok olmadı sonra zayıflama hikayelerini okudum doğru doktorda aldım soluğumu :8::8:

Yediklerimi azaltalı 3 4 gün oluyor spora da bugün başladım inşallah devamı gelir :( 57.8 di bugün 56.6 insin ibre aşağılara doğru..

tatlım bir diyetisyene git kesinlikle gerisi gelir tabi egzersiz şart :) bende yeni keşfedeli çok olmadı sonra zayıflama hikayelerini okudum doğru doktorda aldım soluğumu :8::8:

Ya açıkçası ben hastane diyetisyenlerine pek güvenmiyorum özellerde malum aslında gerekkli testleri sağlık ocağında yaptırsam ve ona göre bir yol izlesem diyorum bilemiyorum çalışıyorum ben ve oturuyorum yürüme imkanım yok gibi çok az spora zaten hiç vakit yok (gerçekten yok) kendi işyerim bırakacak kimsem yok ve sabah 9.30 akşam 10.30 dükkandayım nasıl olacak bilmiyorum zaten buraya geçince kilo aldım ye otur muhabbeti işte şimdi ise nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum :((((

Ya açıkçası ben hastane diyetisyenlerine pek güvenmiyorum özellerde malum aslında gerekkli testleri sağlık ocağında yaptırsam ve ona göre bir yol izlesem diyorum bilemiyorum çalışıyorum ben ve oturuyorum yürüme imkanım yok gibi çok az spora zaten hiç vakit yok (gerçekten yok) kendi işyerim bırakacak kimsem yok ve sabah 9.30 akşam 10.30 dükkandayım nasıl olacak bilmiyorum zaten buraya geçince kilo aldım ye otur muhabbeti işte şimdi ise nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum :((((

cnım benimde durumum aynı sen gibi kasaya bakıyorum saat sekiz akşam 8 tam on iki saat boyunca oturuyorum ama diyetimi uyguluyorum akiamlarıda kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum bak burda diyet günlükleri var katıl birine ben katıldım onlardan destek ala ala güç buluyorum sağlık ocağına da gidebilirsin tatlım :)

Canım diyetisyenler eninde sonunda aynı şeyleri söylüyor benzer diyetleri veriyor diye düşünüyorum artık ben. Belli bir saatten sonra bir şey yememen oldukça işine yarar ve zayıflamana yardımcı olur diye düşünüyorum. Günde yarım saat yürüyüş yapman bile çok iyi olur aslında. Çünkü su içmeden ve spor yapmadan sadece diyet yaptıgında diyeti bıraktığın anda verdiğin kiloyu alıyorsun. Hiç değilse mesela uzaktaki bir markete yürüyüp alışveriş yapıp dönerek bir yürüyüş yapamaz mısın?

Selamlaar benide alın kızlar araniza çok magdurum :) hemen hikayemi anlatym ben geçen sene bu zmanlar 53 kiloydum ama sınav stresi ve hep yemek hareketsiz yaşam tam 62 kiloya çıktım şimdi 15 gündür diyetteyim ve 58.5 a düştüm ama bugün ilk kez kaçamak yaptım hemde bu saatte 2 kurabiyeyi migdeye indirdm dayanamadm ama yarn hafif yiyerek atlatacağım umarım banada yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)

Merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız? :) uzun zamandır bakıyorum birileri olsada birbirimizi desteklesek diye :) ben 2 hafta önce 74 kiloydum 2 hafta da 4 kilo verdim şuan 70 im okul açılmadan 65 olmak istiyorummm okula giderkende biraz sağlıksız olucak diyetim ama diyet yapıcam boyum 158 :( 55 kilo olıyım yeterr

kızlar uzun zamandır görmediğim bir arkadasımın 8 eylulde nısanı varmıs dun doktora gıdıp dıyet lıstesı almamam ragmen aksam bu haberı duyunca vermem gereken 15 kılonun 5 ını o tarıhe kadar vermek ıcın bugun isveçe başladım bakalım nasıl olucak ama ınanıyorum verıcem

Back
X