- 13 Kasım 2018
- 124
- 190
- 103
- Konu Sahibi m e n t a l i s t
Evet berbat bı anneymisim gibi hissediyorum 5 yasinda bir kızım var eşimin görevi icabi anadoluda bı köydeyiz malum kızımın hiç arkadasi yok kış ayları bütün gün evde. Babamız da işi gereği gün boyu evde. İmam kendisi. Bütün gün yaptığı tek şey eline telefon alıp köşesinde oturmak ara sıra sobaya odun atmaktır. İlçeye gidip geldikçe poşetler dolusu abur cubur ve oyuncak alıp kızını mutlu ettiğini zannetmesi bu yaklaşık 3 yıldır böyle. Önce çok simartir simartir sonra bı gün sen nasıl bana böyle bağırıyorsun diye çocuğa öyle bı bağırır ki çocuk bnm yanında alır soluğu gözleri dolu dolu ağlamamak için dudaklarını titreterek. Bugün de aynı şey oldu .Benim kızım babası yüzünden ufak şeylerle mutlu olan bı çocuk hiç olmadı üstelik istediği olmayınca ağlayan oyuncaklariyla bile kavga eden bı çocuk haline geldi fırlatıp atmalar filan. Eşimle severek evlendik fakat aramızda şu an öyle büyük bir kopukluk görüyorum ki aşk sevgiyi geçtim evde hiç birbiriyle sohbet etmeyen insanlar haline geldik. Gecenlerde bir epilepsi nöbeti geçirdim daha doğrusu yeni öğrendim epilepsi hastası olduğumu tabi çok üzüldüm fakat kendime üzülmeye fırsat kalmadan doktor doktor gezdik eşim inanmak istemedi vs sürekli ilaçlarını aliyomusun baskısı yok şunu yapmayı unutmadin dimi , yok sen çok tuhaflastin kendine öte git dedirtmez oldun gibi gibi laflar.bhalbuki alakası yok o kadar sakin ve kavgasız bı insanım ki. Eşime gerildikce kızımın sürekli anne suna bak anne bana bak anne anne anne demesi bile kulağıma rahatsız edici geliyo onu o kadar ihmal ettim ki. Tahammülsüzlestim. Ofkem eşimeyken ben kziimdan aldım hep sinirimi. Bağırdım, oflandim poflandim her sozune. Bu gece sadece bı masal istedi benden. Bı tek masalı bile oflayarak anlattim. Ben kendimden nefret ediyorum. Derdim ne bilmiyorum. Yavruma yetmiyorum.. Eşimin demesine göre evime de yetmiyorum. Bı yemek yapıp 2 gün başına kakiyorum. Yaptığım bı mutfak toplamak onu da söylene söylene yapiyormusum. İyice gevşek bı kadın olmusum. Sex hayatımız bitmişmis. İstemiyorum cunku. Elli defa dislerini fircalamadan parfüm sikmadsn yanıma gelme diye açıkça söyledim. bir iki yapar sonra yok. Yatağa yatar beni bekler afedersiniz deve gibi. O kadar önemsiz hissediyorum ki kendimi kizim surekli mutsuz bı anne goruyo hep suratı asık sinirli. hüngür hüngür ağlamak istiyorum sinirlerim çok bozuk. Affedin çok uzattım 

Güncelleme 2. Sayfada

Güncelleme 2. Sayfada
Son düzenleme: