Konu bu sefer de Annem

Annen bence kendisi sevmiyor eşini 😂 ama burda o kadar üzülecek bir şey yok. Ne siz ne de eşiniz hatalı, annenizin kanı ısınmıyor demek ki adama e zorla sevsin bayılsın da olmuyor, suçu eşinize atmak da kolay geliyor tabi
Ne kadar doğru bir yorum

Benim annem de böyle yok niye cagırmadın yok senin kocan ablanın esi gibi değil vs vs en son dedim gelmeyin bana kafam rahat ya aynı senin gibi doğum zamanı doğumdan sonra bunları yasadım kendi bencilliğinden görmüyor benim ne halde olduğumu…

Benm konumu oku ve bence doğumdan sonra da çağırma
Gelişmeleri bilmediğiniz için yazma gereği duydum. Annem tavırlarında haklı çıktı. Kendisi kanser tedavisine başladı yarın ameliyat olacak. Bunu yazdığım zaman eşim kanser olduğunu biliyormuş ve ilgilenmemiş. O da ister istemez kırılmış ve üzülmüş tavırları bundanmış. Şuan sadece hayatta kalmasını ve sağlıklı olmasını istiyorum. Başka problemim kalmadı. Bunu da atlatırız inşallah. Konunuzu okumadım ama Allah sabır versin diyorum sadece. Müsait olduğum vakitte okurum umarım.

Hanımlar merhaba. Eşim ve annem arasındaki saçma sapan olaydan bıkmış durumdayım. Şöyle ki eşimin bu olaydan haberi bile yok. Evlendiğimden beri annem evime pek sık gelmez ihtiyaç dışında. Niye gelmiyorsun diyorum e kocan bizi istemiyor diyor. Ya ne alaka diyorum bir şey mi söyledi size ben yokken, bir şey mi yaptı? Yok diyor. Sorun ne dediğimde de ben hissediyorum geldiğimizde susuyor, konuşmuyor diyor. Ki sohbet etmeye çalışır ama bizimkiler ellerine telefonu alır ve sohbet etmezler. Ben de telefonu eline almayıp sohbet etmeyi denesen belki o da edecek, size bir şey yaptığı yok diyorum hep.

Ablam da evli, annem eniştemle özel hayatına kadar olan konuları bile konuşabilir. Yani bize anlattığı kadar rahat. O yüzden sürekli onlara gidiyor ve övüyor gittiğinde. Beni istiyorlar işte rahatım onların yanında vs gibi. İster istemez buruluyorum. Ablamla evlerimiz karşılıklı sokaklarda bir de.
Yani anlam veremiyorum, bana inanılmaz düşkün annem ama eşimi sindiremiyor ki 9 yıldır beraberiz.

Biraz önce, bak haksızlık yapıp durma boşa ,adamın sana bir şey yaptığı yok kendi kendine tafralara girme dedim. Hala varmış gibi söyleniyor. İyi gelme o zaman bu saatten sonra evime dedim ben de sinirle. Hem sinirden hem üzüntüden ağlıyorum bir de. Doğurdum doğuracağım bir de. Eşim geçen hafta geç saatte anne kal gitme dedi , yok doğumdan sonra 1 hafta gelir kalırım dedi geçiştirdi. Bugün de saçma sapan konuşuyor.

Eşim benim en yakın arkadaşım aynı zamanda ama bunları ona anlatırsam çok üzülecek. Sizce ne yapmalıyım? Yani burada benim ya da eşimin bir hatası var mı? Objektif yorumlara ihtiyacım var. Bu sadece bugün olan bir konu değil. Annem dün akşam eşimin olmadığı, benim evimde ablam ve eniştemin de olduğu bir ortamda aynısını söyledi. Ben burada rahat edemiyorum, istenmiyorum gibisinden. Eniştem de ne alakası var anne adam gayet de sohbet ediyor, seviyor demişti.
Anneni de esini de yuzlestir.

Evlenmeden önce hiç böylem yapmazdı annem. Eşim için öz oğlum gibi severim falan da derdi. Evlendikten sonra ne oldu ben de bilmiyorum. Kıyas yapması hiç hoşuma gitmiyor ama. Sanki eniştem dünyanın en iyisi benim eşim en b*k insan gibi..
kiskaniyordur. bazi annelerde oluyor malesef. kendi evliligini, kendi gencligini karsilastiriyordur.

herkesin huyu bir mi,kimisi konuşkan kimisi daha az konuşkan olabilr, dert mi bu?
kocanı olduğu gibi kabul edecek.
bir saygısızlığı yokmuş ki adamın,annen de şımarık çocuklara benziyor bacım ,ksuura bakma ama o ne öyle
herkes sürekli işi gücü bırakıp annenle mi ilgilensin
kaç yaşında annen merak ettim
hiç böylesine de denk gelmedim ayol. :KK14:

Back
X