Berbat bir durumdayım

Facede eski sevgilisiyle arkadaş olduğunu gördüm peki ya dönerse ben bunu hazmetmeli miyim yoksa hesap mı sormalıyım...

en buyuk hatalari, kendimizce bir seyleri korumak adina yapariz. siz de evliliginizi koruyacaginizi zannederken, evliginize en cok balyoz indiren olmussunuz. eger ki bu iliski esiniz icin bitmisse bunu geri dondurmenin cok da imkani yoktur ama sukunetinizi saglar, hatalarinizi anlarsaniz karsilikli bir bulusma ayarlayip, durust duygularla kendinizi ifade etmenizi oneririm. ise yaramasa dahi, yani ayrilsaniz bile, saygili bir dostlugunuz olmasina vesile olur.

Eşinizin bitirmiş kafasında çocuk için nereye kadar sizi istemeyen birisi için mücadele edeceksiniz kızımı goturdugum psikiyatri bana söylediği şey mutsuz bir evde mutsuz çocuk yetiştirmek mi istersin mutlu bir evde mutlu bir çocuk yetiştirmek mi istersin sen karar ver demişti çocuğun için ayakta durma lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…