Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim var ve 10 aylık bir bebeğim var . Evliliğim bu zamana kadar hep ite kaka gitti ilk zaman benim ailem eşimi istemedi fakat benim zorumla saygı gösterdiler fakat eşimin ailesi evliliğimiz boyunca sürekli bize sorunlar çıkardılar sürekli tartışmamıza sebebiyet verdiler, bendede kaybetme korkusu olduğu için eşimi çok sıktım, gözümün önünden ayıramaz duruma geldim hamileliktende hormonlarım altüst olunca biraz da dilim açıldı fakat onu herşeyden ön sıraya koydum, çok değer verdim fakat çok da acı çektim. Bu güne kadar eşim beni 4-5 defa terketti ve 3 haftadır eve gelmiyor artık onun için herşeyin bittiğini, herşeyin üstüste gelip biriktiğini, benden boşanmak istediğini sadece çocuk için bana saygı duyduğunu söyledi; çok kötü günler geçiriyorum sadece çocuğum için ayakta durmaya çalışıyorum. Eşim kararı kesin bir şekilde sadece çocuğu görmek ve çocuğun herhangi bir ihtiyacını gidermek için benimle muhattap olacağını tekrardan beraber olmak gibi bir durumun kesinlikle olmayacağını konuyu kapatmamı söyledi ben eşimden vazgeçmek istemiyorum. Çocuğum daha anne baba kelimesini söyleyemezken ayrılmamızı yüreğim kaldırmıyor. Çocuğumuzun ilk adımlarını, konuşmasını ilk parka gidişimizi aile sıcaklığını birlikte paylaşamadığımızı düşünmek çok ağrıma gidiyor. Kimseyle konuşacak gücüm yok bana yol gösterecek kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum.