- Konu Sahibi Choupinette
-
evet, zaten bir davranışın normal olmadığının en büyük kanıtı seni rahatsız etmesidir. mutsuz oluyorsun, rahatsız oluyorsun demek ki bu duygu ve davranış patolojik, hayatını olumsuz etkiliyor.
benimkiler şöyleydi: evin düzeni asla değişmeyecek. her şeyin bir yeri var. her şey yerinde olmalı. mutfakta tezgahta bulaşık olmamalı, evde yer fayansları açık renk kıl toz olmamalı, çamaşır kazanlarca birikmemeli, sofra hazırlanırken mutlaka takım kullanılmalı tabaklar kaşıklar vs aklıma gelenler bunlar.
şimdi yazarken farkettim de az deli değilmişim ben de
o ara hastalık hastalığım da azmıştı iyice doktora gittim çok iyi geldi. şimdi gene var bazı takıntılarım da eskisi gibi değilim neysse ki
evet aynende böyleyimmm
rahatsız ediyor evdeki her dağınıklık.. herşey olması gereken yerde olmalı yastık bile düzgün durmalı perdede öyle ... koltuklarıma örtü yaptırdım onlar eşim oturdukça kayıyordu tuvalete gitse ben o arada onu düzeltiyodum bana kızardı şimdi yine oturcam diye .. mesela dediğn gibi yerde kıl gördüm saç gördüm temizlik sonrası diyelim o benim yaptığım tüm temizliği silip götürüyor sanki halbuki onu oradan alsam mesele yok ama ben bu sefer her tarafa bakıyorum nerede ne var ne kaldı diye .. misafir geleceği zaman 3 -4 gün önceden liste yaparım plan yaparım temizlik derken bi telaş bir koşturma öyle olur sonra yemek masası muhabbetine gelince herşey yerli yerinde olmalı tabaklar bardaklar peçete.. o masa düzeni olmazsa istekli yiyemiyorum bile :S
ki çalışıyorum da ben eşimin kızdığı kendimi çok yorduğumdur.. bende bu konuda böyle olmuş olmama kızıyorum ama geçicek gibi değil hiç ... bazen eşim anneme derki balkabaaa peşim sıra dolaşıyor nerde ne dağınıklık var diye :) gülerler annemin temizlik konusunda hassas olmama mutlu olması eşiminde temizliği çok sevmesi.. beni bu durumumu ortadan kaldırmaz gibi görünüyor ...
herşey bir yana ben öyle bir koca tanımıyorum dünyada yaşamıyor
bu yorumun sonuna noktamı basarım (.) harika cevap
Bi çıktım geldim anee bu ne sayfa 22 bulmuş
Fotoğraf mı çekenler şoka mı girenler kızzlarr kendinize gelin yahuu dağılmış bura
Konu sahibi bize şuan gülüyodur
Bi çıktım geldim anee bu ne sayfa 22 bulmuş
Fotoğraf mı çekenler şoka mı girenler kızzlarr kendinize gelin yahuu dağılmış bura
Konu sahibi bize şuan gülüyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?