Berbat bir ev kadiniyim

evet aynende böyleyimmm

rahatsız ediyor evdeki her dağınıklık.. herşey olması gereken yerde olmalı yastık bile düzgün durmalı perdede öyle ... koltuklarıma örtü yaptırdım onlar eşim oturdukça kayıyordu tuvalete gitse ben o arada onu düzeltiyodum bana kızardı şimdi yine oturcam diye .. mesela dediğn gibi yerde kıl gördüm saç gördüm temizlik sonrası diyelim o benim yaptığım tüm temizliği silip götürüyor sanki halbuki onu oradan alsam mesele yok ama ben bu sefer her tarafa bakıyorum nerede ne var ne kaldı diye .. misafir geleceği zaman 3 -4 gün önceden liste yaparım plan yaparım temizlik derken bi telaş bir koşturma öyle olur sonra yemek masası muhabbetine gelince herşey yerli yerinde olmalı tabaklar bardaklar peçete.. o masa düzeni olmazsa istekli yiyemiyorum bile :S
ki çalışıyorum da ben eşimin kızdığı kendimi çok yorduğumdur.. bende bu konuda böyle olmuş olmama kızıyorum ama geçicek gibi değil hiç ... bazen eşim anneme derki balkabaaa peşim sıra dolaşıyor nerde ne dağınıklık var diye :) gülerler annemin temizlik konusunda hassas olmama mutlu olması eşiminde temizliği çok sevmesi.. beni bu durumumu ortadan kaldırmaz gibi görünüyor ...

sen kesinlikle fake hesapsın sahte hesapsın başka birşey diyemem.ya da hiiiçç rahatsız değilsin bu halinden..

şakadır bencede zaten absürt konular dıkkat çeker 23 üye 32 zıyaretçi var :)

yanı 2 ay çamaşır yıkamadan nasıl durur ...ozaman çok zengınsızınz üstünüze giymeye hal bişiler bulabıldıgıne göre yanı kedıde her yere işidegine göre kokudanda oturulmazkı o evde nasıl oturuyosunuz gaz maskesıylei ?

bu anlattıkların gerçekse acılllllllll uzman yardımı al derım

Ya benimde 3 senedir anksiyete bozuklugum var hemde oyle boyle degil, ne ilac ne hicbisey fayda etmedi artik panik ataktan bayilmalara bile baslamistim.o zamanlarda bende evdeydim son 3 aydir is buldum kendime simdi miss Allaha cok sukur arada sirada anksiyete yokluyor ama o kadariyla basa cikmayi ogrendim. Arkadasim madem rahatsiz ve anksiyete bozuklugun var, git bir uzmana danis, aldigin o ilaclar anca uyutur belki birazda sakinlestirir o kadar. ben her turlusunu denedim, anksiyete yuzunden kendi sagligimdan olucaktim. anksiyete bos zamanlarinda daha cok ustune gelir, mutlaka kendi oyalayacak biseyler oneriyorum, git calis, ne bileyim bir hobi bul ama kendini eve tikayip koyverme. evinede artik temizlikci tut eger hic yapamiyorsan..

açıkçası bende inanmayanlar arasındayım hala.. belkide hiç böyle bi hastalık duymadığımdandır, valla almıyor aklımda mantığımda.. hatta hayal gücüm bile almıyor,ne yalan söyliyim

benim eşim ilk zamanlar bi dağınıktı bi dağınıktı anlatamam bence benim böyle takıntılı olmama eşim neden oldu. dışarda giydiği terlikle eve girerdi, kirlilerini kirliye atmaz kapının arkasına asardı, bulaşıkları makinaya koymaz tezgaha dizerdi, bi şeyi eline alır yiye yiye tüm evi gezer her yere dökerdi. böyle böyle delirtti beni

artık düzeldi sayılır. ben de hem o düzeldiğinden hem de tedavi olduğumdan eskisi gibi değilim. ama eğer hayatını sen değil de takıntıların kontrol ediyorsa sen de yardım almalısın. zaten bu tip rahatsızlıklarda uyuşturup uyutan vs ilaç verilmez. günlük yaşantında herhangi bir değişiklik hissettirmeyecektir kullandığın ilaçlar, bilakis yaşam kalitesini arttırıyor insanın. hayattan zevk almaya başlıyorsun :)

bende inanmamıştım ama gerçekten hastalıksa bu tedavi olman gerekiyor.. geçmiş olsun
en kısa zamanda eski haline dönmen gerek

Aaa çok şaşırdım doğrusu ben evi süpürüp silmeyi cok severim evim temizdir hamile oldugum için son zamanlar da 2 günde 1 yapamıyorsam 3 günde yapıyorum halsizlikten dolayı ama yapıyoorum bence böyle bir türk kadını oolamaz sahte bu hesap

Valla ne desem bilemedim. Ben bekar ve öğrenci olduğum halde sizin kadar rahat değilim. Arada bir toz alırım hiç olmasa. Üstelik vücut bakımımı çok önemserim. Bir de evliymişsiniz. Ben evli olsam günde 2 kez duş alır, güzellik salonlarından çıkmam. Sonuçta bir erkekle aynı yatağa giriyorsunuz. Eşiniz nasıl katlanıyor size ? Evin pisliğini geçtim, banyo konusunda titiz davranmayışınız çok tuhaf. Bir de bebek düşünüyormuşsunuz. Önce evinizi ve kendinizi arındırın. Kocanızda peygamber sabrı varmış vallahi. Daha fazla adamı bezdirmeden kendinizi toparlayın.

Son düzenleme:
okuduklarım şaka gibi geldi bi an bana...
şu anda çalışıyorum zaman zaman benim evimde çok dağınık bekar evi gibi oluyo ister istemez.işe başlamadan önce kocam bir kere bile dağınık,yemeksiz eve gelmemiştir.benim öyle gelenim gidenim olmaz,evlendikten sonra eşimin semtine taşındığım için kimseyi tanıyorum.bu arada bir de köpeğimiz vardı tabi :) işe başlamak durumunda olduğumdan köpeğimizi sahiplendirdik.onun muntazam her sabah her akşam tuvalet ihtiyacını karşılasın diye geziye çıkarıyordum bana da spor oluyordu :) yani kısacası temizlik yapmak hiçte o kadar vakit alan bişey değil.çamaşırlar ve bulaşıklar makinede yıkanırken sende o arada temizliğini yapabilirsin.

Bi çıktım geldim anee bu ne sayfa 22 bulmuş
Fotoğraf mı çekenler şoka mı girenler kızzlarr kendinize gelin yahuu dağılmış bura
Konu sahibi bize şuan gülüyodur

Bi çıktım geldim anee bu ne sayfa 22 bulmuş
Fotoğraf mı çekenler şoka mı girenler kızzlarr kendinize gelin yahuu dağılmış bura
Konu sahibi bize şuan gülüyodur

fotoğraf yükleniyordu en son?noldu? biara yemek yapmaya gitmiştim,yüklendi de kaçırdım mı acaba :26:

Olay ev kadınlığınızın berbat olup olmaması değil de kendi iyiliğiniz bence. Çünkü her insan ev işini sevicek diye birşey yok ama şu sıralar siz hiçbirşeye zaman enerji ayıramıyor gibisiniz. Bence bir kan tahlilinize baktırın önce. Şeker, tiroid vs. halsizlik, yorgunluk yapıyor olabilir. Onlarda birşey çıkmazsa bir psikologla görüşmeye çalışın. Dil bilmiyormuşsunuz, yaşadığınız ülke hangisi, ne derece iletişim kurabiliyorsunuz oradaki insanlarla bilmiyorum ama belki Türk derneklerinde, rehberlik hizmeti alabilmeniz için bir imkan vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…