- Konu Sahibi Choupinette
-
Fake değil arkadaşlar kameradan görüştük
Merhabalar
4 yillik evliyim. Biz de pozitif test bekliyoruz. 3 ay once 8 haftalik ikiz bebekleri dusurdum. Doktorum 5-6 ay hamilelik bekleme demisti ama duyduguma gore dusukten 2 ay sonra da hamile kalan varmis. O yuzden bir heyecanla bekliyoruz bakalim. Pozitifi gordugum an yazarim buraya. Herkese bol sans :)))
yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat ,
kedi yere mi işiyor gerçekten
bu konuyu eşime okutturacağım akşam,beni öpsün de başına koysun
Fake degil arkadaslar. Reputable ile kameradan gorustuk, evimi gosterdim ona :) Rezil oldum tabi orasi ayri.
calejean, bana yardimci olabilecegini soylemissin, memnuniyetle. Cok isterim.
Sen de panik atakmissin, ilac kullaniyormusun?
valla kedi şurda dedi ama dağınıklığın arasında göremedim.
dediğim gibi ev o kadar da fena değil, benim erkek kardeşlerim annem 2 hafta evde yoksa daha fena yapıyorlar evi .
dediğim gibi ev o kadar da fena değil, benim erkek kardeşlerim annem 2 hafta evde yoksa daha fena yapıyorlar evi .
bak senle aynı durumdaydım. bu pskolojik bi vaka. sakın neden böyleyim diye kendini aşşalama.
burda arkadaşlar şaşırdığı için arkadaşlar durumu tam kavrayamadılar.
sadece senin için yararlı olcak bilgileri kap aralardan.
ewet dostum bende anksiyeteye bağlı panikatak var,dışarı bile çıkmak istemiyodum bazen.zaten dağınığım iyice dağıtmıştım g..tü başı
bu bir dönem. şimdi söyle bakalım ilaç alıyomusunn ? seni iyi edicem ben , güven.
O halde tekrar edeyim.
Konu sahibi görmedi heralde.
Arkadaşım hastalığın Messie Sendromu gibi duruyor.
Hastalık sanırım başlangıç evresinde olabilir.
Önlem alman gerek. Bir an önce tedavi ol
abartmak için değil de kendini öyle gördüğü için öyle yazmış. eski resmini gördüm gayet baıkmlıymış, eskiden temizdim diyor, kesinlikle psikolojik bir sorunu var. inşallah iyileşir.
o zaman konu sahibi arkadaş abartmışş
Solian ve Zoloft kullaniyorum 9 aydir. Bende de anksiyeteye bagli panik atak var. Aslinda ataklarim uzun zamandir hic gelmedi ama siddetli anksiyete yasadim, bir ara sizofren olmaktan cok korktum :s Ama ilaclarimi aldigimdan beri inanilmaz iyiyim. Hic anksiyete kalmadi. 2 yil oncesi evden disari cikamiyordum basim donuyordu fenalasiyordum disari cikinca veya arabaya binince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?