Berbat bir ev kadiniyim

Fake degil arkadaslar. Reputable ile kameradan gorustuk, evimi gosterdim ona :) Rezil oldum tabi orasi ayri.
calejean, bana yardimci olabilecegini soylemissin, memnuniyetle. Cok isterim.
Sen de panik atakmissin, ilac kullaniyormusun?

bu konuyu eşime okutturacağım akşam,beni öpsün de başına koysun

Okurken ben yıldım vallahi de billahi de! Sen nasıl yaşıyorsun bu şartlarda be kadın!

Toplam 61 kullanıcı konuyu okuyor. (39 üye ve 22 ziyaretçi)

Topik rekor kırdı resmen Bende kendimi pis sanırdım bunları görünce halime şükredesim geldi

Bence sıkı bir temizlik yapman gerek üşeniyorsun ama vallah ne yalan söylim şeytan eniğini kaybetse bulamaz herhalde orda..

O karmakarışık evde kendimi hayal edemiyorum bile.. Size ALLAH kolaylık versin..

Ben fake olduguna filan takilmiyorum. Basin sagolsun uzucu bir durum yasamissin bebeklerini kaybetmissin ama bu durumda zaten cocuk dusunme. Lutfen tedavini ol sonra dusun.

Hamileyken sorumluluklarin artar, hem tedavin , hem de temizlik yapman zorlasir. .

Gecmis olsun.

Son düzenleme:
yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat ,

kedi yere mi işiyor gerçekten

valla kedi şurda dedi ama dağınıklığın arasında göremedim.

dediğim gibi ev o kadar da fena değil, benim erkek kardeşlerim annem 2 hafta evde yoksa daha fena yapıyorlar evi .

bu konuyu eşime okutturacağım akşam,beni öpsün de başına koysun

bende bendeeeee:):)

konu oek ınandırıcı olmasada eglencelı geldı banaaa

hayalını yazdı sanırım arkadas super yaaa:):) hıc ıs yapmadan pislik içinde otrmak gercıı nekdar hıjyenık bılemdım amaaa

Fake degil arkadaslar. Reputable ile kameradan gorustuk, evimi gosterdim ona :) Rezil oldum tabi orasi ayri.
calejean, bana yardimci olabilecegini soylemissin, memnuniyetle. Cok isterim.
Sen de panik atakmissin, ilac kullaniyormusun?

bak senle aynı durumdaydım. bu pskolojik bi vaka. sakın neden böyleyim diye kendini aşşalama.
burda arkadaşlar şaşırdığı için arkadaşlar durumu tam kavrayamadılar.
sadece senin için yararlı olcak bilgileri kap aralardan.
ewet dostum bende anksiyeteye bağlı panikatak var,dışarı bile çıkmak istemiyodum bazen.zaten dağınığım iyice dağıtmıştım g..tü başı
bu bir dönem. şimdi söyle bakalım ilaç alıyomusunn ? seni iyi edicem ben , güven.

dediğim gibi ev o kadar da fena değil, benim erkek kardeşlerim annem 2 hafta evde yoksa daha fena yapıyorlar evi .

önce kediyi sahiplenmek istiyorum sonra konu sahibini yıkamak öle hart hart kese yapmak istiyorum

geçmiş olsun ne diyim

canım bu isteksizlikte depresyon belirtisi...bence en kısa zamanda bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim..evin temizliğini geç senin sağlığın önemli... en kısa zamanda da temizlik görevlisi bir bayan yardıma gelsin sana..evini şekle şemale soktuktan sonra rahatlarsın... Allahım şifa versin,tez zamanda da düzenini oturtmanı sağlasın...

Solian ve Zoloft kullaniyorum 9 aydir. Bende de anksiyeteye bagli panik atak var. Aslinda ataklarim uzun zamandir hic gelmedi ama siddetli anksiyete yasadim, bir ara sizofren olmaktan cok korktum :s Ama ilaclarimi aldigimdan beri inanilmaz iyiyim. Hic anksiyete kalmadi. 2 yil oncesi evden disari cikamiyordum basim donuyordu fenalasiyordum disari cikinca veya arabaya binince.

ben 13 yaşındaken annemi kaybettiğim yıl yani böyle bir dönemden geçmiştim. banyoya girmezdim, kimseyle konuşmazdım okula gitmezdim gitsem de kimseyle konuşmadan eve geri dönerdim annem vefat ettiği için evin bütün işleri de benim omzuma binmişti buna rağmen evi de temizlemezdim, odamda yalnız başıma otururdum babamla abimle konuşmazdım. doktora da zorla götürülmüştüm doktorla ilk görüşmemizde ondan nefret etmiştim hiç sebep yokken onun söylediklerini ve bana sorduğu soruları da doğru yanıtlamamıştım tabii bi de ergenlik bunalımı vardı üstümde. ilaç tedavisi gördüm ilaçlarımı zorla içirirdi babam 1 seneye kalmadı bambaşka bir insan oldum inan. hatta biraz abartıp bayağı bayağı kokoş bir ergen olmuştum

yani demek istediğim doktoru psikologu şimdi sen işe yaramayacak nasılsa diye de düşünüyor olabilirsin tedaviyi red de edebilirsin ama yaşayan biri olarak söylüyorum ki senin durumun benim yaşadıklarım kadar ağır değildir diye düşünüyorum ( yakınını kaybetme+ergenlik gibi bir durumun olmadığı için ) çok daha rahat atlatacaksın inan bana. ev işini falan geç ev işini kutsallaştırmayı zaten yanlış buluyorum senin yeniden hayata tutunman bunların hepsinden ütüden de yemektende temizlikten de önce gelir korkma herşey düzelecek tedaviyi kabul etmekle başla işe.

O halde tekrar edeyim.

Konu sahibi görmedi heralde.

Arkadaşım hastalığın Messie Sendromu gibi duruyor.
Hastalık sanırım başlangıç evresinde olabilir.
Önlem alman gerek. Bir an önce tedavi ol

Messie Sendromunu biliyorum. bu hastaligi olan bir tanidigim var.
Bilemiyorum baslangic evresi olabilir mi

ya senınde konularına baktım cok ılgınc seyler var bıraz bakınayım bennn çok eğlenceliii

o zaman konu sahibi arkadaş abartmışş
abartmak için değil de kendini öyle gördüğü için öyle yazmış. eski resmini gördüm gayet baıkmlıymış, eskiden temizdim diyor, kesinlikle psikolojik bir sorunu var. inşallah iyileşir.
titiz bi insan baksa daha fena görürdü evi belki ama bozacının sahidi sıracı bu durumda

tamam sen benden daha iyi durumdasın benim anksiyetelerim devam ediyo :) ne kadar beter çok iyi bilirsin, ayaklarımın altından yerler kayıyo, dışarı çıkınca düşücek gibi oluyorum. tedavi görüyorum bende.. ayrıca inanki hep pasaklı biriydim, ingilizce öğretmeniyim 8 yıldır aktif olarak çalışıyorum. evi otel gibi kullanırdım baba evindeyken sorun yoktu evlenince benim kocam seninki gibi çıkmadı farkımız bu..

şimdi kızlar şöyle bişey var, bunu kişi isteyerek yapmıyo. beyinde bir sıvı var, seratonin.. mutluluk sıvısı. bazı kişilerde bu tükenir. bende öyle oldu. çünkü annem babam ayrıldı, annem başka bi evlilik yaptı.bi nişan attım cart curt. durduk yere olmuyo. yaşama amacın yok gibi hissediyosun, durumun farkındasın gayet ama bişey sana yerinden kalkma boşwer sonra yaparsın diyo çünkü yaşama sevinci veren hormonu beyin artık salgılamıyo

tatlım senin ilac tercihlerini çok beğenmedim çünkü seratonin inhibutörü olmalı......... fln kullanman şart. dışarı çıkmaktan hala korkuyomusun ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…