- Konu Sahibi Choupinette
-
aynen katılıyorum arkadaşım.. usluba bak,bide yok eğitimciyim yok şu yok bu diye yazılıyor.. görmeden,bilmeden,tanımadan insanlara bu şekilde yaklaşılıyorsa bide cidden eğitimciyse etrafındakilerin vay haline.. ve aynen dediğin gibi,burası ortak bir platform ve buraya her konu açan olumlu-olumsuz her türlü yoruma açık olmalı,ayrıca sanıyorum ki konu sahibi arkadaşın bir avukatada ihtiyacı yokkaldı ki terbiye sınırları içinde ve uslubu bozmadan,site kuralları çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapabilir.. buna kimse de karışamaz..
belli ki eşi de hastalığın farkında
kadıncağıza ses çıkarmıyo
çok acımasızız çooook
sen hala bendemisin yaresimlerime falan girip bakıp uyuzmu oldun noldun
Bu arada konu sahibi en iyi şekilde savunulduğu için gitmiş baksanıza bence bizlerinde bu topikte daha fazla durmasına gerek yok allah yardım etsin kendisine
yok yoook ne resmi? işim olmaz.. ayrıca yok öperim,tatlişkom falan hiç tarzım değilkonunun ilk başlarındaki yazdıklarını kopyalıcaktım,hala neyi savunuyosun dicektim de neyse dedim insanlık bende kalsın,uzatmanın alemi yok.. belli ki anlamıcak.. vazgeçtim
annemi ve babamı kanserden kaybetmiş biri olarak allah kimsenin başına vermesin diyorum
yaşın 22 23 var gibide beyin yaşın kaç senin onun merakındayım
senin tarzın olmasına gerek yokki , benim tarzım.. yetmez mi ? :)
biz telefondada hastalığa güldük zaten, ti ye almadım, hayat bitmiş değil oturup ağlıcak halimiz yok, arkadaşların söyledikleri komikti. yine olsa yine gülerimkopyala üşenmezsen üstüne bi daha gülesim geldi insanlık sende kalsın isterdim ama sanırım dilediğin gibi olmıcak. çünkü hastalıkla dalga geçenler arasında kendii görüp bana karşılık vermişin. halbuki profil fotonda çok şirin görünüyosun cici kız. hadi dahada yazma bana oyun saatim bitti. işe dönmem lazım. mwah
Hicte berbat bir evkanidi degilsin arkadasim cunku bu sen degilsin.bu bir hastalik bedenimiz gibi ruhumuzda hasta olabilir.yillardir anksiyete bozuklugu+ obsesifliligim var cok tedavi gordum ama tedavi de zaman aliyor gecicek emin ol.kendimi gectim esimin dayisinin karisi ayni senin gibiydi bir kere evine gittim bulasiklar mutfak kapisina kadar di ama asla yadirgamadim cunku hastaydi hastanede tedavi oldu sukur daha iyi sende olucaksin emin ol vede iste.unutma istemek basarmanin yarisidir.
yaşın 22 23 var gibide beyin yaşın kaç senin onun merakındayım :d
senin tarzın olmasına gerek yokki , benim tarzım.. Yetmez mi ? :)
biz telefondada hastalığa güldük zaten, ti ye almadım, hayat bitmiş değil oturup ağlıcak halimiz yok, arkadaşların söyledikleri komikti. Yine olsa yine gülerim :d kopyala üşenmezsen üstüne bi daha gülesim geldi :d insanlık sende kalsın isterdim ama sanırım dilediğin gibi olmıcak. çünkü hastalıkla dalga geçenler arasında kendii görüp bana karşılık vermişin. Halbuki profil fotonda çok şirin görünüyosun cici kız. Hadi dahada yazma bana oyun saatim bitti. Işe dönmem lazım. Mwah
eğitimciyim diyorsunuz da, nedense pek öyle algılanmıyor dışardan bakılınca.. ne düzgün bi tarz, ne doğru düzgün cümleler nede etrafa savurup durduğunuz saçmalıklar.. klavyeyle yazmak kolaydır, herkes sallar bişeyler.. acaba neden bu kadar savunmaya geçtin bir anda ya da nerden çıktın birdenbire sormak lazımdaa, bana düşmez ilgilenmiyorumda.. var zannettiğiniz seviyenizi korumayı deneyin.. tanımadığınız etmediğiniz, hakkında hiçbişey bilmediğiniz insanlara burda bi ton laf ediyorsunuz.. kullandığınız kelimelerde cabası.. bırak bi eğitimciyi, bi insana bi bayana bile yakışmayan ifadelerle.. hee bu arada yaşım 27 merak ettin sanırım ben dalga geçtiğimi düşünmüyorum çünkü sen gibi tanımadan etmeden işin iç yüzünü bilmeden kimseyle alay etmem.. bi laf vardır bilir misin? "kimseyi kınamayın..çünkü kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz" diye.. şükür,inancım tam Allah'a da gelenek göreneklerimede.. ama ilk yazdığınız o yorum sırf dalga geçenlere değil, inanmadığını söyleyenlerede ithafendi, bu yüzden cevap verme gereği duydum.. cevap vermeyenler izleyenler kendi tercihidir..
Aaa öyle demeyin ama o bir EĞİTİMCİüslubunuza dikkat eder misiniz lütfen? Az evvel bir mesajınıza denk geldim, "t....k geçmek" ne demektir yahu?
Burda bir sürü bayanız, ayıptır yapmayın lütfen. Argolarınızı kendinize saklayın.
annemi ve babamı kanserden kaybetmiş biri olarak allah kimsenin başına vermesin diyorum
biyolojik yaş 27, beyin yaşını sordum, bence 12 falanayarımda olsaydın kendimi yorar yazardımda, kalemim değilsin. artık benden vazgeç hadi
üslubunuza dikkat eder misiniz lütfen? Az evvel bir mesajınıza denk geldim, "t....k geçmek" ne demektir yahu?
Burda bir sürü bayanız, ayıptır yapmayın lütfen. Argolarınızı kendinize saklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?