- Konu Sahibi Choupinette
-
anlaşıldı.. bazı insanlar at gözlükleriyle bakar etrafa, algıları kapalıdır.. sırf egoları için etrafına sararlar ya da başka bir örnek; başkalarıyla alay ederler kendi kusurlarını bastırırlar böylece.. çünkü normal bir insan yapmaz senin yaptıklarını.. o yüzden doğru diyorsun, ben senin kalemin değilim.. ancak silgin olurum yazdığın saçmalıkları silmek için
Mune gelince eğitimciye (!) hep birlikte el sallayacağız arkadaşlar, her mesaj kiblik mubarek, Şimdiden sallıyorum ben
Herkes el sallıyor ben de o tarafa doğru el sallıyorum
çıkıyorum kızlar şimdilik bana gelişmeleri aktarırsınızHaa arkasından su dökmeyi unutmayın
Haklısınsu dökmek demek gittiğin gibi gel demek be canım.. su dökmeyelim
açıkçası bende inanmayanlar arasındayım hala.. belkide hiç böyle bi hastalık duymadığımdandır, valla almıyor aklımda mantığımda.. hatta hayal gücüm bile almıyor,ne yalan söyliyim
yuh ya okadar da değil.kesin erkek bu kadınlarla dalga geçiyor
fotoğraf yükleniyordu en son?noldu? biara yemek yapmaya gitmiştim,yüklendi de kaçırdım mı acaba :26:
sevgili arkadaşlar, arkadaşımızla telefonda konuştum detaylı detaylı, saat 7 de evinin toplayıp temizleyip toplu halinin fotograflarını gönderecek bize) ağır bir hastalık yaşamış, bende şuan bunu yaşıyorum, böyle olması çok doğal , yaşamayanlar ağızlarını açıpta cahil cahil TÜRK KADINLIĞI TASLAMASIN. Herkes evinin temiz olmasını ister, yardım istemiş, t...ak geçiyosunuz.. Allah size değil düşmana bile böyle bi hastalık yaşatmasın kanser olsaydımda panikatak olmasaydım dersiniz, her gün ölmek gibi bişeydir bu yaşayan bilir. bilmeyen cehalet içerisindeki arkadaşlar hastalığı araştırsın. hasta herşeyin farkındadır ama bişey yapamaz böyle garip bi kısır döngü. Herneyse ben ona gerekenleri söyledim, dalga geçen arkadaşları utandırcaz allahın izni ile 7 'de bekleriz.
Merhaba arkadaslar
Cok kotu durumdayim. Hayatimda hicbirseyi tutturamiyorum. Herkes is sahibi, coluk cocuk ev sahibi, ben 32 yasindayim ve hala ne isim var ne biseyim.
Evliyim. Evimi hic temizlemem, cok pasakliyim. Yemek bile yapmam, aksam kocam eve gelir yemegi o yapar zavallim. Bulasiklari bile haftalarca yikamadigim olmustur. Tabaklar kuflenir falan, ev bildigin cop kokar. Bir de kedimiz var, sagolsun her yere cisini kakasini yapar. Camasirlar yigildi, yaklasik 30 makinalik camasirim var hala yikamiyorum. 2 ay oncesinin camasirlari duruyor. Utu mutu hele hic yapmam. Kocam ise utusuz pantalon gomlekle gider, kiris kiris.
Evimiz cop ev gibi valla.
Hic istegim yok birseyler yapmaya.
Cok da para harcarim, idaremi bilmem. Esim bana nasil katlaniyor bilemiyorum.
Spora yazilmistim 3 ay once 6 ayligina. Hic girmiyorum bosuna oduyoruz parasini. Cok useniyorum, bildigin tembelin tekiyim.
Yurtdisindayim, bulundugum ulkenin dilini ogrenmem lazim. Kocam bir suru kitap aldi calisayim diye. Hic dokunmuyorum bile.
Paspalim, haftada 1 yikanirim. Sacimi taramam, oylesine bir topuz yaparim. Kendime hic bakmam, makyaj yapmayali cook uzun zaman olmustur. Giyimim desen daha berbat. Hic guzel giyinmem. Ustum basim paspal halde gezerim.
Hayati herseyi cok bosladim. Eskiden boyle degildim.
Siz nasil herseyi duzene koyuyorsunuz anlamiyorum. Ben bildigin tembelim yahu.
Napicam nasil herseyi bir duzene oturtacamki?
Berbat haldeyim.
Canim seninle konustuktan sonra once bir makina camasir attim. Sonra bulasiklara giristim, yarisini yikadim. Sonra yatagimin ustu daginikti, onlari topladim, kedilerin kumunu degistirdim. Dusa girdim.
Bu kadarini yapabildim, gerisi kaldi
Bugunluk benden bu kadar valla :))
Tamam eyvallah kimse bişey taslamıyor hasta olabilir ona bişey demiyoruz da ....Panik atak olanlar b.. içindemi oturuyor...Biz burda ona şöyle yap böyle yap demeye çalışıyoruz..Herkes bu hastalığa yakalabilir..Ev de hadi neyse doğru dağınık olbilir..Ama bu pisinde pisi arkadaşım...İnsan kendine bakabilir dimi? Kimse onunla dalga geçmiyor...Biraz sert yorumlar gelmiş olabilir..Ama belki bunlardan ders alır diye diyoruz..Panikatak zor ama kanser olsaydın diyorsunuz..Kendinize gelin bence...Ben çoğu akrabamı kanserden kaybettimm..ARKADAŞŞŞ KANSER BU KANSERRRR HİÇ BİŞEYE BENZEMEZ ÇARESİDE YOK!
Dalga falan gecmiyorum, yeter artik.
toplu hali değil,dağınık hali lazım inanmayan kişilerebu biiiiiiiiiiir.. hastalıkla kimsenin dalga geçeceğini sanmıyorum,hangi türlüsü olursa olsun hastalık bu yarın bir gün senin benim başıma gelmeyeceğinin garantisi var mı? yookk..dalga geçmek ile inanmamak arasındaki çizgiyi koruyalım lütfen bu ikiiiiiiiiiiiiii.. ayrıca seninde konu başlarında yazdığın yorumları dikkate alıcak olursak,pekte inanmış bir halin yoktu ilk başta..madem aynısı yada benzer hastalığın var o zaman konunun başında da belirtebilirdin,yardımcı olurdun..sonradan telefon vermeler,bizlere imalı sözler falan gerek yok bu oyunlara arkadaşım..
Sen burda kime neyin aklını veriyorsun ?Panikt atak kötü olabilir ama kanserden bahsediyoruz biz burda..Lafı sen nerelere çekiyosun.Yerden yere vurulcak laflar etti konu sahibi..Tabikiide iyi olmasını isteriz ama insan kendine bile bakmazsa ne kadar iyi olabilir...Yok canım ben anlamıyorum kıtım malesef :) Burdaki bütün bayanlar aptal bir siz akıllsınız çok doğruu :)
Midemi bulandırdın resmen sen ölmüşsün hatta hiç yaşamamışsın pis insanlara hiç tahammülüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?