Berbat bir ev kadiniyim

Mune gelince eğitimciye (!) hep birlikte el sallayacağız arkadaşlar, her mesaj kiblik mubarek, Şimdiden sallıyorum ben

dostum silgiysen kendini sil lütfen

kızlar neden bana bu kadar uyuz oldunuz, hastalıkla dalga geçmeyin demem neden bu kadar sizi acıttı, duygularınız nedir ?

Herkes el sallıyor ben de o tarafa doğru el sallıyorum
çıkıyorum kızlar şimdilik bana gelişmeleri aktarırsınızHaa arkasından su dökmeyi unutmayın

Herkes el sallıyor ben de o tarafa doğru el sallıyorum
çıkıyorum kızlar şimdilik bana gelişmeleri aktarırsınızHaa arkasından su dökmeyi unutmayın

su dökmek demek gittiğin gibi gel demek be canım.. su dökmeyelim

açıkçası bende inanmayanlar arasındayım hala.. belkide hiç böyle bi hastalık duymadığımdandır, valla almıyor aklımda mantığımda.. hatta hayal gücüm bile almıyor,ne yalan söyliyim

Inanmak zorunda degilsin, inanmiyorsan da buraya yazmak zorunda degilsin. Hic tanimadigim forumdan bir bayan arkadasa webcamden evimin pis halini gosterdim daha ne yapayim inandirmak icin.
Hayal gucun de almayabilir, yasadiklarimi hislerimi bilemezsin. Umarim bir gun sende yasarsin diyeyim o zaman.

Genelde çoğu ev kadınının karşılaşabileceği bir sorun bu bence...
Hangimiz isteyerek yapıyoruz ki herşeyi? ama sizinki biraz daha aşırı uç sanırım.
Gurbette olduğunuz için gurbet özlemi çekiyor olabilirsiniz? buyüzden de depresyona girmiş olabilirsiniz.
Karakter olarak tembel biri olsanız bile bu kadar çaresiz kalabileceğinizi düşünmüyorum şahsen.
Psikolojik bir çöküş içerisinde olduğunuz izlenimne kapıldım. Eskiden gardolabımı 2 günde bir düzenlerdim
yoksa içim rahat etmezdi, nereye gitsem kafama takılırdı ama şuan nasıl?! sabahları işe giderken uyku
sersemliğiyle dağıtıyorum dolabımı elbise alırken, akşam gelince düzeltirim diyorum ama akşam olunca da
yorgunluktan aklıma bile gelmiyor... derken, öylece kalakalıyor, önceleri ben neden böyle oldum diye çok
kafama taktım ama elimde değil, resmen elim kolum bağlanmış gibi, elim değmiyordu bir türlü.. Sonradan
anladım ki, yaşadığım zor dönemler, zor insanlarla uğraştığım o kabus günler bende böyle acı bir etki
bırakmıştı... Eski ben değilim ama pis de değilim çok şükür. Gardolabım dışında heryerim düzenlidir
Sizin de böyle eskiden yaşamış olduğunuz veya süregelen bir sorununuz varsa onun etkisi olabilir ya da
psikolojik-fizyolojik bir rahatsızlığınız olabilir? bir doktordan veya psikologdan yardım almayı denediniz mi?
Ne söyledi size? dilerim tez zamanda düzelir herşey ve istediğiniz gibi olur...

Canim seninle konustuktan sonra once bir makina camasir attim. Sonra bulasiklara giristim, yarisini yikadim. Sonra yatagimin ustu daginikti, onlari topladim, kedilerin kumunu degistirdim. Dusa girdim.
Bu kadarini yapabildim, gerisi kaldi
Bugunluk benden bu kadar valla :))

Buranın bir site olduğunu ve kuralları olduğunu hatırlatırım, konu dışı yazmak dahil tartışma, polemik, saygısızlık, argo kelimeler, küfür ve hakaret yasaklar arasındadır.
Kurallara uymayanlara olanları söylemeye gerek yok çoğunuz biliyorsunuz, şimdi herkes konu içeriğine yorum yapsın, inandırıcı gelmiyorsa yuhhh gibi kaba tabirler kullanmasın...

siz şakamısınız ya..yoksa çok titizsinizde buradaki kadınlarla eğleniyor musunuz?yok yok bence bu anlattıklarınızın tersini yapıyorsunuz..

ucundan başlamışsın hadi bakalım devamı gelir umarım
bugünlük bu kadar diyosan bu kadar olsun
istersen bu akşam eşinle bişeyler yapın dışarıya çıkıp biraz yürüyüş yapabilirsiniz
umarım eşin destek olur ve bir an önce iyileşirsin

Ben kesinlikle panik atagin kanserden daha beter birsey oldugunu dusunuyorum. Panik atak yasamadigin icin ne hislerle bunu dusundugumu bilemezsin. Panik atak bence dunyanin en kotu hastaligi. Hem kansere cozum bulunabiliyor cogu zaman tedavisi olan bir hastalik ama panik atagin hala tedavisi yok, yatistiricilarla falan bir sureligine durdurulmaya calisilsa da devam ediyor hastalik. Yineliyorum, panik atagi yasamayan ne hissettigimizi anlayamaz. Kanser olunca en azindan insanlar etrafinda gecmis olsun derler, senin icin uzulurler belki ama panik atakta herkes sizinle dalga gecer. Panik atak siddetli bir duygu durum bozuklugudur. Surekli olumle burun buruna gelirsin, yasamayip olmeyi tercih edersin. O yuzden deriz zaten kanserden bile daha kotu diye. Bu lafi da panik atak yasayan cogu insan der, bizzat kendim isittim diger panik ataklilardan bu sozu. Neyse, basiniz sagolsun.

Arkadasim evin daginik halini zaten aranizdan birine webcamde gosterdim, herkese tek tek kamera acacak degilim. Inanmiyorsan gel sana da gostereyim. bu biiiiirrrr di
Ben kimse dalga geciyor demedim, inanmiyorsan da bu forumdan cikip diger forumlarda gezersin bu ikiiiiiii ydi

Arkadas da telefondan once inanmiyordu demekki sizin gibi, sonra konusunca inandi.

Arkadasim neyin tartismasini yapiyorsun anlamadim, ne bu sinir, sakin ol biraz. Mesajimda da dedim istediginiz lafi soyleyebilirsiniz dedim, pisim pasakliyim kabul ediyorum dedim, altinda yatan baska bir sebep vardir belki depresyondayimdir dedim, amacim sizlerden fikir almakti. Tartisma ciksin istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…