- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
- Konu Sahibi Choupinette
-
2 gundur kendimi zorluyorum acikcasi, ama cok da buyuk seyler basaramadim.
Bulasiklar yikandi, dus aldim, 1 makina camasir attim, hayvanat bahcesine gittim hepsi bu. 1 saat sonra da esimle guneye deniz kenarina tatile gidicez haftasonu icin. Inanin icimden hic gelmiyor gitmek.
Pardon, ne fotosu ekleyeyim?[/QUOT
evinin fotosunu diyorum, bizde sana daha kolay anlatabiliriz hem tabi istersen
Biz sana nasıl akıl verelim aklımızı aldınDaha cok sey var yazacagim da size hepsini yazmadim.
Mesela kocam ise gider sabah kahvaltisini bile hazirlamam, ac ac gider zavallim.
Bir de tuylerimi falan da almiyorum oyle uzun uzun geziyorum.
Cok kiziyorsunuz biliyorum, kotu laflari da hakediyorum.
Cok paspalim ben yaaa napicam nasil degisicem???
Konu gercek mi degilmi demeyin bir akil verin. Nasil degisirimki ben?
((
dünyaya bi kere geldik ya üzme tatlı canını.
benim evime gelen giden de yok. (haftasonları bile çalışıyorum çünkü 2 aydır.)
gelmesinden de korkuyoruz gerçi :)
komşu falan gelir diye.
mesela geçen haftasonu evi temizledik eşimle. halı yıkanıcaktı, yıkarız bi ara dedik attık banyoya, hala banyoda duruyor. eminim en az 1 ay durur.
Evi bi kere temizlediğimde çok güzel oluyor da 2 gün sonra, onu oraya bunu buraya atıyoruz yine aynı. eşim de ben de dağınığız.
Tek önerim olabilir. Kıyafetini mi çıkardın? hemen katla yerine koy.
Bulaşık makinen varsa hemen durula koy.
Ben koskoca tencereleri bile koyuyorum. biliyorum çünkü koymazsam yıkamıycam 1 hafta duracaklar.
Bu arada ben çamaşır makinesini çok severim. gece gündüz makine açmak istiyorum :)) ama kuruduktan sonra kaldırması yok mu o bir dert. bi gün 2 çarşafı balkona asmıştım. tam 2 hafta almamışım. üstüne kaç defa yağmur yağdı. üst komşum bile al dedi çarşaflarını :) aldım bi daha yıkadım. artık balkona asmıyorum o yüzden, odada çamaşırlıkta kurutuyorum.
Öyle pis iğrenç değilim anlatınca öyle geliyor galiba :)
sadece normal evlerdeki o pırıl pırıl durum bizde yok yani.
Sahte hesap degil, saka da yapmiyorum.
Koc gun evde takiliyorum iste, internetteyim veya telde arkadaslarimi ariyorum, tv falan izliyorum.
Berbat biriyim kabul ediyorum. Napsamki, nasil duzelicem ben?
foto ekle istersen bizde sana yardımcı olmaya çalışalım
Sanki karısından bıkmış bir koca karısının ağzından abartarak onu anlatmış gibi
Babamda devamlı anneme hiç bir sey yapmıyorsun yemek yapmıyorsun utu yapmıyorsun der durur bilmesem inancam yani.
Bu konu da oyle gibi
şakamısın sen arkadaş.git oyalanacak başka yer bul.bizi oyalama.
bencede yalan zaten ortalıklarda yok baksanıza yazdı çıktı gitti bizleride uyuz ettibende psikolojik bunalımlar yaşadım ama hiçbirzaman kendi temizliğimi aksatmadım hiç mi dışarıya çıkmıyor bu insan 30lu yaşlarında evlendiğinden beri evde mi acaba bide çocuk düşünüyormuş adamın midesiz olması lazım yanına yaklaşması için utanması lazım bunları yazdığına bu kadarda olamaz
tmm delirmiş kişilerin çöp evlerini bir çok kez gördük ama kıyamam yalnızlıktan delirmiş yaşlı teyzeler dedelerdi onlarbu arkadaşın deli olduğunu sanmıyorum gayet güzel bir şekilde anlatmış yaptıklarını
Daha cok sey var yazacagim da size hepsini yazmadim.
Mesela kocam ise gider sabah kahvaltisini bile hazirlamam, ac ac gider zavallim.
Bir de tuylerimi falan da almiyorum oyle uzun uzun geziyorum.
Cok kiziyorsunuz biliyorum, kotu laflari da hakediyorum.
Cok paspalim ben yaaa napicam nasil degisicem???
Konu gercek mi degilmi demeyin bir akil verin. Nasil degisirimki ben?
((
Yahu bayanlar kim öyle olmayı ister arkadaş hasta belli ki neden öyle acımasız yorumlar yapıyorsunuz?
Pis olsa bırakır yapmaz ama onu rahatsız ediyor bu durum yani aslında farkında böyle olmaması gerektiğinin buna rağmen yapmıyorsa vardır bir nedeni.
Yarın ne olacağımız belli değil lütfen kınamayın. Yorum yapmak zorunda değilsiniz inanmıyorsanız gülün geçin.
Konu sahibi arkadaş; her şeyden önce sağlığına kavuş. Bak ne kadar şanslısın öyle bir eşin olduğu için onun için toparlanmaya çalış.
Tedavini gör.
Ben de şehir değiştirdim,evlendim, nefret ettiğim bir kayınvalidem var ve hiç kimsem yok burda. İşim de inanılmaz yorucu ve stresliydi orta düzey yöneticiydim çok sorumluluğum vardı senin gibi mükmmeliyetçiydim. Eşim de inanılmaz pasaklı ve bana hiç yardımcı olmuyordu bir izin günüm vardı onu da emizlikle geçiriyordum. Tükenmeye başlayınca istifa ettim. Zamanla hiç evden çıkmak istemedim kimseyle görüşmedim sürekli uyuyordum baktım dururum iyi değil kendime hobiler edindim yemek yapmayı çok seviyorum mutfaktan çıkmaz oldum sonra kilo aldım gerçi çokondan sonra da yürüyüşe başladım. Yine çok iyi sayılmam severek gideceğim bir işim olursa iyi olacağıma inanıyorum. Yani biraz da kendini dinlemelisin muhakkak vardır yapmak istediğin bir şey, tedavinin yanında tabi.
Evini de kendin temizlemeye kalkma şu anda hiç. Temizlet bütün işlerini yaptır sil baştan başla
larisya;
senin kaynanan daha fenaymış ya arkadaş hasta en azından. böööğ midem bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?