Berbat bir ev kadiniyim

Bi git allasen ya.

2 aylik kirli camasir, haftalarca yikanmayan bulasik ustune birde kedi((

Hepsini kenara koy valla haftada bir banyo beni baydi resmen burda:)

Dr gitmen iyi olmus ama:)

Biz sana nasıl akıl verelim aklımızı aldın
Önce yok artık gerçek olamaz dalga geçiyor dedim sonra tvde görüyoruz bazen çöp evleri, olmuyor mu oluyor dedim.
Tükenmişsin bacım sen çok sıkı bir tedaviye ihtiyacın var hastaneye falan yatırılmalısın.
Kendin için yapmıyorsan o insan evladı koca için yapmalısın. Ona da mı normal geliyor bu durum
Bırak ütü yapmayı böyle bir adamın ayaklarını falan yıkamalısın sen
Hatta bunu okuyunca kalkıp kocamın boğazına yapışasım geldi

Ayrıca yorumlar konudan daha komik ve eğlenceli

yahu dedim once bunu bi kadın yazamaz. sonra olabilir dedim inandım. ama bu kadın olur olurda o kaca olmaz olamaz. aklıma annem kavınv. ve kocam geldi. balkondan atasım geldi.bi toz tanesi görseler malamat ederler. sonra hepsine sükrettim kendimde mi terslik var dedim:)yok yok bence arkadas sende cok terslik var... valla o kaca nasıl katlanmış şaşkınım. ben olsam2. gunu beklemezdm...
helall..

bence silkelen kendine gel ablaa

Konuya sahte konu, fake, yazan erkek, inanmıyorum gibi yorumlar yazmayın artık, inanmıyorsanız bildirim yaparsınız...

Ben de çalışırken öyleydim kullanmadığım bir odam vardı ütülenecekleri yığardım oraya eşimin kıyafeti kalmayınca ütülerdim yemeğimizi oturduğumuz odada yiyorduk kaldırana kadar uykum geliyordu kalkıp yatıyordum ertesi akşama kadar öyle kalıyordu. Gelen giden de olmuyordu zaten.
Ama hiçbir zaman eşimi işe ütüsüz göndermedim, aç bırakmadım ve asla kişisel temizliğimi ihmal etmedim. Olur bunlar yani çalışma şartlarına bağlı ama konu sahibi çalışmıyor ve onunki apayrı bir durum. Şimdi çalışmıyorum yerde gördüğüm kıllar bana batıyor hemen süpürüyorum, yaz geldi pencereleri açıyoruz diye her hafta camları siliyorum vs.

Sahte hesap degil, saka da yapmiyorum.
Koc gun evde takiliyorum iste, internetteyim veya telde arkadaslarimi ariyorum, tv falan izliyorum.
Berbat biriyim kabul ediyorum. Napsamki, nasil duzelicem ben?

Bence siz burda sanki dalga geciyorsunuz kendinizle bunlara inanasim gelmiyor sanki okadar rahat anlatiyorsunnuz ki sanki hic de oyle deyilmis gibi madem dr. dediyini arastiriyorsunuz net de islerini niye yapmiyorsunuz onlari yapmayada cabalar insan

aynen oyle ortalikta yok madem bukadar pasakli nasil buraya girdi yazdi nasil dr. dedini arastirdi olur olurda insan bu kadar olmaz yani birde marfet yapiyormus gibi yazmista yazmis ...

seni kimse deyistiremez kusura bakmada anca sen kendi kendini destirmelisin

Birde gitmiyecekmis yapmiyacakmis , gitmessen gitme yaa yatt evde buyutt coplerlen idare edirsinn artikk , masallah sizz kari koca uyusmussunuzz ne guzell birinizz pasaklila devamm edinn birinizde yazmayaa _____

Yahu bayanlar kim öyle olmayı ister arkadaş hasta belli ki neden öyle acımasız yorumlar yapıyorsunuz?
Pis olsa bırakır yapmaz ama onu rahatsız ediyor bu durum yani aslında farkında böyle olmaması gerektiğinin buna rağmen yapmıyorsa vardır bir nedeni.
Yarın ne olacağımız belli değil lütfen kınamayın. Yorum yapmak zorunda değilsiniz inanmıyorsanız gülün geçin.

Konu sahibi arkadaş; her şeyden önce sağlığına kavuş. Bak ne kadar şanslısın öyle bir eşin olduğu için onun için toparlanmaya çalış.
Tedavini gör.
Ben de şehir değiştirdim,evlendim, nefret ettiğim bir kayınvalidem var ve hiç kimsem yok burda. İşim de inanılmaz yorucu ve stresliydi orta düzey yöneticiydim çok sorumluluğum vardı senin gibi mükmmeliyetçiydim. Eşim de inanılmaz pasaklı ve bana hiç yardımcı olmuyordu bir izin günüm vardı onu da emizlikle geçiriyordum. Tükenmeye başlayınca istifa ettim. Zamanla hiç evden çıkmak istemedim kimseyle görüşmedim sürekli uyuyordum baktım dururum iyi değil kendime hobiler edindim yemek yapmayı çok seviyorum mutfaktan çıkmaz oldum sonra kilo aldım gerçi çok ondan sonra da yürüyüşe başladım. Yine çok iyi sayılmam severek gideceğim bir işim olursa iyi olacağıma inanıyorum. Yani biraz da kendini dinlemelisin muhakkak vardır yapmak istediğin bir şey, tedavinin yanında tabi.

Evini de kendin temizlemeye kalkma şu anda hiç. Temizlet bütün işlerini yaptır sil baştan başla

larisya;
senin kaynanan daha fenaymış ya arkadaş hasta en azından. böööğ midem bulandı.

Benim kayınv iş yapar boş durmaz ama gel gör ki nasıl yapar.şartı şurtu yoktur.mutfak elbezisi heryede kullanılır yüz,burun,ağız,masa,yer,sehbalar.mutfakta kullandığı kap kacak banyoda muftakta mekik dokur.konu sahibi iş yapmıyor bizim kide yapıyor ama pis birşekilde yapıyor.

bırrrrrrr.okurken agzım na böleydi gozlerımde na bele ben hastalıkmıs depresyonmus dınlemem aga madem ahstasın ve farkıdnasın tedavını coook uzun zaman once olaydın demekkı rahatsız etmıyo senı.ben bole bı kadına anlayısla yaklasamam.
yahu sen evlı barklı ınsansın gusl abdestıdemı almıyosun bahaneyle yıkanırdın.gercı haftada 1 yıkanan bı kadınla hangı erkek bırlıkte olmak ıster oda dogru.

ya allah rızası ıcın bırı su tomalara haber versın su deposuna camasır suyuda koyalım versın tazzıgı su eve.bayanıda ıcınde bırakalım.hıc suslu farcsa ısımler turetmeye gerek yok teshıs bellı pislik.ya sen kadınsın nasıl le bı karıs kılla dolasırsın kendın usenıyosan gıt bı agdacıya 10 dkkda halleder 30 makıne caması olana 30 tl agda ucretı koymaz deılmı?ne yapmam lazım dıye sorup durma kalk basla bı ısten camasırlardan basla mesela ama o ıc camasırlarını at hatta yak ımha et 2-3 aydır yıkanmamıslar bakterıden arınmaz onlar.yaz sıcaklarında ınsnalar gunde 2 -3 kes dus alıyor ter kokmamak ıcın sen nasıl rahat edıyosun.esıne yazık adam aksama kadar calıs bıd egel evde yemek yap bulasık yıka ben oslam utanırım ya yeırn dıbıne gecerım.hayat musterek deyıp yardım etmek baska senın durum bambaska.pıs evde oturmaya devam ettıgın surece huzur bulamazsın o evı temızle akla olmadı tut bı yardımcı o yapsın temız ev huzur demek.

öööle kaldım.. okudum okudumm kaldım. şaşırdımdondumkaldım.. bi yerden başka, kalk ayağa silkelen kendine gel. özüne dön sen kadınsın. bi tokat at kendine aynada. insan kendinin doktoru olmalı bazen. bi yüzünü gözünü yıka. açıl. uyan . kendine gel. yaz liste çıkar. bütün işleri sırasıyla halletmeye başla. başaramadıklarını çöpe at. ALLAH mis gibi yuva vermiş, sabırlı bi koca vermiş.. nerden başlasan kardır. Bİ İŞE BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISIDIR. başla bir yerden başla.. erteleme, vazgeçmee... allahseni napmasın e mi .. gelcem şimdi ben temizlicem alllaahmm kafayı yerim o evde ben..

ole bı evde ınsan hdkjhdj sendromunada ırer bbcbvb sendromunada her eyre gırer yanı.hıc yakısmıyor bır kadına hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…