Berbat bir ev kadiniyim

bende inanmıyorum bu kadar abartı olmaz eğer doğruysa da bunu yazarken insan utanır ya ama yalan olduğu için kolayca yazmışsınız kapatılması gereken bir konu bence
 

Erkek degilim, bayanim ve yazdiklarim dogru
 

Dogru dediniz, ve ben eminimki en az benim kadar pis olan cok kadin vardir bu topigi okuyan. Dun okuma rekoru kirdi bu topik, demekki bazi kadinlar kendinden birseyler bulduki okudu!!!
 

Merhaba, panik atagi guzel anlamissiniz. cunku genelde herkes farkli bilir.
 

Inanmayanlarin bu topigi okumamasini rica ediyorum.
Dun sabah moralim cok bozuktu, esim ise gitmeden once benimle biraz konustu cunku moralimi duzeltmek istedi.
Ogle yemegi sirasinda da beni aradi, "aklima takildin, sabah cok kotuydun simdi iyimisin" diye sordu ustune de aksam sirk var bilet alayim mi dedi istemedim. Sonra yine aradi, bu sefer de hayvanat bahcesine gidelim dedi, istemiyorum dedim. Istemiyorum diyorsun ama ihtiyacin var dedi. Ben de israr edince kiramadim zaten dun gittik hayvanat bahcesine.
Neden bu kadar on yargilisiniz anlamiyorum.
 

Evet Turkiyedeki yasamimiz cok ozluyorum. Burasi cok guzel ama ozlem cok var malesef.
 
Dogru dediniz, ve ben eminimki en az benim kadar pis olan cok kadin vardir bu topigi okuyan. Dun okuma rekoru kirdi bu topik, demekki bazi kadinlar kendinden birseyler bulduki okudu!!!

Hamarat hanımlardan iki satır öneri yazmalarını bekledik ama 38 sayfa oldu ya eleştiri yapıldı ya fake dendi.

Bu arada ben de dipteyim,sondayım,depresyondayım sanırsam,galiba.
 
Son düzenleme:
Merhabalar tekrar,
Bugun dayanamadim, aile doktoruma gittim.
Durumumu tek tek anlattim. Sorunumun psikologluk olup olmadigini danistim.
Doktorum bana "tukenmislik sendromu olmalisin, seni psikologa ve psikiyatristine yonlendiriyorum" dedi.
Eve gelince internetten arastirdim tukenmislik sendromunu. Harfi harfine bana uyuyor. Haftaya cuma gunu psikiyatrist randevum var, onumuzdeki sali da psikolog. Umarim benim icin hersey yolunda gider.
Eskiden ben boyle degildim. Inanilmas titiz, mukemmeliyetci bir insandim. Cok tertipli duzenliydim. Hem kendimle ilgili hem de evimle ilgili. Ne olduysa 3 yil once oldu. Hicbirsey yapmak istemiyorum, hep yatip uzanayim istiyorum.
Doktorumda dedi zaten cok asiri titizlik mukemmeliyetcilik tukenmislik sendromu yaratiyormus, benim gibi insanlar varmis tedavi olman lazim dedi.
 
Usenmedim arkadasim, insallah bir gun bir sorunun olmaz ama olursa da seni de goruruz burada satirlarca yazilarini.

Arkadaşım 'erce sorunun mertce cevabı olur'
Yazdıklarını bir de bir başkasının gözünden oku emin ol sende bu psikoloji içinde olmasan buna benzer bir yorum yapardın.
Hepimizin savsakladığı yada ertelediği işler var ama anlattıkların bir günün iki günün işi değil.
Burada herkes sorunlarını bir şekilde paylaşıyor derdi olan yazıyor kimseye neden bu kadar dert içinde burada zaman geçiriyorsun denmiyor ama sizin probleminizin çözümü gayet net bir yerinden başlamak zorundasınız.
Başlayınca bitmeyen iş yoktur.
Bismillah deyip başlayın.
 

2 gundur kendimi zorluyorum acikcasi, ama cok da buyuk seyler basaramadim.
Bulasiklar yikandi, dus aldim, 1 makina camasir attim, hayvanat bahcesine gittim hepsi bu. 1 saat sonra da esimle guneye deniz kenarina tatile gidicez haftasonu icin. Inanin icimden hic gelmiyor gitmek.
 

Gitmeden öne bir temizlik şirketiylle anlaşın geldiğinizde eviniz mis gibi olsun.
'Tekdili mekanda ferahlık vardır' sizde biraz kafanızı toplarsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…