Berbat bir ev kadiniyim

Anlamiyorsunuz herhalde, icimden yapmak gelmiyor, dusuncesi bile beni sinirlendiriyor. Temizlikciyle falan ugrasamam simdi.
Cok dalga gectiniz, sizinde basiniza gelsin bu hastalik o zaman ne diyeyim.

ben dalga gecmıyorum dalga gecmek bole olmaz ben tepkı verıyorum sadece suandada aynısınız temızlıkcıyle ugrasamam dıyorsunuz e gelmıssın konu acmıssın onu yap ugrasamam temızlıkcı tut ugrasamam ozaman kıme neyı soruyon sen hastayım dıye cıkmısın ısın ıcınden onu yenmek ıcın hıcbır caban yok bıde trıp atıyosun

bence kocası kapının önüne koymuştur da, üşendiği için gidememiştir
puhahahhah koptum yaaaa üşendiği için gidememiştir bencede doğru söylüyosunuz ama bu bayan bana şaka gibi geldi yaa bukadarda olmaz heralde.

Tamam hasta olabilirsiniz, bununla kimse dalga gecmez.
Dilerim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz.
Fakat ben anlamadigim neden bir temizlikci tutmuyorsunuz?
Okudugum kadariyla maddi durumunuzda iyi, su an icin en iyi cözüm bir temizlikciyle anlasip evinizi temizletmesiniz.
Sonucta böyle kirli bir ortamda daha cok hasta olursunuz, bunu unutmayin
.

Evet yurtdisina gelin geldim, ailem turkiyede, buranin dilini ogrenmeye calisiyorum, hic arkadasim da yok. Zaten psikolojik problemlerim buraya geldikten sonra basladi. Onceden boylemiydim yoksa ben. Ah eski gunler ah

Konuyu acmadan once hasta oldugumu bilmiyordum, buraya yazip fikir almak istedim. Sonra yardimsever arkadaslar psikologluk sorun oldugunu, psikologa gitmemi soylediler. Ben de gittim, doktor teshis koydu. Hastaymisim, teshis koyuldu. Bu yuzden artik zaten bu konu kapansin diyorum, tedavi oluyorum su an. Daha fazla topigi uzatmaya gerek yok.

arkadaşım öncelikle kimse senin yaşadığın durumu bilemez muhakkakki bulunduğun ruh halinide bilmemiz olanaksız fakat ALLAH demişsin şifamı versin demişsin bunları söyleyebildiğine göre bu halinin de günah olduğunu bilmelisin...bu resimleri çekip buraya harcadığın o zaman içerisinde bişiler yapabilirsin o çamaşırların resmini tam anlamıyla çekip yollıyim diceğine makinaya atmak dahamı zor yada ne kadar zor olabilir anlayamıyorum ki ben...bazı şeylerin arkasına saklanmak kolaydır önemli olan onlarla mücadele edebilmektir...bence YA ALLAH diyip bişilerin ucundan tut bugün bence inan kendini daha iyi ve önemli hissediceksin...ayrıca tedavi demişsin ben herzaman bazı şeylerin insan beyninde bittiğine inanan bi insanım ilaçlar biryere kadar fayda eder insana önemli olan senin gayretin

sen konunun ılk yorumlarını okumadın heraldekı bnm cumlem agır gelmıs neyse teget gecıyorum.yapıcı olun demıssınızde yorumlarıma tekrar bakın senın ıcınden yapmak gelmıyorsa temızlıkcı tutun o yapsın dıyorum elını bıle surmemıs olursun cıkarsın dısarı aksam gelırsın ev tertemız olur demek ıstıyorum onada ugrsamam dıyorsa baska ızahı varmı.hastayım dıyorsa tedavı yoluna gıtsın onuda yapmıyors BASKA IZAHI VARMI ?

Arkadasim, gobegim catladi burada millete dert anlaticam diye :)
Temizlikci falan istemiyorum, sinirlerim bozuluyor, dusundukce fenalik geciriyorum. Temizlik hakkinda hicbirsey duymak gormek istemiyorum. Inanin tahmin edemezsiniz neler hissettigimi. Su bardagi al suraya koy desen yapamam, istemiyorum dusuncesi bile beni sinirlendiriyor.

sizin yazdıklarınızı hayretler içerisinde okudum,önce yok canım abartıyordur dedim sonra paylaştığınız fotoğrafları gördüm ve şoktayım.Sizi üzmek kırmak istemem benm haddimede değil ama o ev zaten insanın psikolojisinide bozar,hasta da eder.Yani o evin o halinden biran önce kurtulmalısınız çarpılırsınız vallaha yaa eve melekte girmez yazık ya

Tedavi olmadigimi kim soyledi, tedavime bugun baslandi. 1 saat psikoterapi aldim bugun.

tamam ne gzuel ıste tedavıne baslamıssın.sen bu pısıkoloık durumunu atlatana kadar bı yardımcıyla evın durumunu toplasan bak ınankı evın su halınden kurtulursan pısıkolojın nasıl rahatlıcak ınanamazsın evı guzelce temızlettır sonra tedavıne destek olmak sneın elınde ev tekrar bu hale gelmesın dıye hergun ufak ufak bıseyler yap.ev bu haldeyken sen ıyıce ıcınden cıkılmaz oluyosun nerden baslasam napsam nası etsem kafayı yersın.ıkı kısınız 2 tabak 2 catal 2 bardak bekletmedne atıver makıneye ozaman ne bole olur ev nede kuflenır tabakalrın.demek ıstedıgım hastayım dıye ıyıce bırakma ısın ucunu dusunsene nereye kadar gıder bole.artık komsuların sıkayet eder hale gelır koku gelıyo dıye dahada beter buhrana kapılırsın

Kimse benim yazdiklarimi okumuyor galiba.
Temizlik dusuncesi bile beni sinir ediyor. Git camasir at makinaya desen, ciglik cigliga bagiririm o dereceyim.
Tukenmislik sendromu ne berbat birseymis ((

Tamam onunda cözümü var, siz disardayken, hatta psikologa gittiginiz günlerde temizlikci bayan gelsin evi temizlesin.
Zaten psikolosik destek almaya baslamissiniz, umarim en kisa zamanda etkisini görürsünüz.

aynen katılıyorum doğru söze ne hacet...buraya yazıcağa kadar internetten temizlikçi ilanını verir yine kımıldamazsın yerinden her işini o halleder ...yine oturdupun yerde keyif yapmaya devam edersin bence en büyük yorgunluk tembelliktir o yüzdende kendini yorgun hissediyo olabilirsin ayrıca eski günlere hayıflanmanın sana bir yararı yok bugün yarın ne olucağımız belli değil sen bugününü iyi değerlendirmeye bak

hemen hemen hepsini okudum ve uzaktan izledim. belki bazıları msjdan bir şeyler alır diye örnekle yazdım. tamam yol gösterdin ama elini uzatmadan, tutup fırlatmak manasız geliyor bana o yüzden. bende teğer geçmek isterdim yorumları ama konu sahibi geçemez işte. biz yarın öbür gün unuturuz bunları ama o unutmaz. neyse uzatmaya gerek yok, koskoca insanlarız neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz. kalp kırmaya gerek yok, iyi günler size.

dilerim tedavisini olur ve iyileşir, Allah kimsenin başına vermesin.

yemek yiyomusunuz acaba onu merak ettim
yada tuvalete gitmek bende üşenirim mesela bunları yerine getiriyo musunuz sadece temizliğe mi gareziniz merak ettim

arkadasım yol gostermekten baska bısey yapamamkı ben burdan yol gosterebılırız sadece baska ne yapabılırız uzaktan uzaga ama bayan hıcbır yola gelmıyorsa mutlu demekkı dıye dusunuyorum.doktor sana terapı verır sen o terapıyı almadıktan sonra neye yarar.

Resimlerden cokta pis bisi gorunmuyo bence..
Sen once psikolojik olarak ayaga kalk olmadi tencereyi cope atar yenisini alirsin:)
Tedaviye birakma sadce isi kendinde cabala ama.
B vitamini alip yutabilirsin hem ruhen hemde vucut olarak enerji veriyo insana. Bende cok ise yaramisti b vitamini.
Mesela terapiye giderken yuruyerek gidebilirsin.

Cabuk atlatirsin insallah.

peki eşin ne diyor bu konuya? odamı rahatsız olmuyor, ne bilim yani sen yapmıyorsan eşindemi atmıyor makineye çamaşırları, bulaşık hiçmi yıkanmıyor, sen ne yiyip ne içiyorsun evde , bi bardak sudamı içmiyorsun, hadi sen temizlik deyince fenalık geçiriyorsun da peki eşin demiyormu bu gün temizlikçi çağıralım, evi temizlesin, çamaşırlar yıkansın diye... başka birerkek olsa çoktan resti çekmişti, her şeyi geçtim vücudunuzun genel temizliğine laf söylemesi gerekirdi ama tabi bunlar ancak normal şartlarda olacak şeyler

birde ben yaşam tarzınızdan rahatsız olduğunuzu belirten tek bir mesaj bile görmedim, aksine hep bi kendinizi savunma, napıyım, ben böyleyim,yapamıyorum, hatta yapmıyorum işte, modundasınız

iyi siz yaomayın temizlikçi tutun deyince uğraşamam diyorsunuz, ama o resimleri çekip buraya koymaya üşenmediniz, buraya bir sürü cevap yazmaya üşenmediniz, nasıl bir hastalıkki bu sadece temizlikle ilgili

hiç bir şekilde aklım almıyor bu durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…