- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Choupinette
-
Anlamiyorsunuz herhalde, icimden yapmak gelmiyor, dusuncesi bile beni sinirlendiriyor. Temizlikciyle falan ugrasamam simdi.
Cok dalga gectiniz, sizinde basiniza gelsin bu hastalik o zaman ne diyeyim.
puhahahhah koptum yaaaa üşendiği için gidememiştirbence kocası kapının önüne koymuştur da, üşendiği için gidememiştir
Allah insana dert vermesin,
pis mis diyenlere diyelim ki burada ,dua edin ki sizler bu durumda degilsiniz.
piskoloji dediginiz sey öyle kompleks ki !!!
Bende eskidden daha titizdim ama Hayatima giren bir takim sorunlardan sonra bende baya saldim.
arkadasim, umarim Allah yardimcin olur.
tükenmislik sendromü olabilir demissin,
peki yabanci ülkeye gelin mi gittin,
dil ögrenmeliyim demissin. acaba ailen türkiyede mi, sen kendini yanliz ve boslukta mi hisediyorsun?
Hor görmeyin kimseyi.
sizin basiniza gelmesede coluk cocugunuzun gelebilir... Hayat bu, garantisi yok bisey
ben dalga gecmıyorum dalga gecmek bole olmaz ben tepkı verıyorum sadece suandada aynısınız temızlıkcıyle ugrasamam dıyorsunuz e gelmıssın konu acmıssın onu yap ugrasamam temızlıkcı tut ugrasamam ozaman kıme neyı soruyon sen hastayım dıye cıkmısın ısın ıcınden onu yenmek ıcın hıcbır caban yok bıde trıp atıyosun
kelimlerinize dikkat edin, bu ne biçim bir mesaj böyle, tamam yoruma açık her konu ama bu kadar değil. kimseye hakaret edemezsiniz siz. konu sahibi zaten durumunu açıklamış.
günahtır ya insanlara böyle varılmaz. yapıcı olun,yıkıcı ve kırıcı değil.
Tamam hasta olabilirsiniz, bununla kimse dalga gecmez.
Dilerim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz.
Fakat ben anlamadigim neden bir temizlikci tutmuyorsunuz?
Okudugum kadariyla maddi durumunuzda iyi, su an icin en iyi cözüm bir temizlikciyle anlasip evinizi temizletmesiniz.
Sonucta böyle kirli bir ortamda daha cok hasta olursunuz, bunu unutmayin.
sen konunun ılk yorumlarını okumadın heraldekı bnm cumlem agır gelmıs neyse teget gecıyorum.yapıcı olun demıssınızde yorumlarıma tekrar bakın senın ıcınden yapmak gelmıyorsa temızlıkcı tutun o yapsın dıyorum elını bıle surmemıs olursun cıkarsın dısarı aksam gelırsın ev tertemız olur demek ıstıyorum onada ugrsamam dıyorsa baska ızahı varmı.hastayım dıyorsa tedavı yoluna gıtsın onuda yapmıyors BASKA IZAHI VARMI ?
Konuyu acmadan once hasta oldugumu bilmiyordum, buraya yazip fikir almak istedim. Sonra yardimsever arkadaslar psikologluk sorun oldugunu, psikologa gitmemi soylediler. Ben de gittim, doktor teshis koydu. Hastaymisim, teshis koyuldu. Bu yuzden artik zaten bu konu kapansin diyorum, tedavi oluyorum su an. Daha fazla topigi uzatmaya gerek yok.
arkadaşım öncelikle kimse senin yaşadığın durumu bilemez muhakkakki bulunduğun ruh halinide bilmemiz olanaksız fakat ALLAH demişsin şifamı versin demişsin bunları söyleyebildiğine göre bu halinin de günah olduğunu bilmelisin...bu resimleri çekip buraya harcadığın o zaman içerisinde bişiler yapabilirsin o çamaşırların resmini tam anlamıyla çekip yollıyim diceğine makinaya atmak dahamı zor yada ne kadar zor olabilir anlayamıyorum ki ben...bazı şeylerin arkasına saklanmak kolaydır önemli olan onlarla mücadele edebilmektir...bence YA ALLAH diyip bişilerin ucundan tut bugün bence inan kendini daha iyi ve önemli hissediceksin...ayrıca tedavi demişsin ben herzaman bazı şeylerin insan beyninde bittiğine inanan bi insanım ilaçlar biryere kadar fayda eder insana önemli olan senin gayretin
Arkadasim, gobegim catladi burada millete dert anlaticam diye :)
Temizlikci falan istemiyorum, sinirlerim bozuluyor, dusundukce fenalik geciriyorum. Temizlik hakkinda hicbirsey duymak gormek istemiyorum. Inanin tahmin edemezsiniz neler hissettigimi. Su bardagi al suraya koy desen yapamam, istemiyorum dusuncesi bile beni sinirlendiriyor.
ben dalga gecmıyorum dalga gecmek bole olmaz ben tepkı verıyorum sadece suandada aynısınız temızlıkcıyle ugrasamam dıyorsunuz e gelmıssın konu acmıssın onu yap ugrasamam temızlıkcı tut ugrasamam ozaman kıme neyı soruyon sen hastayım dıye cıkmısın ısın ıcınden onu yenmek ıcın hıcbır caban yok bıde trıp atıyosun
sen konunun ılk yorumlarını okumadın heraldekı bnm cumlem agır gelmıs neyse teget gecıyorum.yapıcı olun demıssınızde yorumlarıma tekrar bakın senın ıcınden yapmak gelmıyorsa temızlıkcı tutun o yapsın dıyorum elını bıle surmemıs olursun cıkarsın dısarı aksam gelırsın ev tertemız olur demek ıstıyorum onada ugrsamam dıyorsa baska ızahı varmı.hastayım dıyorsa tedavı yoluna gıtsın onuda yapmıyors BASKA IZAHI VARMI ?
Arkadasim, gobegim catladi burada millete dert anlaticam diye :)
Temizlikci falan istemiyorum, sinirlerim bozuluyor, dusundukce fenalik geciriyorum. Temizlik hakkinda hicbirsey duymak gormek istemiyorum. Inanin tahmin edemezsiniz neler hissettigimi. Su bardagi al suraya koy desen yapamam, istemiyorum dusuncesi bile beni sinirlendiriyor.
hemen hemen hepsini okudum ve uzaktan izledim. belki bazıları msjdan bir şeyler alır diye örnekle yazdım. tamam yol gösterdin ama elini uzatmadan, tutup fırlatmak manasız geliyor bana o yüzden. bende teğer geçmek isterdim yorumları ama konu sahibi geçemez işte. biz yarın öbür gün unuturuz bunları ama o unutmaz. neyse uzatmaya gerek yok, koskoca insanlarız neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz. kalp kırmaya gerek yok, iyi günler size.
dilerim tedavisini olur ve iyileşir, Allah kimsenin başına vermesin.
Evet yurtdisina gelin geldim, ailem turkiyede, buranin dilini ogrenmeye calisiyorum, hic arkadasim da yok. Zaten psikolojik problemlerim buraya geldikten sonra basladi. Onceden boylemiydim yoksa ben. Ah eski gunler ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?