Berbat bir ev kadiniyim

güzel bir yorum teşekkürler, sizinde hakkınız geçtiyse helal edin. insana insanla varılır , hayırlı günler

zaten anlamadıgım seyde bu ya hastayım dıyor ve caba yok yapamam ugrasamam ıstemıyorum.bence buraya yardım ıstemeye deıl ole olsaydı solenenlerı kulak ardı etmez caba evrırdı bence o buraya hastalıgım dedıgı seye destek gormek ve dahada salmak ıcın bahane bulmaya gelmıs

Sevgili arkadaşım kusura bakmayın ama dediğim gibi o eve melekte girmez okadar pisliğin,dağınıklığın içinde gönderilen dua da kabul olmaz(Allah bilir tabi)ama bence böyle.Temizlik imandan gelir bayanın biran önce kalkıp bişeyler yapması lazım.

bağzı arkadaşlar kızıyorlar bukadar eleştirmeyin hasta olduğunu bilmiyormuş falan diye.Ben kendimi bayanın yerine koyuyorum eğer yaptıklarımın hastalıktan kaynaklandığını düşünmesem buraya gelip yardım istemem.Buraya gelip konuyu açıp okadar fotoğraf çekip bukadar yoruma cvp yazan birisi üşengeç olamaz.Bence evin dağınıklığı yüzünden işin içinden çıkamıyor,nereden başlayacağını bilemiyor saldıkça salmış

teşekkür ediyorum bende kimseyi kırma taraftarı olmadım hiç bizaman...yerdım isteyene yardım ederim sonuna kadar hakikaten okadar üzüldümki burda olsa o arkadaş yani yakınımda olsa burdan bi kaç kişi toplanıp gidip biz halledelim diyebilicek kadar yardımseverim bi insana yardım etmenin mutluluğu tarif edilemezki zaten...
fakat söylediğin de çok doğru şunu yapamam bunu yapamam olmaz demeklede iş halledilmiyor..terapiye gidicek arkadaş terapiste ah şunu yapamam olmuyo düzelemiyorum dedikçe terapist ne dicek biryere kadar var olmicakmı yanında kadının yada adamın söliceği tek şey senin de çabalaman gerek yoksa olmaz böyle olmicakmı?
yani konu sahibine çok geçmiş olsun bu arada ben aksini savunmuyorum çünkü...
sadece eleştirilerime yine altını çizerek söylüyorum saldırıda bulunmadığım sürece olan tepkilere anlam veremiyorum o kadar...
inş düzelir en kısa zamanda bende bunu görmeyi çok isterim

Allah bilir tabi, benim amacım zaten gücünü kuvvetini versin Allah yapabilsin işini gücünü, o ilham gelsin ona.

ne diyeyim ki elimizden başka bir şey gelmez.

kızan ıstedıgı kadar kızabılır.bu durumu normal gorenıde anlamıyorum

Allah bilir tabi, benim amacım zaten gücünü kuvvetini versin Allah yapabilsin işini gücünü, o ilham gelsin ona.

ne diyeyim ki elimizden başka bir şey gelmez.
yani gerçekten kırmak istemiyorum,üzmek istemiyorum bayanı ama.eğer yardım istiyorsa yapması gerekenler öncelikle kalkıp bi banyo yapıp abdest alsın,manevi olarak rahatlar ruhu ferahlar.Sonra da evini temizlesin veya temizletsin çok büyük huzura kavuşur ozaman.Yani arkadaşlar eğri oturup doğru konuşmak lazım,1 gün banyo yapmasanız vücudunuz ağır gelmez mi size,kafanızı kaldıramazsınız ya insan rahatsız olur.Bayanın tek sorunu bu aslında kendine bakmaya başlasa,evini temizlese biyerden başlayıp bütün sıkıntıları geçecek.Bu konu bana Recep İvedik 3 filmini hatırlattı,evinin halini hatırlarsınız izlediyseniz ve sürekli kabuslar görerek daralarak uyanıyordu hacıya hocaya gidiyordu aynı işte

heheheh bnmde gelmıstı fılm aklıma yenı banyo yaptım 3 ay oldu dıyodu huzur ıslamdadır dedıgınız gıbı bı abdest alsa bıseylerden baslasa huzuru yerıne gelecek.kocada anlayıslı ohh semır somur dur

kesinlikle ben kirli evin ruhu daralttığına inanıyorum tabiki manen olarak...
çünkü günah bizim yakınımız vardı konu sahibinin yaşadığı durumu yaşıyodu fakat tek farkı o erkekti okdar...
bizim ona yada hocaların ona söylediği şey evini temizlemesi gerektiği idi...yani şeytanlar dolaşır o evde töbe töbe evlerden ırak

benim eşim biyerde ufacık bir toz görsün demediğini bırakmaz

aynen öyle oyüzden bu arkadaş için dua edelim diyenlere söylüyorum üzgünüm edemem çünkü etsem duam o eve girmez.

resimleri görünce okadar çok şaşırdım ki gözlerime inanamadım çamaşırları geçtim herseferinde yeni kıyafet alınabilir ama ya o tencerenin hali siz evde hiç yemek yapmıyorsunuz yoksa sadece o tencerenizin hali mi öyle yemekleri dışardan yiyoruz derseniz de madem paranız var arayın bi temizlik şirketini gelip temizlesinler

birde yanlış okumadıysam eğer yurtdışında evliymişsiniz istemediğiniz bi evlilik mi de bu şekilde davranıyosunuz ya da başka bi porblem var söylemediğiniz bence bu şekilde yapmanızın nedeni eşinize verdiğiniz bi tepki de olabilir çünkü insan ne kadar hasta olursa olsun bu şekilde olmaz gibi geliyor bana

hersey dolasır.ugrasamam demek yerıne arasa bı temızlık sırketını gelse bı temızlıkcı halledıverse 1 kaç ay nce oglum cok hastalandı hastanedn cıkamadık astım hastası bnm oglum okadar dıkkat etmeme devamlı temızlememe ragmen bırgun bı yardımcı aldım eve ıc dıs dahda bı derın temızlettım kadın e zaten temız demıstı bana oksuruyodu acaba ıyımı temızleyemedım dıye kuskumdan 80 tl me patladı en fazla hersey yıkandı yenıden utulendı kondu dolapalr herseyy yanı en azıdnan bu zor olmamalı ya bı telefon edıp cagırmak hadı onada usen esın cagrısın esıdemı rahatkı barı o bı hafta sonu arasın temızlıkcı getısın eve alsın akrısını cıksınalr dısarı gelsın ler aksam o arada temızlık hallolur bence karı-koca bu hastalıgın pencesındeler

aynen öyle oyüzden bu arkadaş için dua edelim diyenlere söylüyorum üzgünüm edemem çünkü etsem duam o eve girmez.

canım olsun yinede okadar katı olma sen yine hayır duanı et allah kabul eder etmez o bizim biliceğimiz iş değil
benim anlatmak istediğim o değildi...bu mübarek günde sen et duanı arkadaşa sevabı mutlaka sanada dokunur

konu sahibinin psikolojik sorunu oldugu kesin ama temizlikçiyle ugraşmama ne demek suyun bardagını ordan oraya koyamam ne demek
o zaman kocan işten eve gelene kadar hiç bişey yiyip içmiosun wc ye gitmiyosun heralde kocan geliyo yapıyo yemek agzına da o koyuyo heralde sonrada yatıyo adam
sen de bitkisel hayatta gibi yaşıyosun ama sadece nette gezinebiliyosun heralde

Aman yarabbim fotoları yeni gördüm. Dalga geçilmez belki tamam ama her gören şok olur. Hastalıksa Allah korusun. İnsan güçten kuvvetten düşse bile bir çaresine bakar yani bu durum bu hale gelene kadar. Ruhsal yönden varsa bir problem de nasıl o zman internette çare aramaya ruhsal açıdan bir güç buluyorsunuz ki. Fotolarda görünen resmen ertelenmiş tembellik var. ertelene ertelene birikmiş her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…