- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Choupinette
-
arkadasım yol gostermekten baska bısey yapamamkı ben burdan yol gosterebılırız sadece baska ne yapabılırız uzaktan uzaga ama bayan hıcbır yola gelmıyorsa mutlu demekkı dıye dusunuyorum.doktor sana terapı verır sen o terapıyı almadıktan sonra neye yarar.
biz dualarımız da bu arkadaşımıza da yer veririz Allah güç versinde yapsın diye. şimdi yapmaz belki ama bir süre sonra taş çıkarır benim diyen ev hanımlarına. çok üzüldüm bu durumuna, kim böyle olmak ister ki? Allah kimseyi güçten kuvvetten düşürmesin, Amin...
amin..ınsallah ıcınde bulundugu durum her neyse bı an once kurtulur genclıgının en guzel donemlerını bu sekılde gecırmesı cok uzucu.ama bıraz gayret etmesı lazım ugrasamam demek en buyuk yanlısı elınden gelenı yapacakkı ancak ozaman olmuyor dıyebılsın
haklısın arkadaşım , ilk msj da da yazdım ya kendini toparlarsa yapar, belki temizlikçiye bile gerek kalmaz. hepimiz iş yaparken biraz üşeniriz ama başlayınca bitirmeden duramayız. kendine gelmesi şart tabi yoksa bu durumu gördükçe daha da kötü olacak.
ben temizlik yaptıkça, kafamı dağıtıyorum iyi geliyor bana, konu sahibinede belki iyi bir terapi olur dilerim içinden gelir yapar da, toparlar kendini.
peki eşin ne diyor bu konuya? odamı rahatsız olmuyor, ne bilim yani sen yapmıyorsan eşindemi atmıyor makineye çamaşırları, bulaşık hiçmi yıkanmıyor, sen ne yiyip ne içiyorsun evde , bi bardak sudamı içmiyorsun, hadi sen temizlik deyince fenalık geçiriyorsun da peki eşin demiyormu bu gün temizlikçi çağıralım, evi temizlesin, çamaşırlar yıkansın diye... başka birerkek olsa çoktan resti çekmişti, her şeyi geçtim vücudunuzun genel temizliğine laf söylemesi gerekirdi ama tabi bunlar ancak normal şartlarda olacak şeyler
birde ben yaşam tarzınızdan rahatsız olduğunuzu belirten tek bir mesaj bile görmedim, aksine hep bi kendinizi savunma, napıyım, ben böyleyim,yapamıyorum, hatta yapmıyorum işte, modundasınız
iyi siz yaomayın temizlikçi tutun deyince uğraşamam diyorsunuz, ama o resimleri çekip buraya koymaya üşenmediniz, buraya bir sürü cevap yazmaya üşenmediniz, nasıl bir hastalıkki bu sadece temizlikle ilgili
hiç bir şekilde aklım almıyor bu durumu...
ya neden hiç kimse eleştiriye gelemiyo herzaman olumlu yorumlar yazmak zorunda değiliz ki biz...düşüncelerimizi özgürce söyleyemiceksek bu forumda ne işimiz var ben anlamıyorum...biraz eleştirilere açık olalım lütfen..illa ay canım şöyle yap ah canım böyle yap demek zorundamıyız bize yanlış geleni altını çizerek söylüyorum hakaret boyutunda olmaksızın dile getirmenin neresi yanlış...ben herkezin sırtını sıvazlamak zorunda değilim...ha tabiki insanlık görevimi sonuna kadar yaparım ama bu yanlışlarını görmezden gelirim anlamınada gelmiyo sadece bu konu için söylemiyorum bunu...buraya açılan diğer konular içinde aynı şeyi düşünüyorum içimizden biri hoşumuza gitmicek bişi söylediği anda yapıştırıyoruz etiketi sen nasıl insansın diye yapmayalım bunu biraz açık olalım eleştirilere....
ya neden hiç kimse eleştiriye gelemiyo herzaman olumlu yorumlar yazmak zorunda değiliz ki biz...düşüncelerimizi özgürce söyleyemiceksek bu forumda ne işimiz var ben anlamıyorum...biraz eleştirilere açık olalım lütfen..illa ay canım şöyle yap ah canım böyle yap demek zorundamıyız bize yanlış geleni altını çizerek söylüyorum hakaret boyutunda olmaksızın dile getirmenin neresi yanlış...ben herkezin sırtını sıvazlamak zorunda değilim...ha tabiki insanlık görevimi sonuna kadar yaparım ama bu yanlışlarını görmezden gelirim anlamınada gelmiyo sadece bu konu için söylemiyorum bunu...buraya açılan diğer konular içinde aynı şeyi düşünüyorum içimizden biri hoşumuza gitmicek bişi söylediği anda yapıştırıyoruz etiketi sen nasıl insansın diye yapmayalım bunu biraz açık olalım eleştirilere....
dün evin tozunu almadım diye içim içimi yiyor
işten sonra eve gidicem oruç halimle evi toparlayıp toz alıcam süpürüp silicem sonra banyoyu temizlicem ve tabi ki sonrasında da iftar hazırlığı...
bunun tembellikle alakası var sevgili konu sahibi arkadaşım sen bedenini pasif bırakmışsın bi süre sonrada temizlik yapmayı yük olarak görüyorsun..
oysa ki temizlik dininde bir emri helede ev temizliğini geçtim de duş almam bilmem ne demişsin
eşinin yerinde olsam sana katlanmazdım niye evlendi bu adam her işini kendi yapacaksa
sen akşama kadar evde k... devirip yat diye mi heyy allahım yaa:26::26::26:
o zaman bende nasıl olsa çalışan kadınım diyeyim sizde bebeğim var deyip sallayın işleriaklın yolu bir.aynen katılıyorum.cocuk halıya kustu 8 aylık daha bebegım aman dursun dedım nasılsa yıkamaya gıdecek ama beynımı kemırıyor ıste ordakı o mama kusugu temızlemeden rahat edemıyorum yıkamaya bıle gıdecek osla sıelrım onu ordan o sekılde veremem.cozemedım ben bu ısı
herkes eleştiri yapma hakkına sahiptir, lakin herkes sizin gibi düşünmez. siz kaldırabilirsiniz eleştiri ama başkasında yara açabilir.
hepimiz eşimizin, dostumuzun huyunu bilir eleştiri yaparız alınmaz bize biliriz ama burada ki insanları tanımıyoruz.
işte bu yüzden yorum yaparken dikkat edilmesi lazım, siz bilgisayarı kapatır işinize, gücünüze bakarsınız ama belki eleştirdiğiniz insan çok üzülür o an. kimseyi savunmuyorum genel konuştum tıpkı sizin genel konuştuğunuz gibi.
o yüzden ılımlı eleştiri şart, bir sözünüzle her şey değişedebilir insan hayatında unutmayalım, iyi günler size...
o zaman bende nasıl olsa çalışan kadınım diyeyim sizde bebeğim var deyip sallayın işleri
böyle olmaz ki bir kadın temiz olmalı mis gibi kokmalı günlerce duş almamda ne demek şahsen eşim duş almazsa aynı yatakta uyuyamam ben..
evimin temizliğine çok dikkat ederim eşim devamlı söyler çok beğeniyorum bu özelliğini diye bende mutlu oluyorum ondan böyle şeyler duyunca evim kirli olursa bırakın içinde hiç bişey yokmuş gibi yaşamayı uyuyamam ben herhalde
eşimde evde buna göre davranmaya başladı ortalığı önceki kadar dağıtmamaya falan..
Çok hastayım, kolum bacağım tutmuyor, ayağa kalkamıyorum, ev berbat halde diye konu açılsaydı yorumlar aynı acımasızlıkta olur muydu?
Hastalık gözle görünmüyor diye ciddiye almama durumu var burda.
Empati yoksunluğu var.
Eleştirilecek şey var, eleştirilmeyecek şey var.
deılmı.evıde gectımde bı kadın olarakda solemıyorum bır ınsan olarak banyo yapmamak kotu bı durumya bunu soleyınce anlayıssız oluyoruz.vucut temızlıgı cok onemlı bısey les gıbı kokarak olece yatmak aklım almıyor.kısacası bu ısı ben cozemedım.nasıl bır hastalık ne duydum ne gordum.
pazar gunlerı esım evde olur bana temızlık yaotırmaz sınır olurum bugunde olmayıversın olmeyız pıslıkten der.cocuklar habıre bı yerden dagıtır daralıyorum o durumda esımle kızımı hemen dısarı sepetlerım gıdın dolasın dıye o arada hallederım mıs gıbıde otururum ıns.herne durum ıcındeyse bı an once sılkelenıp kendıne gelmelı
Eleştirenler bi hastalığı eleştirdiklerinin farkındalardır umarım.
Konu sahibine tedavi görmesi gerektiği konu açıldıktan sonra söylendi.Kendisi de farkında değilmiş hastalığının.
Herkes her hastalığı bilmek,anlamak zorunda değil.
Bi geçmiş olsun demek bu kadar zor olmamalı.
Bir insan bu foruma gelip bir konu açıyor ve soru soruyorsa her türlü cevabı duymayı göze almış demektir.Ben bayanın yazdığı herşeyi tek tek okudum ve bir şey dikkatimi geçti.Yardım istiyor ama insanların söylediği şeyleri yapamam,edemem,ben ona gelemem vs.diye karşılık veriyor.Yani sorun var ama çözmek için çaba yok,mücadele yok.E biz ne yapalım ozaman.Tabiki eleştiririz.Siz hiç oturduğunuz yerden okus pokusla ev temizlendiğini gördünüz mü?Ben görmedim.Kalkıp bişeyler yapmak lazım oyüzden üzülmeyin ben size katılıyorum haklısınız.merak etmeyin ben neyi eleştirip eleştirmeyeceğimi gayet iyi bilirim..diyorum ya varsa rahatsız edici bii cümlem varsa buyrun çıkarıp beraber tartışalım ben özürümüde dilerim tabi eğer gerçekten haksız olduğuma inanılırsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?