Berbat bir ev kadiniyim

evlat olsa sevilmez diye bir tabir var

o geldi aklıma

kusura bakmayın hiç hoşlanmadım sizden :26:

hiç inandırıcı değil bende ev işlerinde çok hamarat değilimdir üşenmemden çamaşırları bile toplamam ama içerde kuruttuğum için ordan alır ütüler giyerim şuan mutfağımda dün akşamki bulaşıklar kirleri akıtılmış şekilde makineye yerleşmeyi bekliyorlar yani böyle durumlar olabilir ama
1- 30 makinelik çamaşır birikmez birikemez konfeksiyon atölyeniz olması lazım
2- mutfaktaki kokudan durulmaz komşularınız şikayete falan gelir
3- kedi her yere pislemiş diyorsunuz afedersin bokun üstünde mi oturuyorsunuz?
4- hiç bir eş böyle bir kadını mümkünatı yok kabul etmez tamam bir çok erkek çok titiz değildir ama senin gibi eşi hiçbir pis erkek kabul etmez
5- eşinin çoktan işten kovulması lazımdı pis bir halde işe gittiği için

yani bu liste uzaarr gider

ha birde pislikten bakımsızlıktan ölmeniz lazım sizin buraya yazmanız imkansız

Allahım lütfen bu konu fake olsun
lütfen Allahım lütfen lütfenn....

Gercek degil bence bu yazi... yani gercek olmamali :)

Tamam daginik ve pis olabilirsin diyelim ama o zaman en azindan kendine ozen gosterirsin... yada temizlik yapmayi sevmiyorsundur ama yemek yapmayi seviyorsundur..

Kimse herseyi dort dortluk super yapmiyor ama sen hic birsey yapmiyorsun... yurtdisindayim demissin hangi ulkedesin?? Mutlaka yardim almalisin bence... ve bu durumlari duzeltmeden bebek yapmamalisin.. once kendi hayatinin duzenini kurup sonra bebegi dusun derim..

onu düşündüm azönce

küflenmeden ziyade bir süre sonra sinek böcek yapaarrrr o kadar pislik ...aman Allahımm ...

bence biz boşuna yorum yapıyoruz bu kesinlikle eşinden sıkılmış gıcık bir adamın fake konusu !

çünkü bir çamaşır sepeti dolduğunda ohooo bi dolu çamaşır var diyoruz 30 makina çamaşır ne demek

bu çamaşırlar nerede bekliyor yahuuu .. yok yok gerçekten şaka bu .. canlandırırken gözümde.. geliyorlar bana

konu hiç inandırıcı değil arkadaş kafa bulmaya çalışıyo sanırım 2 ay hiç çamaşır yıkanmamış ne giyoyusunuz her gün mağazadan tek giyimlik kıyafet mi alıyosunuz hangi koca katlanır anlattığın sana küflü bulaşıklara hiç temizlik yapılmamış eve ya da haftada bir yıkanan kadınla hangi erkek aynı yatağa girer öyle midesi olan bi erkek var mı acaba

bencede yalan zaten ortalıklarda yok baksanıza yazdı çıktı gitti bizleride uyuz etti bende psikolojik bunalımlar yaşadım ama hiçbirzaman kendi temizliğimi aksatmadım hiç mi dışarıya çıkmıyor bu insan 30lu yaşlarında evlendiğinden beri evde mi acaba bide çocuk düşünüyormuş adamın midesiz olması lazım yanına yaklaşması için utanması lazım bunları yazdığına bu kadarda olamaz
tmm delirmiş kişilerin çöp evlerini bir çok kez gördük ama kıyamam yalnızlıktan delirmiş yaşlı teyzeler dedelerdi onlar bu arkadaşın deli olduğunu sanmıyorum gayet güzel bir şekilde anlatmış yaptıklarını

Ya tamamen uydurma veya aşırı abartı var.

Bu tembel olan insan bi temizlikçi çağırmaya da üşenmez herhalde.

Böyle giderse eşinizin sabrı taşabilir benden söylemesi... Kadın hatta insan dediğin biraz temiz olur bu ne yahu.. Psikolojik probleminiz falan olmadığına emin misiniz?

kalkıyorum ben hemen temizlik yapçam nerden başlasam diye düşünüyodum konuyu okuyunca artık önüme ne gelirse

önceden yazan olduysa kusura bakmasın...

depresyondasınız sanırım....

Beterin beteri vardır lafının noktası siz olmalısınız

Konunun gerçek olmadığına inanıyorum.
Gerçekse de kocanızın elini ayağını öpün bence.

Hayatı tutturamıyorum demişşsinde pisliği kokusmayı iyi tutturmussun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…