- Konu Sahibi Choupinette
-
Arkadaslar yalan falan degil, durust oldum acikca anlattim. Abartma falan yok.
Evet su an psikiyatriye gidiyorum tedavimi oluyorum 9 aydir panik atagim cunku.
Depresyon mu bilemiyorum, icimden hicbirsey gelmiyor yapmak. Az once esim aradi, ogle yemegine gelsene seni guzel bir restauranta goturcem dedi yalvardi yakardi ama yok canim hic istemiyor gitmekHic bisey yapmak istemiyorum, ne gezip dolasmak ne temizlik ne bisey. Bedava tatil verseler dominiklerde, yine gitmem istemem.
Daha cok sey var yazacagim da size hepsini yazmadim.
Mesela kocam ise gider sabah kahvaltisini bile hazirlamam, ac ac gider zavallim.
Bir de tuylerimi falan da almiyorum oyle uzun uzun geziyorum.
Cok kiziyorsunuz biliyorum, kotu laflari da hakediyorum.
Cok paspalim ben yaaa napicam nasil degisicem???
Konu gercek mi degilmi demeyin bir akil verin. Nasil degisirimki ben?
((
Daha cok sey var yazacagim da size hepsini yazmadim.
Mesela kocam ise gider sabah kahvaltisini bile hazirlamam, ac ac gider zavallim.
Bir de tuylerimi falan da almiyorum oyle uzun uzun geziyorum.
Cok kiziyorsunuz biliyorum, kotu laflari da hakediyorum.
Cok paspalim ben yaaa napicam nasil degisicem???
Konu gercek mi degilmi demeyin bir akil verin. Nasil degisirimki ben?
((
30 makinelik çamaşırınız varsa demek ki bütçeniz gayet yerinde, çok da para harcıyormuşsun, halin vaktin iyi olduğuna göre sana birkaç tavsiye:
Yemeği dışardan yiyin (yemek yapma derdiniz olmaz)
Kirlenen çamaşırları doğruca çöpe atın, sürekli yeni kıyafetler alın. (Makine açma derdiniz olmaz)
Bulaşık tabak çatal ne varsa onlar da doğruca çöpe gitsin (En azından orda küflensinler) Tabak çanakları stok yapın, kirlendikçe yenisini çıkarın, kirlenenleri de malum...
Yurt dışında olmasan sana eylemlere gitmeni önerecektim, tazyikli suyla mis gibi temizlenirdin banyo derdin de olmazdı.
Bir de temizlikçi tut, haftalık evi silsin süpürsün...
Sen de rahat et, evin de rahat etsin, kocan da...
Degilim arkadaslar fake degilim yaa.
Az once kocam yine aradi. Senin icin telaslaniyorum niye hicbirsey yapmak istemiyorsun dedi. Aksam sirk varmis bilet alayimmi gidelim dedi, yok dedim. offffffff ne olcak benim halim yaaa
Degilim arkadaslar fake degilim yaa.
Az once kocam yine aradi. Senin icin telaslaniyorum niye hicbirsey yapmak istemiyorsun dedi. Aksam sirk varmis bilet alayimmi gidelim dedi, yok dedim. offffffff ne olcak benim halim yaaa
Merhaba arkadaslar
Cok kotu durumdayim. Hayatimda hicbirseyi tutturamiyorum. Herkes is sahibi, coluk cocuk ev sahibi, ben 32 yasindayim ve hala ne isim var ne biseyim.
Evliyim. Evimi hic temizlemem, cok pasakliyim. Yemek bile yapmam, aksam kocam eve gelir yemegi o yapar zavallim. Bulasiklari bile haftalarca yikamadigim olmustur. Tabaklar kuflenir falan, ev bildigin cop kokar. Bir de kedimiz var, sagolsun her yere cisini kakasini yapar. Camasirlar yigildi, yaklasik 30 makinalik camasirim var hala yikamiyorum. 2 ay oncesinin camasirlari duruyor. Utu mutu hele hic yapmam. Kocam ise utusuz pantalon gomlekle gider, kiris kiris.
Evimiz cop ev gibi valla.
Hic istegim yok birseyler yapmaya.
Cok da para harcarim, idaremi bilmem. Esim bana nasil katlaniyor bilemiyorum.
Spora yazilmistim 3 ay once 6 ayligina. Hic girmiyorum bosuna oduyoruz parasini. Cok useniyorum, bildigin tembelin tekiyim.
Yurtdisindayim, bulundugum ulkenin dilini ogrenmem lazim. Kocam bir suru kitap aldi calisayim diye. Hic dokunmuyorum bile.
Paspalim, haftada 1 yikanirim. Sacimi taramam, oylesine bir topuz yaparim. Kendime hic bakmam, makyaj yapmayali cook uzun zaman olmustur. Giyimim desen daha berbat. Hic guzel giyinmem. Ustum basim paspal halde gezerim.
Hayati herseyi cok bosladim. Eskiden boyle degildim.
Siz nasil herseyi duzene koyuyorsunuz anlamiyorum. Ben bildigin tembelim yahu.
Napicam nasil herseyi bir duzene oturtacamki?
Berbat haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?