Berbat bir ev kadiniyim

ıyy yok ya bu nasıl bi rahatsızlık insanların kafası bile bozukken kendini temizliğe veriyo okurken bile ruhum daraldı

fake konuların genel özelliği;
yardım istenildiği halde o kadar verilen tavsiyeleri, yorumları umursamayıp
napacam ben die isyana devam etmektir

veeeeeeeeeeeee... sadece fake değilim diyip durmak,başka hiçbişey yapmadan sürekli yeni saçmalıklar üretip plak gibi aynı şeyleri tekrarlamaktır...

Degilim arkadaslar fake degilim yaa.
Az once kocam yine aradi. Senin icin telaslaniyorum niye hicbirsey yapmak istemiyorsun dedi. Aksam sirk varmis bilet alayimmi gidelim dedi, yok dedim. offffffff ne olcak benim halim yaaa

kalk giyin, esinle yemege git. aksam sirke de gidin adamin ashabini bozma

ben senden cok farkli degilim.
icimden gelmiyo diye yapmasam varya kurtlaniriz. zorunda oldugum icin yapiyorum. kalk sen de yap hosuna gitmese de. bittikten sonra hosuna gidecek.

sirkte eglenmemis olsan da bu aksam sirke gittim dusuncesi seni mutlu edecek.

kendini cok salmissin. depresyondasin. ama yenilme. istemesen de yap bazi seyleri. caninin temizlik yapmasini yemek yapmasini falan istemesini beklersen iyice batarsin foseptige. bu arada evini bana webcamden goster bu kadar yazdim bosa gitmesin.

olabilir aslında çok titiz olan ben bile bi dönem öyle bi durumdaydım ya sabah uyanıyordum üzerimi değiştirmeye bile üşeniyordum bütün gün pijamalarla dolaşıyordum ne evi süpürüyordum ne bulaşık yıkıyordum her taraf toz içinde ve işin ilginci artık bundan rahatsız bile olmuyordum başka zaman olsa o evde 1 dk bile duramazdım ama o zaman hamileydim vücudum çok ağırlaşmıştı hiçbirşey yapmak istemiyordum ve kendimi hiç iyi hissetmiyordum. size engel ne? aslında insan oturdukça daha çok tembelleşiyor

kızlar profili inceledim arkadaş bebek de düşürmüş psikolojisi gerçekten bozuktur belkide çocuk sahibi olma aşamasında olur böyle şeyler arada

millette ne kocalar var be az bi toz almasan evi bişey götürüyor diye kafanın etini yerler senin kocanın dünyada eşi benzeri yok sen ondan bi çocuk yap genleri yayılsın etrafa türkiyenin bu tür erkeklere ihtiyacı var

aynen arkadasim ya, seni bulduguma cok sevindim. Dedigin gibi hepsi ustume ustume geliyor. Ayda 1 falan kalkisiyorum heryeri tertemiz yapiyorum saatlerce temizlik yapiyorum piril piril oluyor evim. ama ertesi gun yine pislik goturuyor bu seferde yapmak istemiyorum iste. Hergun 10 saat temizlikmi yapicam ya. aaaa

şakamı bu ya bizimle alaymı geçiyorsun.2 ay çamaşır yıkanmıyor.1 hafta bulaşık yıkanmıyor küfleniyor,banyo yapılmıyor.bütün kk evini temizlemeye gelse evini paklamayamaz. midendemi bulanmıyor pisliği gördükce.eğer konun doğruysa hemen acil doktora git.asılında doğruda olabilir teyzemin apartmanında bir kadın vardı.evinde ne iş yapıyordu nede banyo yapıyordu.evi çöp evdi wc içi dolu kocası gelince suyu döküyordu.evinin kapısını açtığı zaman evden çok kötü kokular geliyordu.evde hiç iş yapılmıyor yemek yapılmıyor.kadından öyle kötü kokular geliyorduki yanından geçerken nefesimizi tutuyorduk.2 kızı vardı onlarda annesi gibi yaşları 40,45 arası.hiç evlenmemişler normal konuşuyorlar ama ruh hastası olmuşlar.birbirlerini dövüyorlardı sopalarla.hem hatta biribirine catal batırmıştı.anneleri gençken normalmiş evlenmiş yuvasını kurmuş.2 kızı 1 oğlu olmuş.sonra yaş ilerledikce ruh hastası olmuş.kızlarıda 20 li yaşlara kadar normalmiş sonradan onlarda anneleri gibi olmuş.oğulları normal evlendi iş sahibide oldu.kızlar evlenmedi.genetikmi anlamadım kızlar anneye.oğlan babaya.oğlan babası gibi normal.sizin bence anlattıklarınız doğruysa doktora görünmenizde fayda var

Arkadaslar niye dalga geciyorsunuz?
Fake ya da degil arkadasin hastaligi "Messie Sendromu"dur ...
Bir an once tedavi olmasi gerekmekedir.
Boyle insanlar duymadiniz mi hic?
Cop evler nasil oluyor saniyorsunuz?

Kendisi en ezindan farkinda...

Yalniz Messie Sendromunu sadece "toplamak, biriktirmek" olarak degerlendirmek yanlistir "Atamamak,
ayrılamamak, kopamamak"
anlamında da değerlendirmek
gerekir...
Bu anlamda davranis bicimi incelendiginde, hic vakit kaybedilmemesi gerekmektedir...

3.maddeede koptum ben valla aynen bir insanın böyle yaşaması için ruhsal bozukluğu olması lazım.

Son düzenleme:

tamam evimi birine webcamdan gostereyim de inanin artik fake demeyin, cozum sunun bana, her gelen ay pasakli diyip gidiyor. Evet pasakliyim bunu ilk mesajimda da yazdim. Pasakliyim, tembelim. Belki depresyondayim ondan belki baska sebepten. Ama yeter bende boyle olmak istemiyorum artik. Evet bebek istedigimiz dogru. Bebekten sonra degisirsin diyor esim. Bir de bebek dusurdum o da dogru.

iyide arkadaşın atamama sorunu yok ki..
çöpleri atamıyor hadi..makinaya çamaşır atamamasıda mı messie sendromu Allah aşkına

atamıyor ayrılmıyor değil ki temizlemiyor temizleyemiyor pis yani tıptaki adı ne acaba bunun evdeki pis tabaklarından pis çamaşırlarından mı ayrılamıyor acaba:44:

benımde pek ınanasım gelmedı soyledıklerıne ama tedavi goruyorsan olmayacak dıye bısey yok belkıde anlattıgınız gıbı durumlar olabılıyo bıze cok tuhaf gelsede .sana burdan ne yardım edebılırız ,nede akıl verebılırız senın ıcınden gelecek ona da rahatsızlıgın engel oluyo bellıkı, bence tedavıne sonuna kadar bıtır emınım faydası olacaktır .doktorunla paylassan belkı senın daha faydana olacaktır bırde soylemeden edemıycem evde hayvan beslemek bellı basına bı ozen ıster hadı senı gectım rahatsız olmuyosun hayvanın pıslıgınden barı hayvana acı sal gıtsın yaaaaaaa

valla sabahtan beri uç kanepe sıldım gardrobumu temızledım sandalyelerimi falan sıldım daha aksama kadar cok ıs yapardım ama senı okuyunca ıster ıstemez tembellık yapasım geldı valla ne yapayım ben sımdı bıde ogle yemegı yedım guzel bı uyku ıyı gıder aslında ama ...

Galiba dedigin gibi birsey oldu arkadasim, oturdukca tembellestim daha da icinden cikilamaz hale geldim.

tmm hasta olabilir amainsan temizlikçi tutar ne bileyim eşinden dostundan yardım ister dimi ama temizlik yapamıyorum ne olun gelin diye yalvarırım bile ben ya çöpümüz bir gün evde kalsa koku yapsa nasıl rahatsız oluyorum o evin kokusunu düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…