- Konu Sahibi Choupinette
-
Merhaba arkadaslar
Cok kotu durumdayim. Hayatimda hicbirseyi tutturamiyorum. Herkes is sahibi, coluk cocuk ev sahibi, ben 32 yasindayim ve hala ne isim var ne biseyim.
Evliyim. Evimi hic temizlemem, cok pasakliyim. Yemek bile yapmam, aksam kocam eve gelir yemegi o yapar zavallim. Bulasiklari bile haftalarca yikamadigim olmustur. Tabaklar kuflenir falan, ev bildigin cop kokar. Bir de kedimiz var, sagolsun her yere cisini kakasini yapar. Camasirlar yigildi, yaklasik 30 makinalik camasirim var hala yikamiyorum. 2 ay oncesinin camasirlari duruyor. Utu mutu hele hic yapmam. Kocam ise utusuz pantalon gomlekle gider, kiris kiris.
Evimiz cop ev gibi valla.
Hic istegim yok birseyler yapmaya.
Cok da para harcarim, idaremi bilmem. Esim bana nasil katlaniyor bilemiyorum.
Spora yazilmistim 3 ay once 6 ayligina. Hic girmiyorum bosuna oduyoruz parasini. Cok useniyorum, bildigin tembelin tekiyim.
Yurtdisindayim, bulundugum ulkenin dilini ogrenmem lazim. Kocam bir suru kitap aldi calisayim diye. Hic dokunmuyorum bile.
Paspalim, haftada 1 yikanirim. Sacimi taramam, oylesine bir topuz yaparim. Kendime hic bakmam, makyaj yapmayali cook uzun zaman olmustur. Giyimim desen daha berbat. Hic guzel giyinmem. Ustum basim paspal halde gezerim.
Hayati herseyi cok bosladim. Eskiden boyle degildim.
Siz nasil herseyi duzene koyuyorsunuz anlamiyorum. Ben bildigin tembelim yahu.
Napicam nasil herseyi bir duzene oturtacamki?
Berbat haldeyim.
fake konuların genel özelliği;
yardım istenildiği halde o kadar verilen tavsiyeleri, yorumları umursamayıp
napacam ben die isyana devam etmektir
Degilim arkadaslar fake degilim yaa.
Az once kocam yine aradi. Senin icin telaslaniyorum niye hicbirsey yapmak istemiyorsun dedi. Aksam sirk varmis bilet alayimmi gidelim dedi, yok dedim. offffffff ne olcak benim halim yaaa
Daha cok sey var yazacagim da size hepsini yazmadim.
Mesela kocam ise gider sabah kahvaltisini bile hazirlamam, ac ac gider zavallim.
Bir de tuylerimi falan da almiyorum oyle uzun uzun geziyorum.
Cok kiziyorsunuz biliyorum, kotu laflari da hakediyorum.
Cok paspalim ben yaaa napicam nasil degisicem???
Konu gercek mi degilmi demeyin bir akil verin. Nasil degisirimki ben?
((
Evimi ben de temizleyemiyorum. Bizim de tavşanımız her yere tuvaletini yapıyor temizleyemiyorum istediğim gibi. Bulaşıkları makine almadan önce haftada bir yıkardım. Hiç ütü yapmam neredeyse. Taşındığım eve taşınırken bile sadece salonun camlarını sildim. Gerisi hala pis :) Çamaşırları yıkayıp asarım 1 hafta toplamadığım olur. Hatta çamaşırlıktan alıp giyeriz :)
Yemek nadiren yaparım çoğunlukla eşim yapar.
Ama ben çalışıyorum ve üşengeçlik ve yorgunluk birleşince hadi diyorum olabilir.
Sen benim de üst versiyonummuşsun ya :)
Hepsini birden yapmaya çalışma bence.
Yoksa hepsi üstüne üstüne gelir.
Bugün çamaşırları hallederek başlayabilirsin bence.
Hadi kolay gelsin..
pis evinin fotolarını koy inanalım
3.maddeede koptum ben vallahiç inandırıcı değilbende ev işlerinde çok hamarat değilimdir üşenmemden çamaşırları bile toplamam ama içerde kuruttuğum için ordan alır ütüler giyerim şuan mutfağımda dün akşamki bulaşıklar kirleri akıtılmış şekilde makineye yerleşmeyi bekliyorlar yani böyle durumlar olabilir ama
1- 30 makinelik çamaşır birikmez birikemez konfeksiyon atölyeniz olması lazım
2- mutfaktaki kokudan durulmaz komşularınız şikayete falan gelir
3- kedi her yere pislemiş diyorsunuz afedersin bokun üstünde mi oturuyorsunuz?
4- hiç bir eş böyle bir kadını mümkünatı yok kabul etmez tamam bir çok erkek çok titiz değildir ama senin gibi eşi hiçbir pis erkek kabul etmez
5- eşinin çoktan işten kovulması lazımdı pis bir halde işe gittiği için
yani bu liste uzaarr gider
ha birde pislikten bakımsızlıktan ölmeniz lazım sizin buraya yazmanız imkansız
kalk giyin, esinle yemege git. aksam sirke de gidin adamin ashabini bozma
ben senden cok farkli degilim.
icimden gelmiyo diye yapmasam varya kurtlaniriz. zorunda oldugum icin yapiyorum. kalk sen de yap hosuna gitmese de. bittikten sonra hosuna gidecek.
sirkte eglenmemis olsan da bu aksam sirke gittim dusuncesi seni mutlu edecek.
kendini cok salmissin. depresyondasin. ama yenilme. istemesen de yap bazi seyleri. caninin temizlik yapmasini yemek yapmasini falan istemesini beklersen iyice batarsin foseptige. bu arada evini bana webcamden goster bu kadar yazdim bosa gitmesin.
Arkadaslar niye dalga geciyorsunuz?
Fake ya da degil arkadasin hastaligi "Messie Sendromu"dur ...
Bir an once tedavi olmasi gerekmekedir.
Boyle insanlar duymadiniz mi hic?
Cop evler nasil oluyor saniyorsunuz?
Kendisi en ezindan farkinda...
Yalniz Messie Sendromunu sadece "toplamak, biriktirmek" olarak degerlendirmek yanlistir "Atamamak,
ayrılamamak, kopamamak"
anlamında da değerlendirmek
gerekir...
Bu anlamda davranis bicimi incelendiginde, hic vakit kaybedilmemesi gerekmektedir...
Arkadaslar niye dalga geciyorsunuz?
Fake ya da degil arkadasin hastaligi "Messie Sendromu"dur ...
Bir an once tedavi olmasi gerekmekedir.
Boyle insanlar duymadiniz mi hic?
Cop evler nasil oluyor saniyorsunuz?
Kendisi en ezindan farkinda...
Yalniz Messie Sendromunu sadece "toplamak, biriktirmek" olarak degerlendirmek yanlistir "Atamamak,
ayrılamamak, kopamamak"
anlamında da değerlendirmek
gerekir...
Bu anlamda davranis bicimi incelendiginde, hic vakit kaybedilmemesi gerekmektedir...
bence kocası kapının önüne koymuştur da, üşendiği için gidememiştir
olabilir aslında çok titiz olan ben bile bi dönem öyle bi durumdaydım ya sabah uyanıyordum üzerimi değiştirmeye bile üşeniyordum bütün gün pijamalarla dolaşıyordum ne evi süpürüyordum ne bulaşık yıkıyordum her taraf toz içinde ve işin ilginci artık bundan rahatsız bile olmuyordum başka zaman olsa o evde 1 dk bile duramazdım ama o zaman hamileydim vücudum çok ağırlaşmıştı hiçbirşey yapmak istemiyordum ve kendimi hiç iyi hissetmiyordum. size engel ne? aslında insan oturdukça daha çok tembelleşiyor
benımde pek ınanasım gelmedı soyledıklerıne ama tedavi goruyorsan olmayacak dıye bısey yok belkıde anlattıgınız gıbı durumlar olabılıyo bıze cok tuhaf gelsede .sana burdan ne yardım edebılırız ,nede akıl verebılırız senın ıcınden gelecek ona da rahatsızlıgın engel oluyo bellıkı, bence tedavıne sonuna kadar bıtır emınım faydası olacaktır .doktorunla paylassan belkı senın daha faydana olacaktır bırde soylemeden edemıycem evde hayvan beslemek bellı basına bı ozen ıster hadı senı gectım rahatsız olmuyosun hayvanın pıslıgınden barı hayvana acı sal gıtsın yaaaaaaa
valla sabahtan beri uç kanepe sıldım gardrobumu temızledım sandalyelerimi falan sıldım daha aksama kadar cok ıs yapardım ama senı okuyunca ıster ıstemez tembellık yapasım geldı valla ne yapayım ben sımdı bıde ogle yemegı yedım guzel bı uyku ıyı gıder aslında ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?