Berbat bir hayat

bilmeyennkisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
18
0
1
29
Merhaba 27 yaşındayım . Ailemle özellikle babamdan gördüğüm fiziksel şiddet psikolojik şiddetlere dayanamadım kendi de evden kovduğu icin iki ay önce erkek arkadaşımın yanına geldim kendinin de gel demesiyle ama herşey o kadar kötü gitti ki para uğruna internet üzerinden özel videolar satıp beni de tehditleri yüzünden buna mecbur etti ve hamile kaldığımı öğrendim . Şimdi kendisi sahip çıkmayı bırakın yüzüme bakmıyor özele gidecek imkanım yok devlete gittim ama emin olamıyorum kürtaj konusunda çevremin ailemin öğrenmesi konusunda . Ölmeyi düşünüyorum artık başka çarem kalmadı . Dertleşeceğim kimsem olmadığı icin de buraya içimi dökmek istedim bir

Çalışmadığım icin sigortam halen babamın üzerine o açıdan korkuyorum

Sgkya gidip, bu işlemi yaptırdınız mı? 25ten sonra kadınların babalarından sigortası düşüyor. Sgkya gitmek gerekiyor bunu tekrar eski haline getirmek için.

Birde ailenin öğrenme durumu olacağını sanmıyorum. E nabızda kayıtlı numara gidiyor bilgiler mesajla

Merhaba 27 yaşındayım . Ailemle özellikle babamdan gördüğüm fiziksel şiddet psikolojik şiddetlere dayanamadım kendi de evden kovduğu icin iki ay önce erkek arkadaşımın yanına geldim kendinin de gel demesiyle ama herşey o kadar kötü gitti ki para uğruna internet üzerinden özel videolar satıp beni de tehditleri yüzünden buna mecbur etti ve hamile kaldığımı öğrendim . Şimdi kendisi sahip çıkmayı bırakın yüzüme bakmıyor özele gidecek imkanım yok devlete gittim ama emin olamıyorum kürtaj konusunda çevremin ailemin öğrenmesi konusunda . Ölmeyi düşünüyorum artık başka çarem kalmadı . Dertleşeceğim kimsem olmadığı icin de buraya içimi dökmek istedim bir

Erkek arkadaşınızla internet üzerinden sattığınız özel videolarda bedeninizi mi sergilediniz, ilişki görüntüleri mi paylaştınız ? Erkek arkadaşınızdan mı hamile kaldınız yoksa çok daha kötü bir istismar mı söz konusu ?

Bebegi aldirmaniz gerekiyor sizin yaşadığınız hayattan daha beter bir hayat yasamamasi için ayrica bedeli ne olursa olsun o evden ayrılıp kendi hayatınızı kurtarmaniz bi yolunu bulun farkli bir sehire gidip bir is bulun birseyler yapın ama kalmayin

Back
X