Berbat bir hayat

üzücü bir durum özel klinikte yapılabiliyor yasal süreci aşmayın kayıta başka sebebler yazabiliyorlar . Cevremde birisi daha önce yaptırdı ordan biliyorum...

Anlatılanlar çok ciddi, yazdıkları gerçekse kişi psikolojik anlamda pek iyi olmadığından sağlıklı düşünemeyebilir. Adam tarafından ve babası tarafından uzunca bir süre baskıya maruz kalmış her şey korkutucu da geldiğinden derneklerle iletişime geçmekte de sıkıntı yaşayabilir.
@Mune kişinin ve anlattıklarının gerçek olduğunu kanıtlayabilir misiniz? Eğer öyleyse ciddi adımlar atılmalı burada forumda olacak iş değil bence.
Bebeğin babası erkek arkadaşınız mı? Başkalarıyla birlikteliğe zorladı mı sizi?
evet erkek arkadaşım cok kez zorladı ama yaptıramadı bu sefer de psikolojik sürekli aşağılama hakaret küfür sokağa düşersen daha beter olursun gibisinden söylemlerde bulundu

Off, ekstrem bir durum yoktu. Hatta burada konu açmıştım, kaç kişinin daha başına gelmiş. İnternette bununla ilgili kaç tane kaynak var.

25 yaşını doldurmuş ve halen üniversite öğreniminde olan gençler ile anne veya babasından sağlık hizmeti alamayan 18 yaş üstü gençlerin genel sağlık sigortası tescil işlemi SGK tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. Bu kapsamda tescil edilen kişiler bulundukları İlçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurarak gelir testi yaptırabilir ve gelir durumunun düşük çıkması halinde genel sağlık sigortasından ücretsiz faydalanabilirler.

18 yaş üstünde olan gençlerden anne veya babası genel sağlık sigortalısı olanlar lise öğrenimi için 20 yaş, üniversite öğrenimi için 25 yaşına kadar genel sağlık sigortasından faydalanmaya devam ederler.
Tandigim teyzeler var babasından sağlık güvencesi olan öyle birşey yok

Yanlis bilgi. Calismayan kiz cocugu icin omur boyu gecerli baba yetim ayligi ve saglik sigortasi

Tamam işte sistem artık 25te düşürüyor kaydı, sgkya gidip yazdığım gibi tekrar eski haline getiriyor, bir borç ödemeden ve bu hakkını kullanmaya devam edebiliyor.

evet erkek arkadaşım cok kez zorladı ama yaptıramadı bu sefer de psikolojik sürekli aşağılama hakaret küfür sokağa düşersen daha beter olursun gibisinden söylemlerde bulundu

BUlunduğun şehirde, kadınlar için hizmet veren belediye binaları yok mu? Bazı belediyeler kadınlara ücretsiz sağlık hizmeti verebiliyor.

Senin için en doğrusu kadın sığınmaya başvurmak olur. 😔😔

BUlunduğun şehirde, kadınlar için hizmet veren belediye binaları yok mu? Bazı belediyeler kadınlara ücretsiz sağlık hizmeti verebiliyor.

Senin için en doğrusu kadın sığınmaya başvurmak olur. 😔😔
İzmir’in küçük bir ilçesindeyim olduğunu sanmıyorum ama merkez de var mı bilmiyorum bakıyorum şuanda 😢

Tamam işte sistem artık 25te düşürüyor kaydı, sgkya gidip yazdığım gibi tekrar eski haline getiriyor, bir borç ödemeden ve bu hakkını kullanmaya devam edebiliyor.
Ben mart 1998 doğumluyum, kaydım düşer mi? Normalde çalışıyordum ama işten ayrıldım şu an işsizim, kendi sigortamdan yararlanıyorum su an ama onun da zamanı dolmak üzere.

Ben mart 1998 doğumluyum, kaydım düşer mi? Normalde çalışıyordum ama işten ayrıldım şu an işsizim, kendi sigortamdan yararlanıyorum su an ama onun da zamanı dolmak üzere.
Çocuğu aldıramadınız hala. Biran önce gidin devlet hastanesine alınıyor mu alınmıyor mu diye muayenelere gidin. Burada sorarak net bilgi edinemezsiniz. Hastaneye gitmeden olmaz gittiğinizde Dr. küçük mü dedi başka Dr. gidin. Bunları denemeden bilemesiniz. Ayrıca babanızın SGK. bakınsanız bile size yapılan hiç bir müdahaleyi bilemez babanız. Bu yüzden korkup sakın vakit kaybetmeyin.

Ayrıca kürtaj olduktan sonra o pislik adamdan biran önce kurtulun. Sizi çok büyük bir bataklığa sürükleyecek bu adam. Gidecek yeriniz yoksa. Yatılı hasta bakımı gibi işler oluyor. Kendinize öyle bir iş bulun. Hem kalacak yeriniz olur. Hem de para kazanmış olursunuz. Bol bol birikim yapın Boş vakitlerinizde yatılı işte kendinizi geliştire bildiğiniz kadar geliştirirsiniz. Bol bol kişisel gelişim kitapları okuyun Zamanla da tatil günlerinizde Mesleki kurslara gidersiniz. Online kurslar bile oluyor. Bol bol ders çalışarak Online dil öğrenebilirsiniz. Yani Artık ne yaparsanız kendiniz için yapın kendinizi iş hayatına tam anlamıyla hazırlamadan kendinizi geliştirmeden yatılı işten ayrılmayın. Ne zaman tmm artık İyi bir birikimim var mesleğim var. Ayaklarımın üzerinde durabiliyorum dediğinizde bırakın yatılı işi

Çocuğu aldıramadınız hala. Biran önce gidin devlet hastanesine alınıyor mu alınmıyor mu diye muayenelere gidin. Burada sorarak net bilgi edinemezsiniz. Hastaneye gitmeden olmaz gittiğinizde Dr. küçük mü dedi başka Dr. gidin. Bunları denemeden bilemesiniz. Ayrıca babanızın SGK. bakınsanız bile size yapılan hiç bir müdahaleyi bilemez babanız. Bu yüzden korkup sakın vakit kaybetmeyin.

Ayrıca kürtaj olduktan sonra o pislik adamdan biran önce kurtulun. Sizi çok büyük bir bataklığa sürükleyecek bu adam. Gidecek yeriniz yoksa. Yatılı hasta bakımı gibi işler oluyor. Kendinize öyle bir iş bulun. Hem kalacak yeriniz olur. Hem de para kazanmış olursunuz. Bol bol birikim yapın Boş vakitlerinizde yatılı işte kendinizi geliştire bildiğiniz kadar geliştirirsiniz. Bol bol kişisel gelişim kitapları okuyun Zamanla da tatil günlerinizde Mesleki kurslara gidersiniz. Online kurslar bile oluyor. Bol bol ders çalışarak Online dil öğrenebilirsiniz. Yani Artık ne yaparsanız kendiniz için yapın kendinizi iş hayatına tam anlamıyla hazırlamadan kendinizi geliştirmeden yatılı işten ayrılmayın. Ne zaman tmm artık İyi bir birikimim var mesleğim var. Ayaklarımın üzerinde durabiliyorum dediğinizde bırakın yatılı işi
Ben konuyu açan kişi değilim, kendi sorunum hakkında siz bilgi sahibisiniz diye yazdım size. Çünkü öğrenemedim internetten

Ben konuyu açan kişi değilim, kendi sorunum hakkında siz bilgi sahibisiniz diye yazdım size. Çünkü öğrenemedim internetten
Çok pardon sizi konu sahibi🙈 zannettim. Yazdıklarım konu sahibine hitaben yazmıştım Umarım konu sahibi hayatını düzene sokabilecek adımlar atmıştır

Ben 1997 doğumluyum, 25 yaşıma girince babam üzerinden olan sgk silindi ama sgk'ya gidip, kesildiğini söyledim, sgk'yı devam ettirdiler. Eğer sizin silindiyse sgk'ya gidip, eskisi gibi babanızın sgk'sından yararlanabilirsiniz.

Ben 1997 doğumluyum, 25 yaşıma girince babam üzerinden olan sgk silindi ama sgk'ya gidip, kesildiğini söyledim, sgk'yı devam ettirdiler. Eğer sizin silindiyse sgk'ya gidip, eskisi gibi babanızın sgk'sından yararlanabilirsiniz.
Babanızın kimliğini götürdünüz mü? Yoksa sadece gidip konuştunuz mu? Bir de ben babamın sgksından yararlanırken hastaneye gidip tahlil yaptırsam babam sonuçlardan haberdar olabilir mi? Kadın doğuma da gidiyorum çünkü

Back
X