• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat haldeyim

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Uyandım haberlere baktım ..ölü sayısı artmış...yaralılar var onlarca...şehitlerimiz ...of .ne kolay çıkıyor ağızdan şehit lafı.oysa NE zor yaşananlar..
Daha bir kac saat önce hayattaydılar,gülüyorlardı ,üşümüş ellerini kavuşturup evlerine gitmek için sabırsızlanıyorlardı kimbilir.kimbilir ne dertleri vardı, kimi karısını kimi çocuğunu kimi ana babasını düşünüyordu, ne planları vardı NE hayalleri kimbilir...ne çok da uyumaya ihtiyacları vardı belki uykusuzdular kim bilir ..bilmiyorlardı böylesine bi uykuya gidişi..
Canım yanıyor canım kanıyor , gecenin bu saati yaşam sebebim elimden tamamen gitmiş gibi hissediyorum .Zaten yolunda gitmeyen işlerim vardı, üzerine bu acılar artık çekilemez hale getirdi..ağlıyorum içim paramparça.onlarca evde ağıt yakılıyor şuan. Ah evladım,ah kocam,ah babam,ah oğlum,ah ah ah!!!!Bu ne kötü dünya böyle, gidip bulsam herbirinin ailesini ,öpsem ellerini sarılsam sımsıkı ,ne cümle ne kelime desem de içlerindeki ateşi söndürsem..Şehit! Makamın NE yüce, ne büyüksün sen bilmezsin ey şehit! Senin kadrini Mevla bilecek o verecek hakkını.Bizden bekleme ey şehit!bizim günahkar ağızlarımızdan dökülen bi kac dua sana yaramaz..ki sen ki şefaatçi olacaksın ailenede...ne yücesin ey şehit!
Keşke şimdi ben bunları yazmasaydım da sen de eşinin yanında evinde anacığının yanında olaydın ..sıcacık yatağında yataydın.Gülen yüzün NE sıcak fotoğrafında..bakamıyorum şehidim.ebedi gülün inşallah yattığımız yerde..
Ne denir böyle durumda , ne lanet okunursa hepsi ağzımda bunu yapan terörist pisliklere..Kahrolsunlar.Allah bir daha fırsat vermesin onlara.Tüm tuzaklarını boşa çıkarsın.
Yeter artık yeter kalmadı artık içimizde sevinç yaşam arzusu...Allah belanızı versin pislikler...şimdi sevdiklerimin yüzüne bakıyorum Ya diyorum Ya orada olsalardı..araşıp birbirimizi bi yere çıkmayın diye uyarmaktan başka bişey gelmiyor..Gitme bi yere aman çıkma.....güZel memleketimi ne hale getirdiler...çok mu şeymiş adam gibi yaşamak..çok mu.eridim İnanın.eridim.ağlıyorum şimdilik tek yapabildiğim ...

Allah bunlara sebep olanların yanına bırakmasın inşAllah. Ne denir ki?

Haklısın. .bu nereye kadar sürecek böyle? ateş düştüğü yer yakıyor. .birkaç gün sonra unutulacak. ama o aileler..bu işi yapanları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. .

Başımız sağolsun.. bugün acımız çok büyük.

Benm de en ağırıma giden şehit sayısının verilmesi.Bir insan koskoca bir dünya baba,abi,evlat,eş,arkadaş daha nicesi.bence 1 değil yani.O kadar alışıldı ki sayılara.
Hele ki bir vekil ölmek için para alıyorlar demişti.açsınlar o zaman her türlü tazminatsız istifa yolunu.bakalım sonuç ne olacak.

Rabbim ailelerine sabir versin..
Mekanlari cennet olsun...

Allah bunlarin belasini versin..adiler...
Kazdiklari kuyularda bogulsunlar insAllah..

Bu mübarek günde dua edelim. Şehitlerimiz için dua edelim. Vatanımızın huzuruna bütünlüğüne kast eden düşmanların ve vatan hainlerinin kahru perişan olmaları için dua edelim. DUA EDELİM...

Korkar olduk yaşamaya, dışarı çıkmaya, otobüste metroda bi sakallı tipi değişik gördüm ulan ışid olmasın diyip indiğim oldu...ya bomba patlatacaksa ..aman kalabalığa karışmayınlar,meydanlarda buluşmayınlar..şunun tipi garip ,bu arabadakiler değişik şurdan gideyimler...hoşgeldin şizofrenik yaşam.sorumlusu kim bunların hiçkimse..bombadır patlar.polislik desen "yan yatmakla olmaz "mv nin ifadesiyle,fıtratında var zaten ,kader kısmet, bir kac kınama,kın kın kın kın cenazeler de defnedilir..aileler ziyaret edilir..para verilir hepsine..tamaaaaam haydi geçmiş olsun .kapanış.
Baştakilerin derdi başka..

Bu güzel ülkeyi kana bulayanlar, çocuklarımızın geleceğini karartanlar, evlatları yetim, anneleri evlatsız bırakanlar, siyasete insan hayatını alet edenler.. bugün başkentin sokaklarında huzurla yürüyemiyorsak, her siren sesini dikkat kesilip dinliyorsak sorumlusu sizsiniz. ne bu hayatta ne de ahirette bi gram huzur bulamazsınız inşallah.

Mutsuz olduğum kadar da kızgınım. Bizi robot misali duygusuzlaştıranlara, alıştıranlara, fıtrat diyenlere ve işini yapamayan istihbarata kızgınım.

Şehitler ölmez diyorlar.Ölüyorlar hem de boşu boşuna ölüyorlar.Sokakta maçta otobüs durağında havaalanında yolda

hiç suçları yokken ölüyorlar ölüyoruz.Anneler babalar evlatlar gidiyor.Geride kalanlara da içi acıya acıya nefes almak

gün saymak kalıyor.Ortalık kan gölü ama kanları yerde kalmayacak diyorlar.Siz onu gidin ateş düşenlere anlatın.

Yarın sen ben o olmayacağı ne malum?Senin benim onun onlardan onların bizden ne farkı var?

Yazık gidenlere.Yazık gideceklere.Yazık bu millete memlekete

Hanımlar,
üzülüyoruz hepimiz, anlıyorum ama bu gibi konuların ucu hep siyasete dayandığından yasaktır.

Back
X