Berbat ve anlamsız gece :(

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
Kızlar merhaba uyku sersemi neye ugradigimi şaşırarak yazıyorum. Bu gece yedi kere aynı rüyadan dolayı uyandım ve dua Edip yatmama rağmen yine tekrarladı
Birincisini çok net hatırlıyorum okul gibi bir yerdeyim bodrum katına iniyorum bir çıkış kapısı var yaşlı sevimsiz kısa boylu beyaz yüzlü gözlerine bakınca içine çeken bir karanlıkla dolu kadın siyah elbiseli üzerime geliyor
İttiriyorum nas okuyarak ama böyle bağırarak bastırarak okursam işe yarıyor gözleri dönüyor tuhaf sesler çıkarıyor gönderiyorum onu
Uyanıyorum korkmuş terlemiş halde dua kolyem takılı dualar ediyorum yine tekrar uyuyorum (gerçekten)
Kızlar bu defa başka yerde bambaşka bir rüyada yine bir kapıdan aniden aynı kadın beliriyor. Tam üst üste 7 defa uyandım uyudum 7 defa da gördüm ! Hepsi farklı rüyalar ama kadın aynı çok etkilendim uyandım ağladım kapıdan gelecek diye korktum uyku sersemi internette benzeri bir yorum yok.. Olsa bile yedi defa üst üste aynı kadını görmek nedir arkadaşlar yaşayan var mı ( üçgen şeklinde muska rulo şeklinde de biseyler hatirliyorum ama kadının günahını almiyim simdi başkası veriyordu sanırım)

Gece uyanıp tam olarak kendinize gelmeden tekrar uyuyunca görmüş olduğunuz rüyaya devam edebiliyorsunuz. Neden olmuştur bilemem ama bir daha olursa kalkın şöyle bir dolaşın su için veya süt için uykunuz kaçmasın. Birkaç şey yapın sonra yatın tekrar. Aynı rüyaya dönme şansınız azalır. Ben de bir ara çok kabus görüyordum bu uyandıktan sonra tekrar aynı şeyi görmeler olmuştu.
Rüyalar bilinçaltınızla ilgilidir. O kadın figürü sizin için korktuğunuz herhangi bir kadını temsil ediyor olabilir. (olmayabilir de). Mesela bir hata yapmışsınızdır. Annenizin bu hatayı öğrenip size kızmasından korkuyorsunuzdur. Bu bilinçaltınızda anne= kadın, korku olarak kodlanmış olabilir ve benzer bir rüyaya sebep olabilir. Ama bu sonuç tekrar tekrar aynı kadını görürseniz çıkarılabilir. Birden fazla gece görürseniz.

Canım yatmadan önce nas, felak, ayetel kursi ve İhlas sürelerini oku eline üfle ve vücudunu sıvazla bunu peygamber Efendimiz yatmadan önce yaparmış, korkutmuşlar seni belliki.

İşte kadını her gece görsem belli bir dönem geçiriyorum diyeyim ama bir gecede yedi defa gorunce.. Daha önce bi hoca subyandan bahsetmişti pek inancım da yok böyle şeylere hamile kaldığında bana soyle dua yazıcam dedi bi sene onceydi dün de annemden geldik uyuduk başka bişey yok uyanınca da telaşla acaba hamile miyim de gelip durdu dedim ama reglim daha dün bitti biraz saçmaladım doğrusu neden ararken

Rüyadan çok ondan korktum zaten ve her seferinde farklı yerlerde farklı birşey yaparken ama ben bı sonraki günmus gibi biliyorum gelebileceğini rüyamda balkon kapısına bakıyorum siyah elbisesini görüyorum bı de zaman geçmiş çocuğum varmış onu saklayıp iteliyorum kadını çiçekli pazen bı elbisesi vardı böyle bildiğiniz bebe ama yüzü korkunc

Canım böyle rüyalar bekarken eşim cok görürmüş ama onun anlattığı şöyle rüyasında karanlık harabe gibi bir yerde simsiyah birşeyin sürekli onu kovaladığını ondan hep kaçtığını bir kaç defa kaçarken uçurum gibi biyerden düştüğünü söylüyordu şimdi de görüyor ama 3 yılda 4 5 defa filan anca gördü bekarken hergün bazen gece 3 4 defa aynı rüyayı görürmüş. Şimdi değişti çok şükür

Buna benzer bir rüya görmüştüm kısa boylu yaşlı bir kadın pembe kıyafetler vardı üzerinde iri gözlü ama gözlerde ne varsa o gözler ve bakışlar çok tuhaftı şu anda yazarak tarif edemiyorum. Ben rüyamda o kadının beni korkutacağını anlayıp hemen uyanmıştım. Yalnız aklıma geldikçe o yüzü ve o bakışları günlerce etkilemeye ve korkutmaya devam etti beni.

Yalnız bir kere gördüm bir daha da görmedim ve görmem umarım. Size gelince muhtemelen hemen uykuya devam ettiğiniz için peşpeşe gördünüz. Ben korkarak uyanırsam kalkıp bir müddet kendimi uyanık tutuyorum. Tekrarlarsa sizde öyle yapın tavsiye ederim.

kabus görmüşsünüz.
uyaninca tamamen uyku acilmadan yada gördüğünun etkisiyle yatinca ayni kisiyi yada ayni olayi farkli sekillerde gorebilirsiniz.
bir dönem bendede oluyordu.
gercekten cok etkilenip normal hayata uyum sağlamakta güclük cekiyordum.
insallh tekrarlamaz.
bu tür ruyalarin çok fazla paylaşilmamasi gerektigini düsünüyorum.söylenilen seylerden etkilenip bilincaltiniz bunu size karsi kullanabilir.

İcim urperdi cok Felak, nas, ayetelkursi ve ihlas okuyun bol bol. Karabasan tarzi bir sey olmus sizde. Bende farkli sekilde yasamistim iki kez, hala unutmam aradan kac yil gecse de. Su an muhtemelen cok stres yaptiginiz bir sey var hayatinizda ya da sagliginizda bir problem ya da gece wc ihtiyaci... Bazen beynimiz bu saydigim seylerden dolayi da bizi uyandirmak icin de bilincaltimizda var olan seylerle korkutarak uyandirmaya calisir. ay Allah bir daha yasatmasin

Nas Felak Ayetel kursi yi okuyun bununla beraber anadilinizdede Mevla'ya yakarip söyle dua edin.
Allah'im ben aciz kulun emanetleri zayi olmayacak tek merci olan Sana sığınıyorum Sana emanetim!
Süper bir dua!

Hakikaten beyin görmediğimiz kadar oyun içeriyor bilinç altımız desek doğduğumuz dan bu yana ne varsa saklıyor bizde habersiz.. tuhaf bir durumdu işte eşimi ise gönderdim uykumu alamadım uyurum dedi yalnız yatcam diye urperdim kuşumu odama aldım perdeleri açtım gözlerim patlicak uyanıp tekrar uyumaktan bı saattir ayaktayım bu defa da görürsem parçalamadan gelmem o kadını kızlar..

Nas Felak Ayetel kursi yi okuyun bununla beraber anadilinizdede Mevla'ya yakarip söyle dua edin.
Allah'im ben aciz kulun emanetleri zayi olmayacak tek merci olan Sana sığınıyorum Sana emanetim!
Süper bir dua!
Yazdım bunu hakketen güzel kelimeler içeriyor teşekkür ederim arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…