- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Hayır hiç bişey kullanmadım normal her zamanki halimdeydimCanım ilaç filan kullandinmi bu ara?
Canım böyle rüyalar bekarken eşim cok görürmüş ama onun anlattığı şöyle rüyasında karanlık harabe gibi bir yerde simsiyah birşeyin sürekli onu kovaladığını ondan hep kaçtığını bir kaç defa kaçarken uçurum gibi biyerden düştüğünü söylüyordu şimdi de görüyor ama 3 yılda 4 5 defa filan anca gördü bekarken hergün bazen gece 3 4 defa aynı rüyayı görürmüş. Şimdi değişti çok şükürRüyadan çok ondan korktum zaten ve her seferinde farklı yerlerde farklı birşey yaparken ama ben bı sonraki günmus gibi biliyorum gelebileceğini rüyamda balkon kapısına bakıyorum siyah elbisesini görüyorum bı de zaman geçmiş çocuğum varmış onu saklayıp iteliyorum kadını çiçekli pazen bı elbisesi vardı böyle bildiğiniz bebe ama yüzü korkunc
Yazdım bunu hakketen güzel kelimeler içeriyor teşekkür ederim arkadaşım..Nas Felak Ayetel kursi yi okuyun bununla beraber anadilinizdede Mevla'ya yakarip söyle dua edin.
Allah'im ben aciz kulun emanetleri zayi olmayacak tek merci olan Sana sığınıyorum Sana emanetim!
Süper bir dua!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?