Berceste"nin aile evi :)

ahşabın sıcaklığı, doğallığı kesinlikle hissediliyor. annelerimiz aksesuarları bizden çok daha fazla seviyorlar :)) hemen aklıma bu kadar çok süs eşyasının tozu nasıl, ne kadar zamanda alınır diye bir soru geliverdi :)) pırıl pırıl ve kendine ait tarzı olan bir ev. güle güle iyi günlerde oturun canım

Güzel yorumun ve iyi dileğin için teşekkür ederim

güle güle oturun
sizizn tarzınız yaşam stiliniz
ama ben boğuldum
bukadar
koyu renkler
kasvet bastı beni

Ev yaşanmışlık kokuyor çok güzel :) çok severim bu tip evleri.. Özellikle mutfağına bayıldım canım güle güle otur

allah içinde oturanlara sağlık huzur ve mujtluluk versin diyorum...büyük ve geniş ev severim ama ev dekorasyon tarzı bana göre değil renkleri koyu ve çok fazla eşya var.. eminim bu evdeki eşyaların bir kısmıyla yine dolu dolu bir ev daha çıkar:) içinde oturan insanlar mutluysa bize diyecek birşey yok tabiki...

Ben evleneceğim zaman annemin eşyalarının yarısını filan götürmeyi düşünüyorum zaten.. :)

Ev yaşanmışlık kokuyor çok güzel :) çok severim bu tip evleri.. Özellikle mutfağına bayıldım canım güle güle otur

Teşekkür ederim güzel yorumun için.. :)

Bencede tarzı olan bir ev yaşanmışlık var evde ama sanırım maviydi rengi o mutfak bozmuş evin havasını eski görünümlü ahşap mutfakdan bahsetmiyorum birde sanırım oturma odası o oda bozmuş o turuncu koltuklar bunlar evin o havasına yakışmamış onun harici çok beğendim

Ya alt kattaki mutfak rengi mavi değil yeşil renk.. Oturma odasındaki koltuklar harbiden tupturuncuuu :) onların aynı şekil bi de yeşil kılıfları var bazen annem yeşilleri takıyor.. Bizim hatun genç ruhunu o odada yansıtmak istemiş turuncu ve yeşil hehe.. :)

hoş bır ev..
fakat cok yogun..
yordu benı..
bıraz daha sade olsa cok daha guzel gosterır evinızı..
mutlulukla huzurla oturun ınşaallah..

Evin üst katında bulunan, özellikle de mutfağını ve diğer odalarını evin geneline bakarak daha çok beğendim diyebilirim..Güle güle oturun.

Son düzenleme:
çok asil ve güzel sanki her eşya yaşayan bir kişi o evde mazisi var kişiliği var ...
çok beğendim ben

Evin üst katında bulunan, özellikle de mutfağını ve diğer odalarını evin geneline bakarak daha çok beğendim diyebilirim..Güle güle oturun.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.. :)
çok asil ve güzel sanki her eşya yaşayan bir kişi o evde mazisi var kişiliği var ...
çok beğendim ben
Way çok teşekkür ederim bu güzel yorum için.. :)

iyi günlerde oturun evinizde cnm temiz olan ev benim için hep güzeldir benim tarzım olmasada neticede bi söz vardır benim olan bir kibrit çöpü bile olsada güzeldir ben bu tarz mekanlarda sıkılıyorum iç karatıcı ama neticede sizin kibritiniz

bence tarzı olan bır ev degıl:44::44::44:

dedıgın gıbı zaten anneler ve babaların evlerı hep böle 40 yılda yavaş yavaş duzenlendıgı bellı ordan burdan hoşa gıttıkce alındıgı

çünkü antıka tarzı seyler var ama o havayı bozan objeler eşyalarda var
merdıvenın yanındaki şifonyer (cekmeceli dolab)
lcd tv nin durdugu televızyonluk
mutfak fayansları
kösedekı camlı sehpa
mutfak dolapları bence renksiz ve antıka görünmlü olanlardan olmalıydı
turuncumsu olan oda zaten tamamen cok farklı

objeler mukemmel heryerdekı
diger mutfak cook guzell
orada bı tek buzdolabı kapalı olmalıymıs o bozmuş havayı
şömineli olan oda cok guzel

güle güle oturun

Doğru tespitler teşekkür ederim :)

Çok güzelmiş eviniz canım.. Allah güle güle oturmayı nasip etsin

Sağol canım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…