berceste'nin diyet serüveni

berceste_

Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
10.234
8.399
448
45
Selam bana ve tüm kk ya
ilk önce kendime selam verdim ki unuttum kendimi ihmal ettim iyice hatta bunları yazarken bir paket cips yeyip üstüne de çikolata yiyecektim neredeyse
NEDEN PEKİ her şeyin sinirini mutsuzluğunu yemekten çıkarmak için iyice boş vermişliğin rahatlığındayım
hayallerim elimden alınmış gibi hissediyorum ve bunu kabul etmek istemesem de öyle sanki
neydi en büyük arzum bir bebeğim olsun evet sadece bu bir bebeğim olsaydı mutlu olacaktım hemde çok mutlu ama artık son 5 yıldır her şey bunun üstüne yapılmıştı verdiğim kilolar yapılan tedaviler sonrası alınan kilolar her şey bebek içindi
ne oldu peki çok kilo aldım 98 kilolara ulaştım ama yinede hiç bir sonuç yok
ama bu böyle gitmemeli dimi artık boş vermişliğin kıyısından dönüp yeni kararlar almalı olayın özü şu hala yaşıyorum mutsuz olabilirim şuan ama mutlu olmak için çok fazla da nedenlerim var
belki bugünde yerim yarında yerim ama her gün yazıp derdimi atacam buraya günlük değil misin sen çek derdimi ama biliyorumki hazır olana kadar kendime zaman tanımalıyım
hedefler önemli ve hedef şimdilik ayakta kalmak biraz yürüyüş yapmak belki de spor bile yaparım :)
sakin sakin yapacam bu sefer tadına vara vara acele edecek bişey yokki tedavi yok bişey yok ayda şimdilik 3 kilo çok iyi hadi bakalım kadeh kaldıralım
yeni hayatımıza ŞEREFE
10 şubat / 99.900 başlangıç kilom
18 şubat/ 96.8
25 şubat/ 96.4
4 mart/?

Son düzenleme:
selam berceste
bugün yine yeni birgün
adet oldum dün akşam ve dünkü tüm hırçınlıklarım bir bir bitti neyseki beklenen zamanda gelmesi bile çok önemli
operasyon belli oldu haftaya cuma günü dendi hakkımzda hayırlısı tabiiki
bugün kahvaltımı yaptım hala sıkı bir diyet yapmıyorum ama doyunca fazladan yemiyorum şimdilik sadece bu zaten şuan diyet de zor olur ama yazmak iyi geliyor operasyon sonrası zaten yapacak çok işim olmayacak inşallah şimdilik bu ama akşama daha çok var birazdan arkadaşlarla buluşacam akşam nasıl hissedersem onlarıda yazarım

bercem nasilsin canim.özledim seni.
iyiyim canım nasıl olduğumu yukarda özetlemişim zaten
dün böyleydim
bugün adet oldum böyle oldum
yarın da böyle olmak istiyorum
şaka bir yana adet olmayı bekliyordum haftaya yeni bir operasyon var adet bitince biraz gerildim galiba
sen nasılsın peki

iyi akşamlar günlükcüm
yemediğim halt kalmadı
çizkek yedim üstüne sütlü neskafe de içtim akşam yemeğimi de yedim
patates yemeğiyle salata yedim
ama bugün çok iyi geldi arkadaşla dışarıdaydım kafa dağıttım yediklerim için hiiiç pişman değilim
demekki diyet için daha zamanı var

canim ne operaysonu gecmis olsun

tüplerde sıkıntı var ya canım tüpler alıınacak ve rahimde oluşan yapışıklıklar açılacak
yani benimde sınavım bu
canim hayirlisi olsun güzelim.herkesin bir sinavi var elbet.sabrinin mükafatini alicaksin.

canim hayirlisi olsun güzelim.herkesin bir sinavi var elbet.sabrinin mükafatini alicaksin.
amin inşallah canım iyileşmeye çalışıyorum bende
daha çok kendimle ilgili şeyler yapıyorum
düzelecek tabiiki canım Allahın izniyle

selam bugün tam bir kös kös duruumundaydım
evde biraz şunu yapıyım dur biraz tv seyredeyim biraz da yatayım çok az temizlik yapayım derken
kafa dinledim evde kahvaltım 2 zeytin bir dilim peynir
iki dilim ekmek bal
öğlen de eşimle ikinci kahvaltımızı yaptık menemenle
akşama da yemedim ama menü belli tarhana çorbası hahana sarması salata
bugün biraz daha hafiftim

selam dün çok sağlıksız birgün geçirdim
öğlen yediğim tost u çıkardıktan sonra hiç bir şey yiyemedim üstüne ateşlendim gece
sabah iyileşmiştim çok şükür
bu arada hala iştahsızım

selam uzun bir aradan sonra geldim yine bu arada operasyonum oldu
ve dün evime kavuştum çok şükür
zordu ewet psko iyice gitti düzelmek için bekleyecem canımın sıkıntısını atacam önce sonra kiloları düşünecem zaten şuan iyileşmek için yemem lazım sonra yeni hedefler yeni beni getirecek inşallah
herşey okadar ağırki ama biliyorum geçecek neler geçmediki

bugün çok iyiyim neden mi herşey yolunda sanki
iyileşiyorum her geçen gün daha iyiyim ve metobolizmam da hızlandı sanki
bugün 96 kiloyu gördüm ameliyat sonrası hiç diyet yapmadım sadece dooyduktan sonra yemedim
böyle giderse iyileşince diyetim güzel geçecek inşallah

aynen devam diyetsiz deytime hala 96 kiloyum ama haftaya 95 görürüm inşallah
96.2 hafyaya veririm ben yine şağlığımda iyi çok şükür
bir ay sonra sporumuda yaparsam değmeyin keyfime

hala diyet yapmıyorum ama doyduktan sonra yemek yemiyorum
şimdilik gidişattan memnunum hele iyice iyileşeyim bakalım
o zaman diyetle dahada başarılı olurum ben

cuma günü tartılsım aslında ve 95. 5 kiloydum
yani diyetsiz sadece doyduktan sonra yemek yemiyorum aç kalmadan
acıkınca atıştırıyorum meyve yiyorum
birde saraçoğlunun zayıkama karışımından aldım günde 2 kere onu içiyorum
bakalım böyle daha ne kadar kilo verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…