Bugün kaç kilosun baktın mi.3 haftada 3 kilo verdim bu bence hedefimizin önünde bir rakam
cuma tartı günüm canım cuma günü 95.5 geldimBugün kaç kilosun baktın mi.
çook teşekkür ederim canım geçti bile herşey geride kaldı Allah daha büyük dert vermesin inşallahCanım benim sınav olarak kabul etmek de büyük bir şey. İnşallah bütün sorunların geçer.
İnşallah canım. Baya iyi vermişsin maşallahcuma tartı günüm canım cuma günü 95.5 geldim
inşallah cumaya yine kilo vermiş olurum
son zamanlarda hissettiklerimi ne güzelde yazmışsınızMerhaba arkadaşım 300 gr verirsem mutlu olabilen biriyim uzun süredir o nedenle senin adına çok mutlu oldum :)) Hormonları daha tıp tam olarak çözememişken tedavi etmeye çalışmaları bana hep komik geldi hatta tedavi etmek için oynadıkça ben dengenin iyice bozulduğuna inanıyorum eğer senin için iyi birşey olacaksa o zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır iyi zannettiğim birşey senin için kötü olacaksa da o hep engellenecektir hiçbişeyi zorlamaktan yana değilim kendi adıma ve bişeyi çok isteyince o sahip olma duygusu yarattığı güçlü enerjiyle ters etki yaratıp geri tepebiliyo ,hayattasın sen herşeyden önce kendi hayatın için dünyada varsın ruhunla bedeninle sağlıklısın sağlıklı olduğun için bişeylere hala dertlenebiliyosun kendin olmanın var olmanın herkesten herşeyden bağımsız olarak tadını çıkarmaya karar verdiğini anlıyorum zaten yazılarından ve bu herşey için en güzel başlangıç ben de henüz kilo vermek için bir çabaya girmedim sadece karatayı okuyorum şu an sağlıklı beslenmek için arzu edersen istediğin zaman birbirimize destek olabiliriz benim 20kg fazlalığım var 76,2 kg 1.63 boy ideal kg 56 ilk etapta 60 ta olsam yeter :) sevgi huzur pozitif enerji ruhumuzu bedenizimi doyursun hiçbir duygusal bedensel açlık çekmeden sağlıkla mutlulukla güzel hayatlarımız olsun sonrasında olması gereken herşey olur zaten sevgilerimle,
:))) Ben diyetini yapmadım da önerdiği şekilde beslenmeyi sağlık açısından doğru buldum örneğin leptin hormonu konusu çok doğru zor olsa da bir öğümdem sonra 4saat geçince yağ yakılmaya başlıuor çünkü sadece bunu ıyguladığımda biraz verebilmiştim ama sana deneyip uyguladığın bedenine hayat tarzına uygun bulduğun bir sistem varsa ben de onu araştırırım :)son zamanlarda hissettiklerimi ne güzelde yazmışsınızdediklerine kesinlikle katılıyorum canım bundan bir buçuk yıl önce bebek sahibi olnak için 15 kilo vermiştim. Tedavilerle yine kilo aldım.
Ama bu sefer kiloyu sadece kendim için verecem eminimki daha çok verecem
şimdilik kasmiyorum kendimi operasyondan çıktım ve güçten düşmek istemiyorum
kilo vermek hiçte zor değil aslında birlikte yapalım istersen karatay diyetini hiç yapmadım bana göre olmadığını düşünüyorum bende 20 kilo verirsem harika olur canım
dediğiniz gibi duygusal bedensel açlık çekmeden sağlıkla mutlulukla inşallah canım
Sevgili arkadaşım başkalarının yaptıklarına sevinmek veya üzülmekle geçirecek zamanımız yok :)) Herkes ne yapıyosa yapsın olmamış gibi dön arkanı yoluna bak kendine bak (demesi kolay diyorsan inan yapması daha kolay) hep keyifli kal kendin için ,tibet hareketlerini yapıyorum hala 19 set e geçeceğim yarın tam yapmana gerek yok yavaş yavaş olduğu kadar eğer bırakmaycaksan tavsiye ederim.Sevgiyle kalselam bayağıdır buraya gelemedim ama çok şükür kilo veremedim ama kiloda almadım
biraz mide problemleri yaşıyorum bir yer düzeliyo derken 10 yer sanki eror veriyomuş gibi
önemli olan sağlık lafını çok iyi anladım
biraz daha zamanım var diyet için zannedersem hala güçlü hissetmiyorum
sadece bedenen değil manen de
herkesi çok kötü olduğunu düşünüyorum ya öncedende böyleydi ben görmüyodum ya da ben kötüleştim
onların niyetini anlıyorum
şuan insanlar için hissettiklerimi yazmak üzereydim ve nuray sayarı bir yemek programında benim yazacaklarıma cevap verdiben bu kadından korkmaya başladım
daha bu durum 4 ay devam edecekmişhadi bakalım daha kimlerin ihanetini göreceğiz diyelim o zaman
ahh benii bir tanısan keşkeSevgili arkadaşım başkalarının yaptıklarına sevinmek veya üzülmekle geçirecek zamanımız yok :)) Herkes ne yapıyosa yapsın olmamış gibi dön arkanı yoluna bak kendine bak (demesi kolay diyorsan inan yapması daha kolay) hep keyifli kal kendin için ,tibet hareketlerini yapıyorum hala 19 set e geçeceğim yarın tam yapmana gerek yok yavaş yavaş olduğu kadar eğer bırakmaycaksan tavsiye ederim.Sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?