berceste'nin diyet serüveni

Canım benim sınav olarak kabul etmek de büyük bir şey. İnşallah bütün sorunların geçer.
çook teşekkür ederim canım geçti bile herşey geride kaldı Allah daha büyük dert vermesin inşallah

Merhaba arkadaşım 300 gr verirsem mutlu olabilen biriyim uzun süredir o nedenle senin adına çok mutlu oldum :)) Hormonları daha tıp tam olarak çözememişken tedavi etmeye çalışmaları bana hep komik geldi hatta tedavi etmek için oynadıkça ben dengenin iyice bozulduğuna inanıyorum eğer senin için iyi birşey olacaksa o zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır iyi zannettiğim birşey senin için kötü olacaksa da o hep engellenecektir hiçbişeyi zorlamaktan yana değilim kendi adıma ve bişeyi çok isteyince o sahip olma duygusu yarattığı güçlü enerjiyle ters etki yaratıp geri tepebiliyo ,hayattasın sen herşeyden önce kendi hayatın için dünyada varsın ruhunla bedeninle sağlıklısın sağlıklı olduğun için bişeylere hala dertlenebiliyosun kendin olmanın var olmanın herkesten herşeyden bağımsız olarak tadını çıkarmaya karar verdiğini anlıyorum zaten yazılarından ve bu herşey için en güzel başlangıç ben de henüz kilo vermek için bir çabaya girmedim sadece karatayı okuyorum şu an sağlıklı beslenmek için arzu edersen istediğin zaman birbirimize destek olabiliriz benim 20kg fazlalığım var 76,2 kg 1.63 boy ideal kg 56 ilk etapta 60 ta olsam yeter :) sevgi huzur pozitif enerji ruhumuzu bedenizimi doyursun hiçbir duygusal bedensel açlık çekmeden sağlıkla mutlulukla güzel hayatlarımız olsun sonrasında olması gereken herşey olur zaten sevgilerimle,

son zamanlarda hissettiklerimi ne güzelde yazmışsınız dediklerine kesinlikle katılıyorum canım bundan bir buçuk yıl önce bebek sahibi olnak için 15 kilo vermiştim. Tedavilerle yine kilo aldım.
Ama bu sefer kiloyu sadece kendim için verecem eminimki daha çok verecem
şimdilik kasmiyorum kendimi operasyondan çıktım ve güçten düşmek istemiyorum
kilo vermek hiçte zor değil aslında birlikte yapalım istersen karatay diyetini hiç yapmadım bana göre olmadığını düşünüyorum bende 20 kilo verirsem harika olur canım
dediğiniz gibi duygusal bedensel açlık çekmeden sağlıkla mutlulukla inşallah canım

:))) Ben diyetini yapmadım da önerdiği şekilde beslenmeyi sağlık açısından doğru buldum örneğin leptin hormonu konusu çok doğru zor olsa da bir öğümdem sonra 4saat geçince yağ yakılmaya başlıuor çünkü sadece bunu ıyguladığımda biraz verebilmiştim ama sana deneyip uyguladığın bedenine hayat tarzına uygun bulduğun bir sistem varsa ben de onu araştırırım :)

ben diyetisyenimin yaptırdığı diyetten memnun kalmıştım
herşeyden yiyebiliyordum 10 günde 3 günlük kamp istiyordu sadece
günde 8 kez yiyordum ve aç kalmıyordum çok fazla
4 saat yiyememek benim için zor biraz :) şimdilik diyet listesi uygulamıyorum ama 2 haftaya listemi uygularım inşallah
istersen sanada yazarım

3 günlük kamp istiyorsa bayağı disipline ediyor olmalı ben korkarım kamplardan :)) diyet listeni senin o zamanki test sonuçlarına göre verdiği için eğer çok fix bi sistemi yoksa belki küçük değişiklikler olmuştur. Bana uyar mı bilmiyorum ama tabi ki paylaşmandan memnuniyet duyarım :) Ben de çarşamba gideceğim dahiliye beni diyetisyene sevk ederse o listeyi paylaşırım karatayın kitaplarını da sipariş verdim gelir sanırım bikaçgüne

selam bayağıdır buraya gelemedim ama çok şükür kilo veremedim ama kiloda almadım
biraz mide problemleri yaşıyorum bir yer düzeliyo derken 10 yer sanki eror veriyomuş gibi
önemli olan sağlık lafını çok iyi anladım
biraz daha zamanım var diyet için zannedersem hala güçlü hissetmiyorum
sadece bedenen değil manen de
herkesi çok kötü olduğunu düşünüyorum ya öncedende böyleydi ben görmüyodum ya da ben kötüleştim
onların niyetini anlıyorum

şuan insanlar için hissettiklerimi yazmak üzereydim ve nuray sayarı bir yemek programında benim yazacaklarıma cevap verdi ben bu kadından korkmaya başladım
daha bu durum 4 ay devam edecekmiş hadi bakalım daha kimlerin ihanetini göreceğiz diyelim o zaman

Sevgili arkadaşım başkalarının yaptıklarına sevinmek veya üzülmekle geçirecek zamanımız yok :)) Herkes ne yapıyosa yapsın olmamış gibi dön arkanı yoluna bak kendine bak (demesi kolay diyorsan inan yapması daha kolay) hep keyifli kal kendin için ,tibet hareketlerini yapıyorum hala 19 set e geçeceğim yarın tam yapmana gerek yok yavaş yavaş olduğu kadar eğer bırakmaycaksan tavsiye ederim.Sevgiyle kal

ahh benii bir tanısan keşke
ben pek insanları takmam yani takmazdım ama ihanet dediklerimiz hiiç ummadıklarımızdan geliyo
hatta en yakınım dediklerimden çook şaşırdım ve yook canım bu kadar olmaz yani dedirttiler
tabiiki hayat devam ediyo ve benim spora geçmek için biraz daha zamana ihtiyacım var
hala karnımda acıma oluyor dikişlerde
riske atamıyorum pek ama doyduktan sonra yemek yemiyorum hala

bugünler de geçecek biliyorum kendimi iyileştirmek için herşeyi yapıyorum ama olmuyo
düşene bir tekme de sen vur kampanyasını başlatmış bulunuyorum
dün müdürüm bildiğin bercestenin hatasını buldum dedi niyeyse kadın bildiğin ürküyo benden benim güücümden karşımda güçsüz hissetiğini düşünüyorum ki böyle düşünmem için geçerli sebeplerim var
hatta itiraf etti bile
sen hastasın o yüzden birçok hatanı görmezden geliyorum diyor ama ilk yanlışta tekme atmaktan zevk alıyor
ama çok şükürki Allah yanımda onlar topuyla tüfeğiyle gelsin hiiç sorun değil
varya haksız olduğu ortaya çıkınca o özür dileme anındaki yüzünü hatırladıkça zevk alıyorum
bir kadın diğer kadını neden çekemez ki üstelik sen müdürsün birde
kiloda değişen bişey yok ama ben çok değişiyorum
mesela insanları mutlu etmek için çalışmıyorum aman ne düşünürler kısmını takmıyorum kimseyi umursamıyorum
son günlerin favori sloganım UMMMRRUMDA bile değil

evet tatil bitti ve ben biraz daha iyi hissediyorum kendimi
perşembe günü için diyetisyenimden gün aldım
artık bu gidişata dur demenin vakti geldi perşembeden sonra daha sağlıklı paylaşımlarla geliyorum

en sonunda bugün diyetisyene gittim
99.900 geldim başlangıç için yüksek bir rakam
akşam yapmamgerekenleri yaptım bakalım 5 günlük kampla 96 yı görmeyi hedefliyoruz ödem 5 kilo
valla yok yok yani duyan gelmiş

selam günlükçüm bugün yediklerim
sabah 2 zeytin peynirli omlet çeyrek tava 2 dilim ekmek
ara kiraz sapı 2 kayısı
öğlen
bir kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara yeşil çay 2 kayısı
akşam somon balığı 1 dilim ekmek bir kepçe çorba
ara kiraz sapı kayısı
şuan siyah çay leblebi bir kurabiye kaçamağı:)

bugün diyette doz aşım günü :)
gerçi yarından itibaren 5 günlük kamp başlayacak
bugün kahvalyım çok hafif
1 dilim ekmek 2 zeytin bir kesim peynir

ara form çayı

öğlen günüm vardı ve diyetisyen kontrolünde yedim
tamam birazcık kaçırmış olabilirim

akşam yemek yemedim şimdi kiraz sapı içecem üstünede yeşil çay içecem

bugünü de sağ salim atlattım

bugün diyet yönünden güzel insan ilişkileri yönünden zayıf bir gündü
sabah 3y.k çökelek +2 etimek çay

ara kiraz sapı+yeşil çay+ 3 kayısı +ceviz

öğlen mantar haşlama+ 3yk yoğurt 1 dilim ekmek

akşam kabak yemeği iki kepçe
ara kiraz sapı +yeşil çay
birazdanda meyvemi yeyip bitirecem bugünü su bir litre içebildim
artık wc ye gitmekten bir hal oldum

sevgililer günümüz kutlu olsun
bugün güzel birgün diyete alışıyor vücut ve hafifliyorum
dayanamayıp evde tartılıyorum hergün bir kilo gidiyo
tabiiki ödem ama şuanda hafiflemek gibisi yok
akşam yazarım bugünki menümü gerçi dünkinin aynısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…