Allah'ın selamı üzerimize olsun🙏🏻 tecrübe ettiğimiz esma ve duaları paylaşalım ve vesile olalım birbirimize diye açtım bu başlığı 🙂inşallah faydalı olur sizler de yaptığınız uygulamaları anlatırsanız çok mutlu olurum 💚💜💛💙
www.kadinlarkulubu.com
Konuda BBluemiracle12
arkadaşımız günde 500 kere okuduğunu ve ev sahibi olduğunu belirtmiş.
Bu konuyu okudukdan sonra yaklaşık 1 aydır ya ganiyy esması okuyorum. Sayısız şekilde bir gün az bir gün çok amma mutlaka zikr ediyorum. Ve bu ay arkaya para koya bildim. Maaşım sanki berektlendi.
Sen nasıl istersen öyle okuruz sadece 500 ya ganiy okuyalım her gün.Bence başlayabiliriz hemen pazartesi olsu zaten.3 kişiyiz sanırım şimdilik. LLeftright
,Uumay
, George Mc
Allah bereket versin :)
Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.
Allahım Georgem arkadaşımızın Rızkını bereketlendir,kolay para kazanmasını ve şuan yaptığı işi yanında kendisine hayırlısıyla en kolay ve bereketli,devamlılığı olacak şekilde bir iş daha ver tez zamanda.Amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.
Ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab.
Arkadaşlar özelden konu sahibine yazdım ama henüz görmedim.Bu şekilde paylaşıyorum.Niyetim budur.Okuyandan Allah razı olsun.Yarin yine ikinci arkadaş için devam ederiz.Bende başka rizik dualarıda var.Onlarida yavaş yavaş paylaşırım okuruz.