Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben teşekkür ederim katıldığın için. Allah razı olsun
ben varım inşallahAllah hepinizden razı olsun. Dua edenleriniz çok olsun. Rabbim darda koymasın. Dualarınızı tez vakitte kabul olsun.
Yeni esma
Ya Vedud Ya Kerim (100defa)
El-Vedud; sevilen gerçek ve tek varlık. Sevilmeyi, dostluğu kazanılmayı en fazla layık olan ve kendisi de itaatkar kullarını çok sevendir
EL-KERİM;Cömert,iyiliksever,iyilik ve ikramı bol ve bütün mevcudata yeter.
Katılmak isteyenler?
George Mc
YagmurSendeanlarsn
A Ada-Anne
dolar milyoneri
L Leftright
Mavi_Eftelya
Sabah namazından sonra 1 kere vakıa suresi okunup ardından,1000 defa “Ya Kerim Ya Vedud” okuyup Allah’tan dileğini isteyen kimseye Allah istediğine kavuşturur.
Evet. Amma arkadaşlardan geri dönüş anlamadım.Devam ediyor muyuz ?
Ben katılırım canım her zaman
Niyetine okudum Allah kabul etsin canım08.02
Ya Vedud Ya Kerim
George Mc niyeti
Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.
Allahım Georgem arkadaşımızın Rızkını bereketlendir,kolay para kazanmasını ve şuan yaptığı işi yanında kendisine hayırlısıyla en kolay ve bereketli,devamlılığı olacak şekilde bir iş daha ver tez zamanda.Amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.
Ya vehhab ya vehhab ya vehhab.
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah08.02
Ya Vedud Ya Kerim
George Mc niyeti
Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.
Allahım Georgem arkadaşımızın Rızkını bereketlendir,kolay para kazanmasını ve şuan yaptığı işi yanında kendisine hayırlısıyla en kolay ve bereketli,devamlılığı olacak şekilde bir iş daha ver tez zamanda.Amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.
Ya vehhab ya vehhab ya vehhab.
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
09.02
Ya Vedud Ya Kerim
YagmurSendeanlarsn
Ofis ortamında muhasebe geliş gidiş saatleri iyi olan hafta sonu tatili olan hayırlı bir iş
George Mc
dolar milyoneri
Mavi_Eftelya