- 26 Haziran 2022
- 2.672
- 4.352
- 83
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallahL Leftright niyetine
Allahım bu kulunun maddi yollarını aç. Kazancını bereketli, bol, hayırlı et. Yeni başladığı işde kazançlarını artır.
George Mc
YagmurSendeanlarsn
Mavi_Eftelya
Canım devam edelim inşallahOkuyan her kesden Allah razı olsun. Duaları kabul olanlardan olalım.
dolar milyoneri geri dönüş yaptıktan sonra yeniden aynı sırayla davam ederiz
George Mc
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
Mavi_Eftelya
L Leftright niyetine okudunuz mu?Canım devam edelim inşallah
Ne okuyacağız şimdi
YA KERİM YA RAHİM CELLE CELALÜHÜ
Okunur ve her Cuma gecesi devam edilir ise; çok kısa zamanda maddi sıkıntıdan,rızık sıkıntısından kurtulur.Çok kısa zamana rızkı çoğalır helal mal ve servet sahibi olur.İnşallah Allahü Teâlâ’nın izniyle.Niyetine okudum canım Allah kabul etsinL Leftright niyetine
Allahım bu kulunun maddi yollarını aç. Kazancını bereketli, bol, hayırlı et. Yeni başladığı işde kazançlarını artır.
George Mc
YagmurSendeanlarsn
Mavi_Eftelya
Ye kerim ya rahimNe okuyoruz yeni listede.
Niyetine okudum Allah kabul etsin canımBismillahirrahmanirrahim.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.
Allahım Georgem arkadaşımızın Rızkını bereketlendir,kolay para kazanmasını ve şuan yaptığı işi yanında kendisine hayırlısıyla en kolay ve bereketli,devamlılığı olacak şekilde bir iş daha ver tez zamanda.Amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.
Ya vehhab ya vehhab ya vehhab
Evet100 defa mı okuyacağız
George Mc
Ya Kerim Ya Rahim
Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.
Allahım Georgem arkadaşımızın Rızkını bereketlendir,kolay para kazanmasını ve şuan yaptığı işi yanında kendisine hayırlısıyla en kolay ve bereketli,devamlılığı olacak şekilde bir iş daha ver tez zamanda.Amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.
Ya vehhab ya vehhab ya vehhab
dolar milyoneri
YagmurSendeanlarsn
Mavi_Eftelya