bereketsizlik

yanlıs mı okudum emın olmak ıstıyorum
asgarı ucretle 4 kısılık bır aıle gecınıyor mu ?
Geciniyor tabi ki! Ama ne sekilde o kismini yazmadim. Heyecanlanma ayni gemideyiz seninle dusuncelerimiz ayni yani. Elbette hakettigi gibi gecinemiyor ama oyle ya da boyle bir sekilde devam ediyorlar hayatlarina.

Kardeslerine verme, kyk borcunu öde.

Cebine giren belli çikan belli, bereket ne olcude degistirebilir ki...

Besmeleyle harcayın paranızı ama asgari ücretle geçinebilmek büyük başarı bu zamanda. Gerçi siz ailenizle yaşıyormuşsunuz biraz kenara koyabilirsiniz sanki.

Güneş doğduktan sonra bir saati,öğle ezanından önce bir saati ve akşam ezanından önce bir saati uykuda geçirme anne babana bol bol dua et...

Butun harcamalarinizi nakit yapin, insanoglu sicak parayi seviyor kart uzatmak gibi olmuyor para uzatmak :)

Reactions: 000
Para biriktirmek ise bereketsizlikten kastiniz boşverin birikim yapmayın bir müddet. Yaşınız genç evli değilsiniz yaşayın yasayabildiginiz kadar. Gezin eglenin.illa çok ora gerekmez bunlar için. Bir kafede oturmak bile yeri geliyor lüks oluyor evlenince.

Dua istemissiniz. Annanem akşam namazı sonrasi Vakıa süresini okuyanin bereketi bitmez der.

Dua da önemli ama bu pahalılık içinde asgari ücretin de ne bereketi olacak bi hayır dağıt çocuk sevindir illa büyük bi para ile olacak bişey değil marketten bişeyler al dağıt dağıtırken de dua et içinden

Ailenize para veriyor musunuz?
Yol paraniz var mi?
Yemek parasi oduyor musunuz?
Sabit giderlerinjz var mi? Kalem kalem yazin yardimci olalim kenara atmamak imkansiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…